Seizoen 5 deel 1

Aflevering 405: Vijf nieuwe bewoners (1)
Uitzenddatum: 17 maart 2010
Er komen nieuwe bewoners naar Het Huis Anubis. Pim komt als eerste aan. Ergens in het donkere huis wordt de aankomsttijd van Pim doorstreept, Pim gaat meteen op speurtocht. Marcel verdwaalt onderweg maar komt dan Sterre tegen.

Aflevering 406: Vijf nieuwe bewoners (2)
Uitzenddatum: 17 maart 2010
Wanneer Sterre aankomt in Het Huis Anubis wordt ook haar naam doorstreept. Pim onderwerpt haar meteen aan een grondig onderzoek. Niet veel later komt ook Anastacia aan. Ze hoopt dat er een zwembad is en dat haar menu doorgegeven is aan de kok van het Huis Anubis. Zal Marcel ooit het Huis Anubis weten te bereiken?

Aflevering 407: Vijf nieuwe bewoners (3)
Uitzenddatum: 17 maart 2010
Anastacia schrikt zich rot wanneer ze het huis Anubis ziet. Er is helemaal geen zwembad, ze heeft er geen bereik met haar mobieltje en tot haar grote schrik moet ze een kamer delen met iemand! Raphaël is onderweg naar het huis. Kai is tevreden nu de vijf bewoners gearriveerd zijn. Hij streept alle namen af.

Aflevering 408: Honderd drieëntwintig regels (4)
Uitzenddatum: 18 maart 2010
De bewoners zoeken hun plekje in Het Huis Anubis. Anastacia ontdekt tot haar groot genoegen dat Arlène haar lievelingskostje gemaakt heeft. Marcel neust door de spullen van Pim. Arlène brengt verslag uit aan Kai. 's Avonds ligt iedereen vredig te slapen, behalve Sterre...

Aflevering 409: Een vreemde stem (5)
Uitzenddatum: 19 maart 2010
Anastacia ziet het huis Anubis niet meer zitten: haar personeel is er niet om haar te bedienen, er is helemaal geen zwembad en als klap op de vuurpijl moet ze ook nog eens naar school! Wanneer Sterre in de badkamer staat hoort ze een stem haar naam roepen. Als iedereen naar school vertrekt, hoort Sterre die stem weer. Wie roept haar?

Aflevering 410: Een duister Ritueel (6)
Uitzenddatum: 22 maart 2010
Op de eerste schooldag krijgen de Anubisbewoners ook de eerste les geschiedenis. De leraar vertelt over donkere druïden. De hele klas moet beloven de lesstof geheim te houden. Wanneer Sterre het muzieklokaal inloopt, hoort ze iemand een prachtig lied zingen. Zoiets moois heeft ze nog nooit gehoord.

Aflevering 411: Wat je niet ziet, bestaat niet (7)
Uitzenddatum: 23 maart 2010
Pim gaat op onderzoek in het kantoor van het schoolhoofd. Net wanneer hij samen met Marcel in een verdachte bak wil kijken, worden ze betrapt. Niet veel later komt Pim tot de ontdekking dat hij zijn voicerecorder vergeten is in het kantoor. Marcel moet hem helpen de recorder terug te krijgen. Maar zal hem dat lukken? Sterre hoort opnieuw de vreemde stem...

Aflevering 412: Brutale aap (8)
Uitzenddatum: 24 maart 2010
Sterre schrikt van de stem en zegt dat ze met rust gelaten wil worden. Marcel krijgt de opdracht het schoolhoofd af te leiden. Pim wordt opnieuw bijna betrapt in het kantoor van de directeur. Wanneer Marcel eindelijk kan vluchten, vindt hij Pim in de kamer van de directeur. Maar het gaat niet goed met hem...

Aflevering 413: Best friends forever (9)
Uitzenddatum: 25 maart 2010
Pim ontdekt een zeer merkwaardig spoor in de gang van Het Huis Anubis. Ondertussen gaan Sterre en Anastacia naar het dorp. Ze ontdekken een leuk juwelenwinkeltje. Sterre ziet een vreemd teken in de winkel. Als ze het beter wil bekijken, staat er plots en oude vrouw naast haar.

Aflevering 414: Een verboden deur (10)
Uitzenddatum: 26 maart 2010
Pim vertelt Marcel over het vreemde spoor dat hij gevonden heeft. Ze gaan samen op onderzoek. Sterre en Anastacia zijn nog steeds in het juwelenwinkeltje. De moverouw van de winkel wil de hand van Sterre lezen maar waarom durft Sterre dit niet...? Wanneer Sterre en Anastacia weer thuis zijn, hoort Sterre opnieuw de vreemde stem.

Aflevering 415: De grote voetengeest (11)
Uitzenddatum: 29 maart 2010
Emily vraagt Sterre om hulp maar Sterre wil dat ze weggaat. 's Nachts droomt Sterre over Emily. Wanneer Sterre wakker wordt, zit Emily op haar bed. Pim en Marcel spelen nog steeds detective. Marcel is bang dat er een oude geest in het huis leeft. Marcel en Pim gaan in het donker voor de gesloten deur van de bibliotheek op wacht zitten. Maar dan worden ze opgeschrikt door een dreigende stem.

Aflevering 416: Een solo-opdracht (12)
Uitzenddatum: 30 maart 2010
Marcel en Pim zien een schim de bibliotheek binnengaan. Ze vluchten snel naar hun kamer. De volgende ochtend zoekt Pim naar vingerafdrukken op de klink van de deur. Pim wil de vingerafdrukken van iedere bewoner van Het Huis Anubis zodat hij te weten kan komen wie er de bibliotheek binnensluipt.

Aflevering 417: Nooit in slaap vallen
(13)
Uitzenddatum: 31 maart 2010
Tijdens de eerste musicalles moet iedereen een act doen. Raphaël verbaast iedereen in de klas. Sterre hoort Raphaël bellen met zijn vader. Raphaël heeft het heel moeilijk. Pim leert Marcel hoe je vingerafdrukken moet nemen.

Aflevering 418: Spion Keizer (14)
Uitzenddatum: 1 april 2010
Sterre wilt naar huis en belt haar moeder. Ze heeft niet door dat ze wordt afgeluisterd door Arlène. Anastacia en Raphaël ontdekken hoe goed Sterre kan zingen. Sterre ziet dat het juweeltje dat ze onlangs kreeg van Anastacia, verdwenen is. 's Nachts droomt Sterre over Emily en het vreemde teken dat ze zag in de juwelenwinkel

Aflevering 419: Een heks in de klas (15)
Uitzenddatum: 2 april 2010
Sterre ziet het teken in haar droom. Ook vindt ze een hangertje met de naam van Emily eraan. Wanneer Sterre wakker wordt, heeft ze het hangertje in haar hand. In de geschiedenisles tekent Sterre het teken dat ze zag. De leraar vertelt hen dat het teken iets met hekserij te maken heeft. Marcel wordt naar de kamer van het schoolhoofd gestuurd. Wanneer hij daar de mysterieuze bak onderzoekt, schrikt hij zich rot.

