Seizoen 4: De ontknoping

Aflevering: 355
Uitzenddatum: 28 september 2009
Amber weet waar ze de arts en Matthijs gezien heeft en licht de club in. Jeroen draait door en wil meteen naar de villa om Noa te redden. Patricia kan eindelijk iets terug doen voor Ibrahim als ze hoort van hun trouwplannen. Fabian probeert contact te zoeken met de club en de traan leidt Nienke naar een duistere plek.

Aflevering: 356
Uitzenddatum: 29 september 2009
Nienke’s verdwijning zorgt voor veel twijfel bij Jeroen. Werkt Nienke samen met Matthijs? Waarom is ze zomaar weg met de traan? Victor schrikt zich rot als hij hoort van Trudie’s trouwplannen en doet er alles aan om de aankomende bruiloft te stoppen. Nienke doet een ontdekking in de kelder van de villa en komt oog in oog te staan met de vijand.

Aflevering: 357
Uitzending 30 september 2009
Victor kan zijn Trudie niet missen en heeft het moeilijk met de bruiloft. Jeroen vindt dat er te weinig gebeurt en neemt een besluit. Hij wil Noa redden en niets of niemand kan hem nog tegenhouden. Patricia krijgt een brief uit Amerika met belangrijk nieuws voor haar en Joyce. Als Mick, Joyce een cadeau wil geven, heeft Joyce slecht nieuws.

Aflevering: 358
Uitzenddatum: 1 oktober 2009
Jeroen en Nienke komen tot een gezamenlijk plan, maar hoelang duurt deze vrede? Want als Nienke even niet kijkt, zet Jeroen, Appie flink onder druk. Patricia doet Ibrahim een belofte voor de bruiloft maar dat kan nog wel eens een moeilijke taak worden! Patricia heeft Robbie nog niets verteld over haar grote reis. En waarom reageert Mick zo koel op Joyce haar plannen?

Aflevering: 359
Uitzenddatum: 2 oktober 2009
Fabian probeert Matthijs uit te horen over de plannen van zijn vader en hoort over het bezoek van zijn vrienden. Patricia wringt zich in allerlei bochten om Robbie maar niet de waarheid te hoeven vertellen over Amerika. Maar hoelang gaat Robbie haar nog geloven? Appie helpt Jeroen met zijn ‘Noa bevrijdingsplan’ maar is het er eigenlijk niet mee eens. En Amber en Nienke hebben schokkend nieuws over Zeno Terpstra.

Aflevering: 360
Uitzenddatum: 5 oktober 2009
Trudie weet niet hoe ze de bruiloft op tijd voor elkaar moet krijgen en is over alles in de stress. Nienke krijgt eindelijk contact met Matthijs en Patricia heeft een goed idee voor de bruiloftsdanser. De club besluit dat Nienke moet afspreken met Matthijs zodat ze hem uit kan horen. Wat zit er in het pakje dat op mysterieuze wijze is verschenen?

Aflevering: 361
Uitzenddatum: 6 oktober 2009
Appie onderzoekt het geheimzinnige pakket dat op Jeroen zijn bed lag op Appie’s geheel eigen manier. De club krijgt een videoboodschap van een bekend persoon. Wat weet hij over de traan van Isis? En wat wil hij van Jeroen? Nienke spreekt af met Matthijs af en hoort eindelijk iets over haar Fabian.

Aflevering: 362
Uitzenddatum: 7 oktober 2009
Joyce en Patricia twijfelen aan hun besluit om naar Amerika te vertrekken. Moeten ze hun droom laten varen? De videoboodschap zorgt voor meer vragen dan antwoorden. Waarom moet Jeroen naar Egypte? Nienke hoort over Noa’s vergiftiging van Matthijs. Wat is de Vloek van Anchesenamon?

Aflevering: 363
Uitzenddatum: 8 oktober 2009
Robbie reageert slecht op Patricia’s aankomende vertrek naar Amerika als hij hoort dat Mick er al veel langer van wist. De videoboodschap geeft uitleg over de traan van Isis. Maar daarvoor moet Jeroen heel ver gaan. Nienke smeekt Matthijs haar te helpen en Noa niet het laatste gif toe te dienen. Fabian ontvlucht de kamer waar hij gevangen zit en ziet iets vreselijks.

Aflevering: 364
Uitzenddatum: 9 oktober 2009
Het lukt Patricia niet meer om de moed erin te houden. De bruiloft lijkt gedoemd te mislukken. Matthijs verzet zich tegen zijn vader om het laatste gif niet toe te dienen. Maar is hij sterk genoeg? Jeroen weigert Noa achter te laten om naar Egypte te vertrekken, wat de club ook zegt of doet. Is Noa nog wel te redden?

