Hoi,
Zoals jullie waarschijnlijk al wel weten, start seizoen 6 van anubis en de vijf van het magische zwaard op 14 maart 2011. Hieronder volgt een uitgebreide beschrijving over het nieuwe seizoen!
Picture
Het belooft alvast spannend te worden in het zesde seizoen van ‘Het Huis Anubis’! Nog tot half maart worden in de studio’s in Londerzeel zestig afleveringen opgenomen van het nieuwe seizoen. Het mysterie wordt spannender dan ooit!

Sinds 17 maart 2010 mocht het Huis Anubis vijf nieuwe bewoners verwelkomen. Elk beschikken ze over een speciale gave: een overgevoelig zintuig. In het vorige seizoen wou de kwaadaardige Kai samen met Arlène, Hubertus en nog enkele druïden hun zintuig afnemen zodat Ewan tot leven zou komen. Dit lukte bijna, maar Sterre kreeg haar gave onder controle en versloeg de druïden en redde zo hun zintuigen.

Ook ben ik aan een aantal exclusieve interviews geraakt met enkele leden van de cast.namelijk met Juliann Ubbergen (Marcel), Jennifer Welts (Sterre) en Liza Sips (Cato) over het nieuwe seizoen. Klik op hun namen om de interviews te lezen!

Hoe gaat het verder in het nieuwe seizoen?
Sterre snapt er niets van als ze na lang slapen wakker wordt en een leeg huis aantreft. Waar zijn Kai en Arlene? En waar zijn hun overgevoelige zintuigen gebleven? De anderen zijn juist blij dat ze eindelijk ‘normaal’ zijn en het huis voor zichzelf hebben. Nu kunnen ze tenminste doen waar ze zin in hebben en ongestoord feestjes bouwen. Terwijl de kids lol maken en Sterre en Raphael door Ana aan elkaar gekoppeld worden, staat er een nieuw kwaad op in de gedaante van Morgana le Faye. Zij is de aartsvijand van Merlijn en op zoek naar het magische zwaard Excalibur. Hiermee kan ze alle macht over de wereld verwerven. Merlijn waarschuwt meteen de vijf jongeren. Ze moeten het zwaard redden en zo voorkomen dat Morgana de macht krijgt. Maar Morgana is sluw en gevaarlijk. Ze stuurt de knappe Thomas naar het huis om het vertrouwen van de Vijf te winnen en ze nadien uit elkaar te drijven. Hij wordt meteen opgenomen tussen de Anubissers. Alleen Sterre blijft haar twijfels over hem hebben. Op school verschijnt ridder Galahad gestuurd door Merlijn om de Vijf te helpen bij hun missie tegen het kwaad. Hij moet er voor zorgen dat ze alle vijf een persoonlijke opdracht volbrengen waarbij ze hun zintuig leren ontwikkelen. Wanneer ze deze moeilijke opdracht allemaal volbrengen, zijn ze opgewassen tegen het kwaad. Maar het wordt de Vijf steeds moeilijker gemaakt. Thomas wint steeds meer vertrouwen van vooral Anastacia en ook de nieuwe leerlingen Hester en Cato, zorgen voor veel afleiding. Hester blijkt veel mooier te kunnen zingen dan Anastacia en Cato wordt smoorverliefd op Pim en is vastbesloten hem voor zich te winnen. En ondertussen komt Morgana steeds dichterbij het zwaard Excalibur waarmee zij de macht over de wereld verkrijgt.

In een nieuw spetterend seizoen van het Huis Anubis zullen een aantal nieuwe gezichten onze hoofdkarakters aanvullen. Zoals het nieuwe schoolhoofd Frederik die samen met zijn dochters, de mooie Hester en de onhandige Cato veel stof doet opwaaien als hij op zoek gaat naar de beste leerling van de school. Ook krijgt hij gevoelens voor de vrolijke Tineke die als stiefmoeder van Thomas in het Huis Anubis komt wonen.

In dit gloednieuwe seizoen draait alles om vriendschap en dapperheid. Want alleen als de Vijf zich verenigen als hechte vriendengroep en het gevecht aangaan met de gevaarlijke Morgana le Faye, kunnen ze de wereld redden van het kwaad. Hiervoor moeten ze vooral hun eigen jaloezie en onzekerheid overwinnen en een strijd met zichzelf aangaan en dat is niet altijd gemakkelijk met alle verleidingen die langskomen. In die spannende strijd tegen Morgana le Faye, zullen de Vijf er alles aan doen hun missie om het zwaard te redden, te volbrengen. Ze helpen Merlijn met het redden van de geschiedenis. Want het lot van het magische zwaard ligt in hun handen.

Nieuwe personages
Naast de bekende personages zijn er ook een heleboel nieuwe personages te zien in het nieuwe seizoen.

Frederik: Bart van der Schaaf
Gideon – David Cantens
Morgana le Faye – Peggy Vrijens
Tineke – Marit van Bohemen
Cato – Liza Sips
Hester – Nellie Benner
Thomas – Emiel Sandtke
Ridder Galahad – Guillaume De Vos


melissa
3/26/2011

cooooooooooooooooooooooooooooollll!!!!!

Reply
khavaji
5/26/2012

vent jij het luek

Reply
12/30/2011

Fine article dude

Reply
1/26/2012

Nice one info, thanks

Reply
3/25/2012

nice post

Reply
5/19/2012

good post

Reply
6/22/2012

Great blog post, thanks for posting this.

Reply
7/11/2012

nice post

Reply
5/16/2014

I love anubis sibuna

ReplyLeave a Reply.