Aflevering 420: Vieze, glibberige beestjes (16)
Uitzenddatum: 5 april 2010
Het onderzoeksmateriaal van Pim is verdwenen. Marcel denkt dat de geest dat gedaan heeft. Sterre gaat terug naar de juwelenwinkel en Anastacia gaat meer. Sterre vindt een heksenboek in het winkeltje en doet daarin een schokkkende ontdekking

Aflevering 421: Plan B (17)
Uitzenddatum: 6 april 2010
Pim wil nog vingerafdrukken nemen van de deur van de bibliotheek maar die deur is plots grondig schoongemaakt. Sterre vraagt zich af of ze zelf een heks is. Marcel ontdekt het heksenboek en trekt meteen zijn conclusies. Arlène brengt verslag over alle bewoners uit bij Kai.

Aflevering 422: Geen spiegelbeeld (18)
Uitzenddatum: 7 april 2010
Sterre zoekt het heksenboek maar wordt betrapt door Raphaël. Zou hij nu ook denken dat ze een heks is? Marcel probeert te bewijzen dat Sterre een heks is maar pakt dit helemaal verkeerd aan. Sterre is helemaal overstuur en pakt haar koffers. Ze wil niet langer in Het Huis Anubis blijven. Wanneer ze weg wil gaan, wordt ze tegengehouden door een onverwacht persoon.

Aflevering 423: Oefenmissies voor Marcel (19)
Uitzenddatum: 8 april 2010
Sterre is bang voor Emily. Ze wil meteen naar huis en belt haa rmoeder. Haar moeder zegt dat Sterre Arlène in vertrouwen moet nemen. Maar dat durft Sterre niet. Is Arlène wel te vertrouwen? Marcel krijgt detectivetraining van Pim maar dit lukt niet echt. Zal Marcel ooit een goede detective worden?

Aflevering 424: Anastacia als model (20)
Uitzenddatum: 9 april 2010
Raphaël voelt zicht betrapt wanneer Sterre plots in het musicallokaal staat. Als Sterre thuiskomt, staat haar een grote verrassing te wachten. Ze vraagt Arlène of ze de volgende dag met haar kan praten maar als ze in slaap valt, verschijnt Emily terug op haar bed...

Aflevering 425: Een nieuwe hoofdverdachte (21)
Uitzenddatum: 12 april 2010
Emily vertelt Sterre dat ze Arlène niet mag vertrouwen en dat ze op zoek moet gaan naar het teken. Pim en Marcel liggen op de uitkijk bij de deur van de bibliotheek. Er is een geheimzinnige vergadering aan de gang. Pim ziet een bekende uit de deur komen. Hij heeft het mysterieuze teken om zijn nek hangen. Marcel herkent het teken meteen: het staat in het heksenboek dat hij van Sterre gestolen heeft.

Aflevering 426: Geheime druïden-rituelen (22)
Uitzenddatum: 13 april 2010
Sterre neemt Arlène niet in vertrouwen. Tijdens de geschiedenisles droomt ze opnieuw over Emily. Marcel denkt dat Sterre en het schoolhoofd samenwerken. Wanneer het schoolhoofd Marcel meeneemt naar zijn bureau denkt Marcel dat zijn laatste uur geslagen heeft.

Aflevering 427: Een heksencomplot (23)
Uitzenddatum: 14 april 2010
Pim gaat in de bibliotheek op zoek naar een druïdenboek maar hij wordt in de gaten gehouden door de dame van de bibliotheek. Marcel vindt een foto van een pad met daaronder een naam in het bureau van het schoolhoofd. Zou het schoolhoofd in padden veranderen...? Raphaël heeft het moeilijk wanneer hij gecontroleerd wordt door zijn vader.

Aflevering 428: Een speciale steen (24)
Uitzenddatum: 15 april 2010
Sterre krijgt haar heksenboek terug en wil het terugbrengen naar het winkeltje. Ze wordt in de gaten gehouden door Pim en Marcel. Raphaël schrijft zich onder een valse naam in voor de audities van de musical.

Aflevering 429: Dwerghamsters en pannenkoeken (25)
Uitzenddatum: 16 april 2010
Marcel wil Sterre in de val lokken en zo bewijzen dat ze een echte heks is. Marcel en Pim lokken Sterre 's avonds naar de hal. Raphaël schrijft een briefje naar Sterre en vraagt haar om samen te oefenen voor de schoolmusical. Hij legt het briefje op haar bed maar zal het briefje wel bij Sterre aankomen...?

Aflevering 430: Een perfect chantagemiddel (26)
Uitzenddatum: 19 april 2010
Sterre raakt Hubertus aan met haar blote hand en schrikt wanneer ze ziet wat er met haar hand gebeurt... Ze wil niet naar school maar durft ook niet thuis te blijven met Emily en Arlène in de buurt. Pim krijgt het mysterieuze boek van Leopold te pakken terwijl Marcel onderzoek doet in het kantoor van Hubertus. Maar dan worden ze allebei betrapt!

Aflevering 431: Duistere rituelen (27)
Uitzenddatum: 20 april 2010
Pim verzint een smoes wanneer Leopold hem bij zijn tas betrapt. Sterre rent de klas uit wanneer ze iets op bord moet schrijven. Wanneer Raphaël haar wilt troosten, staat Anastacia daar plots. Leopold ontdekt dat zijn boek verwisseld is. Pim bestudeert het boek en ziet het teken dat Sterre tekende.

Aflevering 432: Padden kussen (28)
Uitzenddatum: 21 april 2010
Tot grote woede van Marcel brengt Pim de handschoen van Sterre terug. Marcel ontvoert Muis en lokt zo Sterre naar de school. Pim ontdekt waar Marcel mee bezig is en gaat er achteraan.

Aflevering 433: Een Keltische steencirkel (29)
Uitzenddatum: 22 april 2010
Lexie blijft eten en wil ook blijven logeren. Pim helpt Sterre om Muis terug te vinden. Hij is er niet langer van overtuigd dat Sterre en heks is. Hij toont haar het boek en het vreemde teken. Maar Marcel voelt zich verraden door zijn vriend Pim.

Aflevering 434: Een gevaarlijk boek (30)
Uitzenddatum: 26 april 2010
Sterre en Pim vragen zich af hoet de leraar aan het verboden boek komt. Pim stelt voor om de leraar te schaduwen. Kai schrikt wanneer Arlène hem vertelt over het boek dat ze bij Sterre en Pim heeft gezien. Sterre en Pim besluiten het boek terug te leggen bij de leraar, maar hoe...? Anastacia ontdekt de vremde slaapplaats van Lexie

Aflevering 435: Wie is Lexie? (31)
Uitzenddatum: 27 april 2010
Sterre legt het boek terug bij Leopold. Niet veel later ziet ze Hubertus en Leopold met elkaar praten. Wanneer ze dit aan Pim vertelt, denkt hij dat Hubertus en Leopold iets van plan zijn. Hij gaat op onderzoek uit. Anastacia doorzoekt de spullen van Lexie en ziet dat Lexie, Lexie helemaal niet is.

Aflevering 436: Lijsterbes en kattenharen (32)
Uitzenddatum: 28 april 2010
Leopold laat de leerlingen een duister druïdenbrouwsel brouwen. Pim valt flauw tijdens de les, wat zou er met hem aan de hand zijn...? Anastacia confronteert Lexie met een krantenartikel over een brand in een winkelcentrum. Heeft Lexie een aantal dingen op te biechten?

Aflevering 437: Een geheime missie (33)
Uitzenddatum: 29 april 2010
Pim vindt vreemde bessen in huis en wil dit nader onderzoeken. Marcel vertelt Lexie over Sterre "de heks" en ze besluit mee op onderzoek te gaan. Marcel onderzoekt de kamer van Pim en vindt de bessen. Wanneer er iemand binnenkomt in de kamer eet Marcel de bessen snel op. Niet veel later krijgt hij een vreemd visioen.