Aflevering: 365
Uitzenddatum: 12 oktober 2009
Patricia verdrinkt steeds verder in alle trouwerij problemen als de eerste gasten al verschijnen. Mick is verdrietig maar probeert dit uit alle macht te verbergen waardoor het alleen maar erger wordt. Jeroen raakt in paniek als de traan verkleurd. Zijn Noa’s laatste dagen nu echt geteld? Nienke offert zich op en neemt een belangrijk besluit.

Aflevering: 366
Uitzenddatum: 13 oktober 2009
Nienke’s besluit valt slecht in de club, vooral bij Amber die er alles aan doet om haar tegen te houden. Het is eindelijk de dag van de bruiloft, hoe gaat dat aflopen…? Patricia en Joyce worden weer hartsvriendinnen, maar van hun vriendjes ontbreekt elk spoor. En waar is een dansende Appie als je hem nodig hebt…?

Aflevering: 367
Uitzenddatum: 14 oktober 2009
Zal Appie’s dans zorgen voor een spetterende bruiloftsfinale voor Trudie en Ibrahim? Mick verschijnt ook op de bruiloft en heeft Joyce iets belangrijks te vertellen. Trudie’s huwelijksgeluk is helaas van korte duur als ze hoort van Ibrahims vertrek. Fabian doet een huiveringwekkende ontdekking in de kelder en smeekt Matthijs de goede keuze te maken, maar of dat lukt…?

Aflevering: 368
Uitzenddatum: 15 oktober 2009
Meer slecht nieuws voor Trudie, want Ibrahim is niet de enige die vertrekt. Nienke neemt afscheid van Appie en Amber terwijl Appie een belangrijke aanwijzing ontdekt. Maar als Nienke op haar tenen het huis verlaat, komt iemand anders op zijn tenen het huis binnen. Patricia en Joyce vertrekken eindelijk naar Amerika, het avontuur tegemoet.

Aflevering: 369
Uitzenddatum: 16 oktober 2009
Het is een dag van veel afscheid nemen en het lukt Amber niet om Nienke thuis te houden. Totdat een oude bekende voor haar neus staat. Is het hem echt? Jeroen ziet eindelijk in dat hij fout zit, maar is hij nog op tijd of is Nienke al vertrokken? Patricia en Joyce krijgen vlak voor vertrek nog een grote verrassing. Komt alles dan toch nog goed?

Aflevering: 370
Uitzenddatum: 19 oktober 2009
Nienke kan haar ogen niet geloven en is dolblij met haar beste vriendje terug in huis. De Traan huilt en Appie ook, maar dan van blijdschap! Mick is niet in de stemming voor vervelende nieuwe gasten in het huis, maar krijgt er toch mee te maken. Want het huis Anubis krijgt bezoek van een familielid van Victor. Maar wie zit daar nu op te wachten?

Aflevering: 371
Uitzenddatum: 20 oktober 2009
Twee nieuwe mensen in huis, Danny de vervelende neef van Victor en Berend de…neef van Amber?? Trudie heeft liefdesverdriet en is daardoor helemaal de kluts kwijt. Fabian moet zijn belofte nakomen en moet terug naar de villa. Amber lost eindelijk het eerste raadsel van de traan op en vertelt het de club. Maar wie is hen aan het afluisteren?

Aflevering: 372
Uitzenddatum: 21 oktober 2009
Danny probeert Mick de geheimen van de club te ontfutselen. Trudie moet worden losgelaten, maar is iedereen het daarmee eens? Matthijs is blij dat Fabian teruggekomen is naar de villa maar dat Nienke is meegekomen zorgt voor extra gevaar. Amber en Appie gaan een bloemetje regelen voor Trudie’s vertrek, een heel bijzonder bloemetje.

Aflevering: 373

Uitzenddatum: 22 oktober 2009
Fabian en Nienke zitten in de villa in de val, hoe gaan ze hier uit komen? Mick en Robbie gaan op zoek naar nieuwe schoolkrant collega’s, maar dat is nog niet zo gemakkelijk. Danny houdt Appie en Amber als een havik in de gaten en als die vertrekken heeft hij het hele huis voor zichzelf. Appie en Amber’s zoektocht naar de speciale lelie wordt bijzonder gevaarlijk.