Aflevering 438: Operatie heksje
(34)
Uitzenddatum: 30 april 2010
Anastacia hoort hoe Raphaël praat met zijn vader. Waarom zegt hij dat hij niet van musicals houdt? Pim denkt dat Arlène bezig is met een druïdenbrouwsel. Hij wil bij de geheime deur op wacht zitten, maar heef tniet door dat zowel Sterre als hijzelf gevolgd worden door Marcel en Lexie.

Aflevering 439: Kattenharen (35)
Uitzenddatum: 31 april 2010
Marcel is bang wanneer Pim niet terugkomt. Hij kijkt met Lexie in de paddenbak bij het schoolhoofd en krijgt de schrik van zijn leven als hij ontdekt dat er een pad is bijgekomen. Zou dat zijn vriend Pim zijn?

Aflevering 440: 3 druppels (36)
Uitzenddatum: 3 mei 2010
Marcel is ervan overtuigd dat Pim in een pad veranderd is. Hij gaat met Lexie naar het juwelenwinkeltje op zoek naar een toverdrankje om Pim te redden. Zal het hen lukken? Sterre teken Emily in de geschiedenisles. Leopold is even volledig van de kaart wanneer hij de tekening ziet, maar waarom...?

Aflevering 441: Plan B (37)
Uitzenddatum: 4 mei 2010
Sterre en Pim gaan naar het boshuisje om nader onderzoek te doen. Ze schrikken wanneer ze notities over zichzelf vinden. Wie houdt hen in de gaten? Marcel sprenkelt wat toverdrank over de padden maar er gebeurt niks. Raphaël kijkt verbaasd wanneer niet Sterre maar wel Anastacia opdaagt om te repeteren voor de musical.

Aflevering 442: Pad Pim? (38)
Uitzenddatum: 4 mei 2010
Camilia is enthousiast wanneer ze Raphaël en Anastacia samen muziek hoort maken. Raphaël weigert echter om samen met haar mee te doen aan de audities. Anastacia bedenkt een plannetje. Pim en Sterre staan plots oog in oog met Leopold. Hij vertelt dat Emily zijn ontvoerde dochter is. Leopold smeekt Sterre hem te helpen zijn dochter te vinden.

Aflevering 443: De uitnodiging van Leopold (39)
Uitzenddatum: 5 mei 2010
Sterre is in de war. Is het verhaal over Leopold zijn dochter echt of hoort hij zelf misschien ook bij de donkere druïden? Marcel ligt in een diepe slaap na het opsnuiven van het zalfje dat hij kocht om de pad terug te veranderen in Pim. Lexie vindt een snoeppapiertje in het paddenverblijf en vreest dat Marcel nu ook betoverd is.

Aflevering 444: Dochter Emily (40)
Uitzenddatum: 6 mei 2010
Pim wil bewijzen verzamelen over Emily en wil haar fotograferen met een verborgen camera. Sterre en Pim wachten in de badkamer tot Emily verschijnt. Arlène gaat op zoek naar de verdwenen pad maar vindt alleen een slapende Marcel. Lexie maakt zich zorgen om Marcel en neemt een dapper besluit.

Aflevering 445: Reukzin (41)
Uitzenddatum: 10 mei 2010
Sterre ziet Emily maar wanneer ze een foto maakt, is Emily verdwenen. Pim weet het nu wel zeker: Emily is gewoon een truc van Leopold. Lexie is dolblij wanneer ze Marcel aan de ontbijttafel ziet zitten. Marcel geeft niet op, hij wil nog steeds de pad Pim redden. Wanneer Lexie en Marcel de zalf op de pad Pim smeren, wacht hen een onaangename verrassing.

Aflevering 446: De Donkere Druïden (42)
Uitzenddatum: 11 mei 2010
Marcel maakt zich zorgen omdat Hubertus pad Pim meeneemt. Hij is dolblij wanneer hij Pim ziet lopen. Het zalfje heeft gewerkt! Pim en Sterre zien hoe Leopold in de bibliotheek een muur onderzoekt. Leopold vertelt de klas over 'De Vijf'.

Aflevering 447: De reddingszal (43)
Uitzenddatum: 12 mei 2010
Pim gaat naar de bibliotheek om een boek over 'De Vijf' op te zoeken maar het boek is uitgeleend. Wanneer Leopold de handschoen van Sterre uittrekt, rent ze angstig weg. Ze botst tegen Hubertus op en krijgt plots weer ijs in haar handen. Marcel is ervan overtuigd dat hij één van 'De Vijf' is. Hij wil de wereld redden van het kwaad en zal beginnen bij de padden. Anastacia oefent samen met Raphaël voor de musical maar zonder Lexie lukt het niet.

Aflevering 448: De vijf (44)
Uitzenddatum: 13 mei 2010
Pim doet onderzoek naar de keltische steencirkel. Marcel en Lexie zijn nog steeds druk bezig met het bevrijden van alle padden. Anastacia krijgt het benauwd wanneer Camilia naar de repetitie komt kijken. Waar is Lexie toch? Marcel stormt het kantoor van het schoolhoofd binnen en schrikt zich rot.

Aflevering 449: Het boek (45)
Uitzenddatum: 14 mei 2010
Het schoolhoofd straft Marcel en geeft hem een smerig klusje. Lexie wil hem bevrijden maar wordt meegetrokken door Anastacia. Camilia is enthousiast over het zangtalent van Anastacia en denkt dat zij en Raphaël een grote kans maken om de hoofdrol in de musical bemachtigen. Pim en Sterre doen onderzoek naar de Keltische steencirkel maar worden in de gaten gehouden door Arlène. Emily vertelt Sterre dat ze in groot gevaar zijn.

Aflevering 450: Vreemde Sterre (46)
Uitzenddatum: 17 mei 2010
Sterre vertelt Pim over het grote gevaar waarvoor Emily haar waarschuwde. Pim wil echter verder met het onderzoek. Hij vreest dat Leopold bezig is met een duister ritueel. Anastacia betrapt Pim en Sterre in de badkamer en trekt meteen haar conclusies.

Aflevering 451: De paddenbevrijder (47)
Uitzenddatum: 18 mei 2010
Sterre en Pim achtervolgen Leopold en worden daarbij betrapt door Hubertus. Raphaël verspreekt zich tijdens de repetities waarna Anastacia hem aan het twijfelen brengt over Sterre en Pim. Ondertussen probeert Marcel een echte superheld te worden.

Aflevering 452: Het rode glas (48)
Uitzenddatum: 19 mei 2010
Sterre en Pim zien dat Leopold een stuk bergkristal koopt. Hij gaat ermee naar het musicallokaal maar moet vluchten voor Hubertus. Arlène steelt wat oogspulletjes van Anastacia. Wat zou ze daarmee gaan doen?

Aflevering 453: Leopold (49)
Uitzenddatum: 20 mei 2010
Pim en Sterre vinden een briefje van Leopold. Ze besluiten om naar het musicallokaal te gaan om te zien waar Leopold mee bezig is. Arlène, Kai en Hubertus bereiden een geheim ritueel voor. Marcel en Lexie treffen de laatste voorbereidingen voor hun grote paddenbevrijdingsactie

Aflevering 454: Superheld (50)
Uitzenddatum: 21 mei 2010
Anastacia wordt in haar slaap ergens naartoe gelokt. Pim en Sterre wachten in het musicallokaal... Marcel en Lexie doen een heldhaftige poging de padden te bevrijden, maar of dat zal lukken...?