Aflevering: 374
Uitzenddatum: 23 oktober 2009
Trudie is nerveus over het afscheidsritueel. Appie en Amber ook maar om een hele andere reden. Robbie en Mick houden audities voor de schoolkrant, maar de kandidaten zijn vooral…raar. Appie wordt gechanteerd, maar hij geeft niet toe tot grote frustratie van Danny die daarom Trudie’s speciale ceremonie bruut verstoord.

Aflevering: 375
Uitzenddatum: 26 oktober 2009
De afscheidsceremonie voor Trudie lijkt gelukt! Mick wacht nog steeds op nieuws uit Amerika, maar krijgt in plaats daarvan wel een andere grote verrassing. Victor vindt dat Danny voor de zoveelste keer te ver is gegaan en geeft hem een fikse uitbrander. Hij is zijn brutale neefje spuugzat, maar Danny is nog niet verslagen.

Aflevering: 376
Uitzenddatum: 27 oktober 2009
Trudie vertrekt naar Marokko en heeft nog wat instructies achter gelaten. Nogal veel instructies… Jeroen laat van zich horen en is blij met de voortgang maar ze zijn er nog lang niet. Fabian vindt wat meer over de vloek, maar niet genoeg voor een oplossing. En voor Victor is de maat vol, Danny gaat naar huis, of…niet?

Aflevering: 377
Uitzenddatum: 28 oktober 2009
Net als Victor, Danny de deur uit wil zetten, krijgt hij hulp uit onverwachte hoek. Van Swieten is het zat met de schoolkrant en wil dat er snel een nieuwe kandidaat komt. Danny’s moeder zorgt in het Huis Anubis voor een nieuw, strak regime waar Victor weinig tegen kan doen. Danny’s zus Sofie en Mick zijn de beste vrienden…maar niet heus!

Aflevering: 378
Uitzenddatum: 29 oktober 2009
Amber en Marijke blijven elkaar in de weg lopen en in de haren zitten. Marijke’s nieuwe beleid is voor iedereen een marteling en Victor kan alleen maar schaapachtig toekijken. Van Swieten heeft de ideale schoolkrantkandidaat gevonden maar of Mick daar zo blij mee is?

Aflevering: 379
Uitzenddatum: 30 oktober 2009
Appie’s liefdesparfum is sterk spul, heel sterk spul. Hebben ze nog genoeg over om de traan te zuiveren? De club moet uitzoeken wie ze met het liefdesparfum gaan bespuiten. Appie is heel enthousiast en weet wel iemand. En wat doet Marijke toch allemaal ’s nachts in haar kamer?

Aflevering: 380
Uitzenddatum: 2 november 2009
Het liefdesparfum doet zijn werk, maar niet op de twee mensen die de club had aangewezen. Heeft Appie dan toch zijn eigen plan getrokken? Het lukt Mick maar niet om Sofie te ontlopen, zelfs weggaan bij de schoolkrant lijkt niet te helpen. Danny krijgt iets heel belangrijks in handen en is niet van plan het terug te geven.

Aflevering: 381

Uitzenddatum: 3 november 2009
Mick worstelt met een te veel aan Sofie en een te weinig aan Joyce. Danny heeft de Traan te pakken en denkt de macht in handen te hebben. Appie loopt met zijn hoofd in de wolken van verliefdheid, maar het liefdesparfum moet toch een keer gaan uitwerken? Matthijs neemt Fabian en Nienke mee terug naar de villa, maar is dat wel zo veilig?

Aflevering: 382
Uitzenddatum: 4 november 2009
Nienke, Fabian, maar ook Matthijs lijken in de villa geen kant meer op te kunnen. Appie heeft geen flauw idee wat er met hem en Marijke gebeurd is en heeft een nachtmerrie over de enge poppen van Marijke. Maar is het allemaal wel ‘een droom’ of doet Marijke echt aan voodoo?

Aflevering: 383
Uitzenddatum: 5 november 2009
Sofie grijpt de macht bij de schoolkrant en Mick geeft het op. Amber en Appie’s poppenonderzoek loopt niet goed af. De club wordt verplicht om aardig te zijn tegen Danny, maar die loopt daardoor constant in de weg. Nienke’s plan om de traan terug te krijgen valt, bijna letterlijk, in duigen.

Aflevering: 384
Uitzenddatum: 6 november 2009
Amber gooit haar charmes in de strijd om de Traan terug te winnen. Zou het op die manier lukken? Boze Mick en boze Sofie krijgen een volle laag van het liefdesparfum. Hoe gaat dat aflopen? Marijke heeft bezoek van een geheimzinnige man, met geheimzinnige papieren. Victor ziet zijn toekomst in duigen vallen.