Seizoen 5 deel 2

Aflevering 455 (51)
Uitzenddatum: 6 september 2010
Pim en Sterre wachten in het musicallokaal, maar er gebeurt niets. Of toch wel? En zijn ze wel alleen in het lokaal? Marcel en Lexie zitten opgesloten in het kantoor van het schoolhoofd. Wanneer hij hen betrapt, krijgen ze straf. Anastacia denkt dat ze heeft gedroomd en heeft geen idee wat er echt is gebeurd. Kai wel. En hij is zeer tevreden.

Aflevering 456 (52)
Uitzenddatum: 7 september 2010
Anastacia is dolblij met haar mooie ogen. Maar wanneer ze erachter komt dat Lexie straf heeft schrikt ze. Dat kan niet, Lexie moet haar helpen met de oefensessie van de musical! Raphael vindt Anastacia’s gedrag vreemd en besluit om haar te volgen. Sterre denkt na over de woorden van Leopold. Zijn zij echt bijzonder? Kai zet Arlène onder druk. De kinderen moeten beter in de gaten worden gehouden.

Aflevering 457 (53)
Uitzenddatum: 8 september 2010
Marcel en Lexie schrijven Marcel stiekem in bij de musical. Ook al is de termijn daarvoor al verstreken. Alles gaat voorspoedig, tot ze plotseling worden betrapt. Sterre begrijpt ineens wat Leopold bedoelde met De Vijf! Waarom was ze daar niet eerder opgekomen! Raphael heeft Anastacia en Lexie horen praten over het oefenen van de musical en heeft daar vragen over. Kan Anastacia zich hieruit smoezen? 

Aflevering 458 (54)
Uitzenddatum: 9 september 2010
Leopold schiet Pim te hulp, maar weet niet wat hij moet doen. Pim gebaart dat hij Sterre moet helpen in het huisje. Dat lukt, maar Leopold blijft achter. Tijdens het oefenen wordt Lexie door een harde nies ontdekt door Camilia. Is Anastacia’s bedrog nu ontdekt? Raphael krijgt de schrik van zijn leven als zijn vader hem belt met een verrassing. De volgende dag gaan ze samen naar een muziekconcours! De volgende dag? Maar dan zijn de audities!

Aflevering 459 (55)
Uitzenddatum: 10 september 2010
Leopold is beroofd. Hij mist het bergkristal en een foto van hem en Emily. Als ze erachter komen wie hij echt is, zal hij haar nooit meer zien! Hubertus geeft Wietteke ondertussen de opdracht om erachter te komen wie de man op de foto is. Lexie zoekt bij Anastacia uit wat zij sensationeel vindt, zodat Marcel het kan verwerken in zijn act. Sterre heeft medelijden met Leopold en besluit om ’s nachts de foto te gaan zoeken.

Aflevering 460 (56)
Uitzenddatum: 13 september 2010
Pim heeft onderzoek gedaan naar het bergkristal en hoopt in het kantoor van Hubertus meer te vinden. Als Sterre zich klaar maakt om naar school te vertrekken, loopt ze tegen Raphael op. Hij heeft besloten om het huis Anubis te verlaten. Op hetzelfde moment dat Pim een belangrijke ontdekking doet in een bureaulade van Hubertus, ontdekt Hubertus wie er naast Emily op de foto staat. Is het nu te laat voor Leopold?

Aflevering 461 (57)
Uitzenddatum: 14 september 2010
Lexie wil onder de act uitkomen met Anastacia en liegt over keelpijn. Anastacia trapt er niet in. Marcel droomt over zijn spectaculaire act. Zal hij Anastacia dan eindelijk voor zich winnen? Sterre en Pim schrikken zich rot al ze horen wat Hubertus heeft ontdekt. Ze gaan naar het boshuisje en zien daar dat de deur geforceerd is. Na het horen van vreemde geluiden besluiten ze naar huis te gaan en de volgende dag terug te komen. Als ze thuiskomen, worden ze opgewacht…

Aflevering 462 (58)
Uitzenddatum: 15 september 2010
Marcel oefent zijn goocheltruc met Lexie maar als hij het voordoet, komt hij vast te zitten. De sleutels van de kist zitten in zijn broekzak! Pim en Sterre krijgen straf maar ze maken zich veel te veel zorgen om Leopold om daar naar te luisteren. Met een smoes vertrekken ze alsnog naar het boshuisje. Daar vinden ze alleen zijn tas en bril. Is Leopold ontvoerd?

Aflevering 463 (59)
Uitzenddatum: 16 september 2010
Raphael schrikt zich rot als hij zijn vader aan de ontbijttafel ziet zitten, samen met Anastacia! Lexie zoekt nog altijd naar een manier om Marcel te bevrijden. Hierdoor hoort meneer Salomons dat de audities vandaag zijn. Pim en Sterre bekijken het huisje van Leopold. Het lijkt helemaal leeg, maar toch heeft hij iets voor hen achtergelaten. Maar nog voordat ze deze kunnen openen moeten ze zich verstoppen, er komt iemand aan!

Aflevering 464 (60)
Uitzenddatum: 17 september 2010
In een brief vraagt Leopold aan Sterre en Pim of ze hem willen helpen zoeken naar de steencirkel. Er zit een tekening bij met berekeningen die hen naar school leiden. De audities zijn begonnen. Anastacia en Marcel zien het helemaal zitten. In tegenstelling tot Lexie en Raphael. Maar als Raphael tegen Sterre opbotst, voelt hij zich meteen beter. Arlène heeft Pim en Sterre in de gaten en vraagt Hubertus om ze op school op te wachten…

Aflevering 465 (61)
Uitzenddatum: 20 september 2010
Hubertus komt het kantoor binnen, terwijl Pim daar op onderzoek uit is. Hij kan zich nog maar net verstoppen. Aan de telefoon belooft Hubertus om Leopold onschadelijk te maken. Sterre kan een smekende Marcel niet weigeren en helpt hem met het terugvinden van zijn goochelspullen. Ondertussen is ze heel bezorgd over Pim. Lexie moet tijd rekken bij de jury, want deze zijn van plan om Marcel te diskwalificeren. Lukt het haar om ze lang genoeg bezig te houden?

Aflevering 466 (62)
Uitzenddatum: 21 september 2010
Kai beveelt Arlène om meteen Hubertus te bellen. Hubertus moet ervoor zorgen dat Pim en Sterre geen contact meer met Leopold krijgen. Marcel is volop bezig met zijn goochelact en alles lijkt goed te verlopen, alleen het einde wil niet helemaal lukken… Lexie zit vast in de kist! Anastacia weet dit niet en is ondertussen nog altijd druk op zoek naar Lexie. Pim krijgt een belangrijk telefoontje en heeft niet door dat er iemand achter hem staat.

Aflevering 467 (63)
Uitzenddatum: 22 september 2010
Het lukt Marcel niet om Lexie uit de kist te krijgen, dus hij doet net alsof zijn act is afgelopen. De jury snapt er niks van, maar Marcel is toch overtuigd dat hij de hoofdrol krijgt. Anastacia is woedend en beveelt Marcel om Lexie te vinden. Marcel durft niet toe te geven dat Lexie vast in de kist zit en gaat zogenaamd op zoek. Meneer Salomons loopt richting het musicallokaal, net op het punt dat Raphael zijn auditie gaat doen. Sterre verspert hem de weg. Kan ze hem tegenhouden?