Aflevering: 385
Uitzenddatum: 9 november 2009
Vanaf nu is er een nieuwe baas in het Huis Anubis, of zeg maar bazin! Appie’s grootste angsten worden werkelijkheid als hij door Marijke opgesloten wordt in de torenkamer. Het wordt nog lastiger voor de club nu Marijke weet dat de Traan bestaat. Ze rust niet voordat ze hem in handen krijgt.

Aflevering: 386
Uitzenddatum: 10 november 2009
Operatie ‘Red Appie uit de Torenkamer’ is begonnen. Van Swieten is blij dat de schoolkrant weer zo leuk is, maar is dat wel te danken aan Robbie? Jeroen gaat binnenkort contact opnemen met de club maar hoe gaan ze dat doen? De computer in het Huis Anubis is vanaf nu verboden terrein. Amber heeft een plannetje om Marijke af te leiden, maar gaat dat wel goed?

Aflevering: 387
Uitzenddatum: 11 november 2009
Als alles verloren lijkt is er altijd nog… Victor? Met de liefde tussen Mick en Sofie lijken alle problemen opgelost voor de schoolkrant, maar voor hoe lang nog? Marijke moet en zal de Traan krijgen al weet ze niet eens precies waarom. Danny wordt door de club overgehaald om zijn moeder een lesje te leren. Heeft Danny er alles voor over om bij de club te komen?

Aflevering: 388
Uitzenddatum: 12 november 2009
Eindelijk lijkt Marijke zelf eens in het nauw te zitten. Mick’s eigen versie van de schoolkrant lijkt veelbelovend te worden, hoewel Sofie er een hele andere mening over heeft. De papyrus is terug bij de club waardoor de Traan verandert. De laatste stap van het zuiveringsritueel doet iedereen sidderen van angst. Is dat de enige manier om Noa te redden?

Aflevering: 389
Uitzenddatum: 13 november 2009
De schoolkrant van Sofie is echt oersaai aan het worden, dit tot groot vermaak van Mick. De club moet Anchesenamon tot leven wekken maar niet iedereen is het daarmee eens. De club raakt verdeeld, zeker als Jeroen hoort van hun plannen. De club gaat naar de villa voor onderzoek, maar Amber maakt daar een grote vergissing.

Aflevering: 390
Uitzenddatum: 16 november 2009
Amber staat op het punt om alles wat ze bereikt hebben weg te gooien en zorgt ervoor dat de club opgesloten raakt. Sofie probeert uit alle macht Mick af te troeven, maar dat gaat niet zo gemakkelijk. Marijke wil de Traan en is bereid alles te doen om hem te krijgen. En met alles bedoelt ze ook echt alles!

Aflevering: 391
Uitzenddatum: 17 november 2009
Victor zorgt voor redding en zet de tegenaanval tegen Marijke in. De club komt weer nader tot elkaar en neemt een besluit. De schoolkrantenoorlog woedt op zijn hevigst. Maakt Sofie nog een kans of is Mick al een winnaar? Marijke blijft iedereen op de hielen zitten, maar krijgt wel een hele, vervelende verrassing.

Aflevering: 392
Uitzenddatum: 18 november 2009
Victor heeft de volle aanval ingezet, Marijke zal ervan lusten. Sofie heeft ook de aanval ingezet, maar Mick geeft de strijd niet op en is vastbesloten te winnen met zijn schoolkrant. De club treft voorbereidingen voor het oproepen van de geest van Anchesenamon. Er moet nogal wat gebeuren voordat je een spook in je huis kan uitnodigen!

Aflevering: 393
Uitzenddatum: 19 november 2009
Sofie denkt dat ze eindelijk de primeur heeft voor haar schoolkrant maar niets is minder waar. Het spookt in het Huis Anubis! Victor is aan het belletje trekken en maakt Marijke helemaal gek. Appie wordt achterna gezeten door een geest en kan zich nergens verstoppen. Appie krijgt een cadeau van Anchesenamon, maar heel blij wordt hij er niet van.

Aflevering: 394
Uitzenddatum: 20 november 2009
Sofie haar primeur voor de schoolkrant gaat helemaal mis en ze komt erachter dat Mick hier achter zit. Appie denkt dat hij vervloekt is en Danny gelooft nu ook in spoken. De club probeert de Traan terug te krijgen, maar Danny komt niet uit zijn schuilplaats. Door het gegil van Danny komt Victor op een idee. Als Marijke de deur opendoet, staat ze oog in oog met een oude bekende.