Aflevering 468 (64)
Uitzenddatum: 23 september 2010
Marcel krijgt weer straf van Hubertus, ditmaal moet hij de padden voeren en wassen. Hierdoor kan hij Anastacia niet helpen met zoeken naar Lexie. Anastacia moet snel wat anders verzinnen, want de auditiejury wordt ongeduldig. Ze schakelt de hulp van Sterre in. Als Lexie niet voor haar kan zingen, moet Sterre het doen! Pim komt te laat op zijn belangrijke afspraak met Leopold. Leopold is er niet. Iemand anders wel…

Aflevering 469 (65)
Uitzenddatum: 24 september 2010
Meneer Salomons onderbreekt de auditie. Raphael schrikt zich rot, gelukkig zit hij met z’n rug naar de deur. Is dit genoeg om zich te verbergen voor zijn vader? Marcel wil zijn straf ontlopen, maar Wietteke maakt dit onmogelijk. Sterre ontdekt dat Lexie vast zit in de kist. Lexie is in paniek en Sterre belooft snel hulp te halen. Pim krijgt een boodschap van Leopold en spreekt deze net in op de voice recorder als Hubertus opeens voor hem staat.

Aflevering 470 (66)
Uitzenddatum: 27 september 2010
Wietteke moet Pim en Sterre in de gaten houden, maar ze weten toch te ontsnappen. Sterre overtuigt Marcel dat hij nu toch echt in actie moet komen en Lexie wordt eindelijk bevrijd uit de kist. Waar Marcel een bedankje verwacht, is Lexie heel boos op hem. Raphael vermoedt dat Sterre eigenlijk voor Anastacia zingt. Maar durft hij dit ook tegen haar te zeggen? Als Pim en Sterre in het musicallokaal op zoek zijn naar de steencirkel worden ze betrapt!

Aflevering 471 (67)
Uitzenddatum: 28 september 2010
Anastacia weet het zeker, ze gaat de hoofdrol krijgen! Lexie snapt er niks van, hoe heeft ze dat gedaan? Raphael zit met dezelfde vraag. Was het Sterre? Hij durft het haar niet te vragen en besluit een briefje te schrijven. Ondertussen wil Marcel advies van hem. Hoe moet hij het goed maken met Lexie? Emily verschijnt en heeft een schokkende boodschap voor Sterre. Kai begint de voorbereidingen voor de tweede inlijving. Wie is de volgende?

Aflevering 472 (68)
Uitzenddatum: 29 september 2010
Sterre aarzelt, moeten ze echt nu naar school? Ze is bang betrapt te worden door Hubertus. Pim herinnert haar aan de boodschap van Emily. Ze hebben geen keus. Raphael geeft Marcel het advies om iets liefs voor Lexie te doen. Iets wat hij echt meent. Marcel heeft meteen een idee! Raphael wil Sterre het briefje geven met daarop de vraag of zij degene was die zong in plaats van Anastacia. Kai is woedend als hij ontdekt dat Pim en Sterre het huis hebben verlaten!

Aflevering 473 (69)
Uitzenddatum: 30 september 2010
Marcel maakt zich klaar voor zijn afspraak met Lexie en Anastacia maakt zich klaar voor haar afspraak met Raphael. Beide, Marcel en Anastacia, weten niet dat ze eigenlijk een afspraak met elkaar hebben. Pim doet een verrassende ontdekking in het musicallokaal. Er zit een geheim luik in het podium! Wat zal eronder zitten? Daar komen ze snel achter, want ze moeten er zo snel mogelijk in wegduiken als Hubertus binnenkomt. Zijn ze nog op tijd, of ziet hij ze?

Aflevering 474 (70)
Uitzenddatum: 1 oktober 2010
Pim en Sterre kijken hun ogen uit in de geheime ruimte en vinden dan eindelijk hetgeen waar ze al lang naar op zoek waren. Anastacia en Marcel treffen elkaar in de badkamer. Marcel vindt de verwarring in hun afspraak helemaal niet erg, maar Anastacia des te meer. Ook Lexie wordt verdrietig als ze hoort over hun afspraak. Sterre schrikt als haar handen plotseling heel warm worden en ze Emily hoort.

Aflevering 475 (71)
Uitzenddatum: 4 oktober 2010
Pim en Sterre zijn stomverbaasd van de afbeelding die ze op het schild zien staan. Leopold had gelijk. Ze zijn echt de Vijf! Lexie gaat naar Marcel, Marcel naar Lexie. Beide lopen elkaar mis en praten dus tegen een leeg bed. Marcel laat het er niet bij zitten. Hij treft de voorbereidingen voor een nieuw (absurd) plan. Arlène wisselt de koptelefoon van Raphael voor een identiek exemplaar en wisselt hem later weer terug. De voorbereidingen zijn getroffen.

Aflevering 476 (72)
Uitzenddatum: 5 oktober 2010
Kai is vastberaden. Als ze Leopold willen vinden, moeten ze dat via Pim en Sterre doen. Marcel doet verschillende pogingen om Lexie’s vergeving te krijgen. Zal het hem lukken? De musicalrollen worden bekend gemaakt en Anastacia is helemaal enthousiast, maar waar is Raphael eigenlijk? Hij is te laat en loopt in al z’n haast tegen z’n vader op. Hubertus luistert Pim en Sterre af. Hij weet het zeker, zij brengen hem naar Leopold!

Aflevering 477 (73)
Uitzenddatum: 6 oktober 2010
Het spoor leidt Pim en Sterre naar de schuilplaats van Leopold, alleen is hij er niet. Ze laten een briefje achter, maar weten niet dat Hubertus hen in de gaten houdt. Zodra ze weg zijn, verandert Hubertus het briefje. Meneer Salomons geeft aan naar het buitenland te gaan. Raphael kan z’n blijdschap nauwelijks verbergen. Marcel is door het dolle heen na het uitdelen van de musicalrollen, nu is het nog maar een kwestie van dagen! Sterre en Pim krijgen de schok van hun leven.

Aflevering 478 (74)
Uitzenddatum: 7 oktober 2010
Pim en Sterre achtervolgen Hubertus en Leopold. Arlène vindt dat de kids wel een feest verdienen. Ze mogen zelf kiezen wat. Marcels ideeën zijn absurd. Niemand luistert naar Lexie. Dus uiteindelijk kiest Anastacia. Er is een nieuwe jongen in het huis. Hij doorzoekt de jongenskamer en raakt in gevecht met een mechanische arm. Lexie schrikt zich rot als ze hem ziet. Het spoort leidt Pim en Sterre naar school. Daar horen ze Hubertus praten, maar als ze de hoek omgaan…

Aflevering 479 (75)
Uitzenddatum: 8 oktober 2010
Heeft Sterre dat goed gehoord? Zei Hubertus iets over Raphael? Ze is bezorgd en gaat snel naar hem op zoek. Vince belooft om niet aan Marcel door te vertellen wat Lexie allemaal over hem heeft gezegd. Sterker nog, hij wil best bij Marcel polsen of hij Lexie ook niet een beetje leuk vindt. Pim is op zoek naar bewijzen. Maar waar is Leopold? En waar is het druïdenboek? Hij is zo druk bezig dat hij niet merkt dat er iemand achter hem staat.

Aflevering 480 (76)
Uitzenddatum: 11 oktober 2010
Sterre probeert Marcel te overtuigen dat Raphael in gevaar is. Maar deze denkt dat Sterre bezig is met één van haar heksenplannetjes. Hij raakt in paniek en besluit dat hij Anastacia moet beschermen. Het is tijd voor Padman! Vince geeft Lexie advies over de liefde. Hij weet wel hoe ze het hart van Marcel moet veroveren. Emily waarschuwt Sterre. Ze moet de anderen waarschuwen, voordat het te laat is…

Aflevering 481 (77)
Uitzenddatum: 12 oktober 2010
Arlène wil eigenlijk dat Vince naar huis gaat, maar dat wil Marcel niet. Als Vince vertrekt… vertrekt hij ook! Anastacia en Lexie zitten op de bank, klaar voor de filmavond. Maar waar blijft iedereen? Dan komen Sterre en Pim binnen. Ze willen iets belangrijks bespreken. Op de jongenskamer wil Sterre iedereen gaan vertellen over de donkere druïden die Raphael hebben ontvoerd. Ze is nog maar net begonnen als er plotseling een onverwacht persoon in de deuropening verschijnt.

Aflevering 482 (78)
Uitzenddatum: 13 oktober 2010
Iedereen is in verwarring, wat is er nu aan de hand? De enige die het denkt te begrijpen is Marcel, het is een heksenplannetje! Anastacia is blij als ze eindelijk gaan beginnen aan de romantische film. Ze is stomverbaasd als blijkt dat Raphael in slaap is gevallen. Als hij wakker wordt gaat hij meteen naar bed. Sterre vertrouwt het niet en besluit naar een tijdje om toch even bij hem te gaan kijken. Maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan.

Aflevering 483 (79)
Uitzenddatum: 14 oktober 2010
Pim schiet Sterre meteen te hulp, maar ze blijken echt opgesloten! Raphael wordt wakker van prachtig gezang. Hij denkt dat het Sterre is en volgt de stem. Marcel denkt dat Pim en Sterre weer bezig zijn met een heksenplannetje en wil Anastacia beschermen. Lexie wordt jaloers en Vince merkt het. Raphael loopt door het portaal en komt in het bos terecht. Hier wordt het gezang steeds harder en harder. Weet Raphael hier zich nog uit te redden?

Aflevering 484 (80)
Uitzenddatum: 15 oktober 2010
Pim besluit om de schim te volgen, maar hij stuit op Arlène en die stuurt hem naar bed. Marcel en Vince proberen beide hoffelijk voor Anastacia te zijn. Lexie heeft er schoon genoeg van. Vince wil haar wel helpen Marcel te veroveren. Raphael is weer op z’n kamer. Hij is suf en kan zich niet herinneren wat er is gebeurd. Pim snapt er niks van en deelt z’n verbazing met Sterre. Pim weet wat ze moeten doen, ze moeten op zoek naar het boek van Leopold…

Aflevering 485 (81)
Uitzenddatum: 18 oktober 2010
Vince pept Lexie op. Hij gaat haar een make-over geven en dan zal Marcel als een blok voor haar vallen. Hubertus brandt zijn vingers aan het boek en krijgt dan een telefoontje, hij moet onmiddellijk naar Kai toe. Eenmaal in de bibliotheek is Kai dreigend, hij wil het boek en wel zo snel mogelijk! Pim en Sterre luisteren af en schrikken zich rot. Tegen wie praat Hubertus en hoe weet hij over het boek!?

Aflevering 486 (82)
Uitzenddatum: 19 oktober 2010
Pim en Sterre kunnen zich net verstoppen voor Hubertus het huis verlaat. Maar Kai ontgaat het niet. Vince besluit om kleding van Anastacia te lenen voor Lexie’s make-over. Lexie weet het zo net nog niet, moet dit echt? Raphael heeft last van zijn gehoor. Hij hoort opeens niet zo goed meer. Hij denkt dat het komt door de musical en wil ermee stoppen. Net voor Pim en Sterre het druïdenboek mee kunnen nemen, komt Hubertus binnen!

Aflevering 487 (83)
Uitzenddatum: 20 oktober 2010
Na al het werk van Vince ziet Lexie er prachtig uit. Ondanks dat valt het Marcel totaal niet op. Hij heeft het alleen over Anastacia. Lexie kan er niet meer tegen en stormt verdrietig weg. Anastacia en Raphael hebben een interview voor de schoolkrant. Maar Raphael verstaat er niks van. Wat is er mis met z’n gehoor? Als Pim en Sterre verstopt zitten voor Hubertus gaat plotselings Pims deo-alarm af. Worden ze betrapt?

Aflevering 488 (84)
Uitzenddatum: 21 oktober 2010
Pim en Sterre zijn erg geschrokken van de aanwezigheid van Arlène. Pim gaat naar huis om een onderzoek naar haar en de mysterieuze Kai te starten. Zodra Sterre de kans krijgt, confronteert ze Raphael: wat is er met zijn oren? Lexie wil onmiddellijk stoppen met het veroveringsplan. Marcel is verliefd op Anastacia en dat zal altijd zo blijven. Pim schrikt zich rot als er opeens iemand in zijn kamer staat die hij daar nooit had verwacht!

Aflevering 489 (85)
Uitzenddatum: 22 oktober 2010
Raphael vertelt aan Sterre dat hij alles zachter hoort. Hij is bang dat de musical zijn gehoor verpest heeft. Sterre reageert iets te fel als ze zegt dat het niet zo is. Raphael vermoedt nu ook dat ze meer weet. Vince en Lexie sluiten een pact. Vince wil iets met Anastacia en Lexie iets met Marcel. Ze gaan elkaar helpen. Pim volgt Arlène door de deur in de hal en doet een schokkende ontdekking op de vloer van de bibliotheek.

Aflevering 490 (86)
Uitzenddatum: 25 oktober 2010
Vince en Lexie smeden hun plannetje om Anastacia en Marcel uit elkaar te drijven. Het plan werkt. Anastacia wordt woedend op Marcel. Sterre krijgt steeds meer medelijden met Raphael. Ze wil hem zo graag vertellen wat er aan de hand is. Hoe lang kan ze dit nog verborgen houden? Pim laat aan Sterre de brief zien die hij mee heeft genomen uit de bibliotheek. Wanneer Sterre het aanraakt, gebeurt er iets met haar hand…

Aflevering 491 (87)
Uitzenddatum: 26 oktober 2010
Pim staart stomverbaasd naar Sterre’s handen. Sterre vlucht de kamer uit. Pim aarzelt en gaat haar dan achterna. Anastacia is woedend. Denkt Marcel soms dat hij grappig is!? Marcel weet van niks maar Anastacia gelooft hem niet. Pim stelt Sterre gerust. Hij vindt haar niet raar. Hij denkt dat haar handen haar waarschuwen. Hij wil het verder onderzoeken. Na enige aarzeling stemt Sterre in. Maar midden in het onderzoek gaat de deur plotseling open.

Aflevering 492 (88)
Uitzenddatum: 27 oktober 2010
Arlène is verward, wat gebeurde er nou? Sterre verzint snel een smoesje en hoewel Arlène het niet helemaal gelooft, gaat ze er toch mee akkoord. Lexie en Vince gaan verder met hun plan. Lexie gaat de lievelingsjurk van Anastacia meenemen en naar de jongenskamer brengen. Daar wil Vince de jurk bij Marcel aantrekken, maar deze schiet opeens overeind. Pim gaat terug naar de bibliotheek. Maar hij is nog maar net binnen en Kai loopt door de deur. Kan Pim nog wegduiken?