Aflevering: 395
Uitzenddatum: 23 november 2009
Sofie zit met haar handen in het haar, wordt Mick’s schoolkrant dan toch beter? De tijd begint te dringen voor Noa, de Club moet de Traan zien terug te krijgen, maar Danny zit verstopt. Victor jaagt Marijke de stuipen op het lijf. Of heeft Marijke hem door? Er wordt één spook ontmaskerd en het huis uitgestuurd.

Aflevering: 396
Uitzenddatum: 24 november 2009
Danny wordt belaagd door Anchesenamon en is doodsbang. De club heeft nog maar één idee om de Traan terug te krijgen. Dit moet lukken! Appie haalt zijn Ghostbuster spullen weer eens uit de kast en maakt zich klaar voor de strijd. Sofie ziet de schoolkrant helemaal niet meer zitten. Maar Mick des te meer.

Aflevering: 397
Uitzenddatum: 25 november 2009
Sofie is ten einde raad en begint nu zelfs vuile trucjes uit te halen om Mick niet te laten winnen met de schoolkrant. Het lukt Amber om de Traan weer in handen te krijgen en de club viert de overwinning. De Gouden Cobra slaat weer toe. Jeroen wordt woedend als hij hoort dat Noa nog niet gered is. En wat is Victor in hemelsnaam van plan?

Aflevering: 398
Uitzenddatum: 26 november 2009
Sofie houdt zich groot, maar zit compleet in de nesten en schuwt nu zelfs inbraak niet. Heeft Marijke nou de Traan gekregen van Victor? De club wil wel even weten wat Victor van plan is en wordt aangenaam verrast. De club roept de geest van Anchesenamon op en krijgt een afschuwelijke opdracht.

Aflevering: 399
Uitzenddatum: 27 november 2009
Eeuwige schoonheid voor Marijke? Eerder eeuwige lelijkheid… Marijke krijgt telefoon en bezoek van een geheimzinnige heer. Weet hij soms meer van de traan? Sofie heeft ingebroken bij de sporter Van Der Knoest en die is daar niet bepaald blij mee. Robbie wordt ongerust, waar blijft Sofie?

Aflevering: 400
Uitzenddatum: 30 november 2009
Sofie’s situatie bij Van Der Knoest thuis wordt steeds dreigender. Komt ze daar ooit nog weg? Marijke vertelt de geheimzinnige heer over de Traan, de club hoort het met afgrijzen aan. Net voordat Jeroen belangrijke informatie wil vertellen wordt de verbinding verbroken. Wat moeten ze nu? Marijke hoort dat Victor’s Traan nep was en neemt een ernstig besluit.

Aflevering: 401
Uitzenddatum: 1 december 2009
Mick heeft een nachtmerrie over Sofie en gaat er samen met Robbie op uit om haar te redden. Door alle commotie is het heel onduidelijk: wie heeft nou de Traan? En dat terwijl Jakob vastberaden is om de Traan te pakken te krijgen. De club wordt van alle kanten ingesloten, ontsnappen is onmogelijk…

Aflevering: 402
Uitzenddatum: 2 december 2009
Mick begint zich ondertussen flink ongerust te maken over Sofie. Is ze echt in huis bij Van Der Knoest? Jakob krijgt de Traan in handen. Is dit het einde voor Noa? Marijke begint door te krijgen dat Jakob haar bedrogen heeft maar kan hem niet bereiken. Jeroen is op weg terug naar huis. Maar zal hij nog op tijd zijn om Noa te redden?

Aflevering: 403
Uitzenddatum: 3 december 2009
Jeroen komt met belangrijk en schokkend nieuws over Amneris. Terwijl Mick en Robbie een reddingsactie op touw zetten, blijkt sporter Van Der Knoest heel iemand anders te zijn, maar daar is Sofie alleen maar heel blij mee. Jakob en Matthijs wachten op het ontwaken van Rosa, maar hoe moet het dan met Noa?

Aflevering: 404
Uitzenddatum: 4 december 2009
Jakob ontdekt dat de club in zijn huis is maar laat niemand meer tussen hem en zijn vrouw Rosa komen! Mick en Robbie’s reddingsactie leidt nergens toe, maar Sofie wordt wel gered en de schoolkrant ook! Victor is Marijke zat en wordt weer de baas. Nienke brengt eindelijk het licht in duistere tijden. Zal alles goed komen?