Aflevering 493 (89)
Uitzenddatum: 28 oktober 2010
Lexie begint nu toch een beetje te twijfelen. Is dit niet zielig voor Marcel? Vince overtuigt haar dat uiteindelijk ook beter is voor Marcel wanneer hij Anastacia vergeet. Sterre droomt over de inlijving van Marcel. Ze raakt in paniek en gaat op zoek naar Pim. Wanneer ze hem niet kan vinden beseft ze tot haar grote schok dat hij nog in de bibliotheek moet zijn. Hubertus belooft Kai het boek snel te vinden. Wanneer hij vertrekt hoort hij opeens een geluid uit de richting waar Pim verborgen zit.

Aflevering 494 (90)
Uitzenddatum: 29 oktober 2010
Sterre klopt aan bij de bibliotheek. Ondanks dat haar smoes bij Arlène niet zo uitpakt als ze had gehoopt, weet Pim toch te ontsnappen. Vince en Lexie gaan over op het ultieme plan. Ze maken Marcel wijs dat hij Anastacia tijdens de fotoshoot gewoon moet zoenen. Pim vertelt Sterre alles wat hij heeft gehoord. Nu weten ze waarom Kai dit doet! Ze proberen Marcel te waarschuwen, maar dan staat er plotseling iemand in de deuropening...

Aflevering 495 (91)
Uitzenddatum: 1 november 2010
Pim en Sterre zijn nerveus. Marcel zal ze toch niet gaan verraden? Anastacia is druk bezig met de fotoshoot. Ze regelt dat Lexie als haar hulpje fungeert en geeft de fotograaf instructies. Ze is zo druk dat ze niet eens beseft dat Raphael er niet is. Sterre geeft Raphael het advies dat hij het eens zonder koptelefoon moet proberen. Pim en Sterre schrikken enorm als ze zien dat Arlène door het huis loopt met een kapmes!

Aflevering 496 (92)
Uitzenddatum: 2 november 2010
Pim en Sterre maken zich zorgen. Wat gaat Arlène met dat mes doen? Wanneer Raphael eindelijk bij de fotoshoot op komt dagen, lijkt hij geen enkele interesse te hebben om met Anastacia te zoenen. Anastacia probeert via de fotograaf toch haar doel te bereiken, maar dan slaat Marcel zijn slag. Pim en Sterre volgen Arlène naar het juwelierszaakje. Sterre blijft op een veilig afstand en moet hulpeloos toekijken hoe Pim betrapt wordt!

Aflevering 497 (93)
Uitzenddatum: 3 november 2010
Anastacia is woedend op Marcel. Hoe durft hij haar te zoenen! Marcels liefde is echter niet te stoppen en hij ziet dit als het zoveelste bewijs van haar passie. Vince en Lexie zijn teleurgesteld. Anastacia zet Lexie weer onder druk. Lexie heeft er genoeg van en loopt kwaad weg. Pim schrikt zich rot als hij merkt dat de kruiden niet meer in zijn tas zitten. Arlène heeft ze stiekem gepakt en overhandigt ze aan Kai…

Aflevering 498 (94)
Uitzenddatum: 4 november 2010
Pim en Sterre zijn in paniek. Nu hebben ze niets om Marcel te helpen! Pim doet nog een vergeefse poging om Marcel te waarschuwen, maar deze is veel te druk met verliefd zijn op Anastacia. Vince probeert Lexie op te peppen, maar dat werkt niet. Lexie wil gewoon even alleen zijn. Zodra Vince weg is, trekt Lexie een grote koffer onder haar bed uit. Arlène geeft Marcel een taart. Pim vertrouwt het niet en slaat de vork uit Marcels handen. Marcel is stomverbaasd.

Aflevering 499 (95)
Uitzenddatum: 5 november 2010
Als Arlène aan Marcel vraagt wat er aan de hand is, vertelt hij alles waar Pim hem voor waarschuwde. De druïden willen hem betoveren! Arlène is gealarmeerd en gaat direct naar Kai. Als Anastacia merkt dat Lexie vertrokken is, schrikt ze. Zeker als Vince naar haar op zoek is. Snel liegt ze dat Lexie logeren is bij een tante. Vince vindt het maar raar. Pim probeert nog altijd om Marcel te beschermen, maar dan staat hij opeens oog in oog met Kai!

Aflevering 500 (96)
Uitzenddatum: 8 november 2010
Pim staart doodsbang recht in het gezicht van Kai. Snel vlucht hij zijn kamer in. Hij kalmeert pas weer als Sterre naar hem toe komt. Als ze beseffen dat Marcel nu alleen is, stormen ze naar beneden. Zijn ze nog op tijd? Anastacia merkt dat Vince haar smoes over Lexie niet gelooft. Pim en Sterre besluiten om Marcel de hele nacht te bewaken. Maar Arlène krijgt van Kai een spray waarmee ze het tweetal kan uitschakelen…

Aflevering 501 (97)
Uitzenddatum: 9 november 2010
Arlène legt de kruiden onder het kussen van Marcel. De inlijving kan beginnen. Anastacia droomt over Lexie en raakt in paniek. Ze besluit om haar smoesje beter uit te werken en schrijft een briefje namens Lexie. Als Pim en Sterre wakker worden, merken ze dat Marcel weg is. Ze gaan hem snel zoeken. Via het portaal komen ze in het bos. Daar schrikken ze zich rot. De inlijving van Marcel is al bezig! Zijn ze te laat?

Aflevering 502 (98)
Uitzenddatum: 10 november 2010
Marcel denkt dat hij alles heeft gedroomd en is zich van geen kwaad bewust. Tot hij sambal eet… Sterre is boos op Pim, waarom hebben ze niet meer gedaan voor Marcel? Voor Pim het kan uitleggen, moeten ze zich verstoppen. De druïden komen eraan! Ewan heeft zijn stem terug en waarschuwt Kai meteen. De kinderen zijn slimmer dan hij denkt. Ze hebben het boek en het ligt op een punt van de steencirkel!

Aflevering 503 (99)
Uitzenddatum: 11 november 2010
Anastacia geeft haar nepbrief aan Vince. Dit is het bewijs dat Lexie naar haar tante is gegaan. Iedereen gelooft het, behalve Vince. Marcel kan niet begrijpen waarom Vince zo moeilijk doet. Vince kan niet begrijpen dat Marcel nog steeds niet doorheeft dat Lexie hem leuk vindt! Hubertus is door Arlène gewaarschuwd en wacht voor het musicallokaal op Sterre en Pim. Zal het ze lukken om alsnog binnen te komen?

Aflevering 504 (100)
Uitzenddatum: 12 november 2010
Pim is enthousiast. Als Emily gelijk heeft, dan kan Sterre het boek openen. Sterre durft niet goed. Maar de tijd begint te dringen. Hubertus en Wietteke stormen het musicallokaal binnen. Marcel heeft zich helemaal op de zaak van Lexie’s verdwijning gestort. Hij en Vince gaan iedereen ondervragen. Ze beginnen met Anastacia. Als Sterre alleen is, verschijnt Emily. Deze smeekt Sterre het boek open te maken. Sterre aarzelt… zal ze het proberen?

Aflevering 505 (101)
Uitzenddatum: 15 november 2010
Als Sterre het boek probeert te openen zit haar hand meteen vol ijs. Ze laat snel los maar het ijs verdwijnt niet. Het wordt zelfs steeds erger. Marcel en Vince ondervragen Anastacia. Die smoest er driftig op los en probeert de schuld af te schuiven op Pim en Sterre. Marcel gelooft haar helemaal, Vince helemaal niet. Ondertussen verliest Sterre bijna het bewustzijn. Emily verschijnt en probeert haar moed in te praten. Dan sluit Sterre haar ogen…

Aflevering 506 (102)
Uitzenddatum: 16 november 2010
Anastacia laat de door haar gemaakte losgeld brief achter bij Vince en Marcel. Marcel is meteen overstuur. Anastacia wil eigenlijk Pim beschuldigen, maar de verdenking valt op Raphael. Pim bereikt Sterre en schrikt zich rot. Hij wil meteen hulp halen, maar Sterre vraagt hem niet weg te gaan. Eerst begrijpt Pim het niet, maar dan merkt hij dat zijn temperatuur Sterre opwarmt. Pim is in verwarring. Vindt hij Sterre misschien wel meer dan alleen aardig?

Aflevering 507 (103)
Uitzenddatum: 17 november 2010
Sterre vertelt Pim over haar droom. Pim weet genoeg. Ze besluiten dat Sterre het boek nogmaals moet proberen te openen. Marcel en Vince ondervragen Raphael. Marcel trekt de conclusie dat Raphael samenwerkt met Sterre en trekt het Padman pak aan. Hij gaat naar de plek van het losgeld! Vince vindt het allemaal geen goed idee. Als Sterre net wil proberen het boek te openen, gaat het luik boven hen plotseling open…

Aflevering 508 (104)
Uitzenddatum: 18 november 2010
Pim en Sterre besluiten dat het de volgende ochtend pas veilig is om weg te gaan uit de geheime ruimte. Ze zullen er die avond moeten slapen. Marcel is als Padman op zoek naar Lexie. Maar hij snapt niks van de kaart en het kompas, dus hij verdwaalt meteen. Anastacia doet heel zielig tegen Vince. Weet ze hem daarmee om de tuin te leiden? Sterre en Pim proberen de volgende dag de school uit te komen. Zal dit ze lukken?

Aflevering 509 (105)
Uitzenddatum: 19 november 2010
Pim en Sterre vluchten met het boek. Hubertus en Arlène zitten ze op de hielen. Omdat ze op school en thuis niet veilig zijn, besluiten ze om naar het huisje van Leopold te gaan. De vrouw van de juwelierszaak nodigt Marcel uit om binnen te komen. Ze geeft hem een middeltje voor onzichtbaarheid en waarschuwt hem: niet te veel, want dan wordt hij in steen gevangen! Sterre probeert het te openen door aan Raphael te denken. Zal het lukken?

Aflevering 510 (106)
Uitzenddatum: 22 november 2010
Hubertus en Arlène komen eraan! Sterre en Pim zitten als ratten in de val. Ze moeten zo snel en zoveel mogelijk lezen als ze kunnen. Anastacia raakt in paniek. Raphael wil gaan oefenen, maar Lexie is nog steeds spoorloos. Ook Sterre is nergens te bekennen. Marcel neemt het onzichtbaarheidmiddel om Raphael te kunnen achtervolgen. Net wanneer Sterre en Pim lezen over Emily komen Hubertus en Arlène de kelder ingelopen…

Aflevering 511 (107)
Uitzenddatum: 23 november 2010
Arlène pakt het boek af en Sterre en Pim moeten mee naar huis. Ze krijgen huisarrest! Zodra Anastacia hiervan hoort, stormt ze meteen naar het huis Anubis. Sterre kan geen huisarrest hebben, Sterre moet haar helpen! Marcel drinkt het hele onzichtbaarheiddrankje. Was dat wel zo slim? Anastacia leidt Arlène af. Pim en Sterre sluipen de bibliotheek in. Ze zijn nog maar net bezig als het geluid van de geheime lift klinkt…

Aflevering 512 (108)
Uitzenddatum: 24 november 2010
Pim en Sterre vinden niet waar ze naar op zoek zijn, maar wel andere hele belangrijke informatie. Als Vince ziet wat er met Marcel is gebeurd, gaat hij meteen hulp halen. Hubertus wil dat Marcel de school verlaat, maar deze kan niet bewegen. Hubertus wordt woedend. Tijdens de repetities van Anastacia en Raphael loopt Ana’s plannetje in de soep. Tot overmaat van ramp komt er ook nog een ongewenste gast binnenlopen.

Aflevering 513 (109)
Uitzenddatum: 25 november 2010
Meneer Salomons is woedend. Hij zweert Raphael uit het huis Anubis en van te school te halen. Raphael durft er niet tegenin te gaan en volgt zijn vader het lokaal uit. Sterre zet de achtervolging in. Pim probeert een plan te ontwikkelen om zijn inlijving tegen te gaan. Sterre raapt al haar moed bij elkaar en komt op voor Raphael. Deze is haar zo dankbaar dat hij haar een kus wil geven. Pim komt net op dat moment aangelopen…

Aflevering 514 (110)
Uitzenddatum: 26 november 2010
Sterre begrijpt niet waarom Pim opeens zo kortaf is. En al helemaal niet waarom hij zichzelf vrijwillig wil laten inlijven! Marcel treurt om Lexie. Hij heeft er geen vertrouwen in haar ooit nog terug te vinden. Vince probeert hem op te peppen, maar niets werkt. Emily waarschuwt Sterre. Als ze niets doet dan is het te laat, dan zal Pim worden ingelijfd. Sterre rent snel richting de jongenskamer. Is ze nog op tijd?

Aflevering 515 (111)
Uitzenddatum: 29 november 2010
Sterre ziet het niet meer zitten, wat kan zij nou in haar eentje doen? Maar dan verschijnt Emily. Ze praat Sterre moed in. Vince doorzoekt de kamer van Anastacia. Hij komt achter Lexie’s echte naam en haar grote geheim. Hij vertelt het aan Marcel en samen gaan ze Anastacia ondervragen. Vertelt Anastacia nu de waarheid? Als Sterre in haar eentje naar de bibliotheek gaat, doet ze een zeer schokkende ontdekking…

Aflevering 516 (112)
Uitzenddatum: 30 november 2010
Als Pim op zoek is naar Sterre krijgt hij van Arlène te horen dat Sterre bij haar ouders is. Anastacia doet net alsof ze geen stem meer heeft, maar Raphael gelooft er niets van. Hij vertelt aan Camilia dat Anastacia helemaal niet kan zingen. Marcel is boos op Lexie. Ze heeft tegen hem gelogen dus nu is ze zijn superhulpje niet meer. Pim vindt toch een weg om bij Sterre te komen, maar dan staat Kai opeens in de bibliotheek…

Aflevering 517 (113)
Uitzenddatum: 1 december 2010
Kai en Arlène nemen Sterre mee het portaal in. Pim kan ze nog net ongezien volgen. Op de steencirkel ziet hij Leopold en Emily weer terug. Anastacia is dolblij als Lexie weer terugkomt. Lexie belooft nog eenmaal voor haar te zingen. Maar dan doet Anastacia opeens iets heel verrassends! Kai dwingt Sterre haar hand op de steen te leggen. Zal ze Ewan bevrijden? Of kan ze het nog voorkomen?