Seizoen 3 deel 1

Aflevering: 235
Uitzenddatum: 15 september 2008
De club heeft eindelijk de tombe bereikt om hun laatste missie te volbrengen. De graal kan geplaatst worden maar waar? Zullen Tut Anch Amon en Amneris nu voorgoed herenigd worden? Joyce en Patricia wachten op hun vriendjes...en wachten... en wachten... Victor doet een vondst die verstrekkende gevolgen heeft. Spookt het nog steeds in Het Huis Anubis?

Aflevering: 236
Uitzenddatum: 16 september 2008
Joyce en Patricia wachten nog steeds op Mick en Robbie. Thuis is niemand behalve een brief voor Joyce en ongerustheid voor Patricia en niet geheel zonder reden! De vondst in de tombe zorgt voor verdeeldheid bij de club. Wat moeten ze doen nu ze dachten dat alles afgelopen was?

Aflevering: 237
Uitzenddatum: 17 september 2008
De vondst die de club doet in de tombe zorgt voor verdeeldheid binnen de club. Wat moeten ze doen? Robbie zit ten onrechte vast en ziet zijn cadeau voor Patricia in rook opgaan en Joyce en Patricia twijfelen aan hun vriendjes. Trudie is vol van haar vakantie, maar de bewoners niet. Kan ze dan bij niemand haar verhaal kwijt? Victor doet een huiveringwekkende ontdekking in het huis en denkt dat hij droomt, maar helaas...

Aflevering: 238

Uitzenddatum: 18 september 2008
De club arriveert weer in Nederland en bespreekt hun alibi’s op de luchthaven. Mick is ook weer thuis, maar Joyce gedraagt zich heel vreemd. Heeft hij iets verkeerds gedaan? Appie heeft een heel gevaarlijk souvenirtje meegenomen maar nu het mysterie is opgelost heeft de club een moeilijke beslissing te nemen.

Aflevering: 239
Uitzenddatum: 19 september 2008
Victor wordt geplaagd door enge dromen over nare familieleden. Heeft hij soms iets wakker gemaakt? Joyce en Patricia raken steeds meer verward door het gedrag van hun vriendjes. En wie is toch diegene die Patricia in de gaten houdt en wat is hij van plan? De club begint een ontbindingsritueel, maar merkt dat lang nog niet alles in orde is.

Aflevering: 240
Uitzenddatum: 22 september 2008
Victor vindt de verborgen sporen van de Egypte reis. Valt de club nu door de mand? Robbie doet van alles om Patricia terug te winnen, maar Patricia is niet makkelijk om te praten? Trudie kijkt met stijgende verbazing naar Victor's bizarre gedrag. Victor voelt zich weer de oude, of lijkt dit maar zo..?

Aflevering: 241
Uitzenddatum: 23 september 2008
Het wisselen van de kamers zorgt voor veel protest, maar de verwarde Victor houdt voet bij stuk. Vooral Patricia en Nienke zijn zeer ontevreden met hun nieuwe kamergenoten. Ambers telefoongesprek met haar vader loopt niet als gehoopt en Appie vertelt bijna over zijn souvenir uit de tombe. Wordt Nienkes nachtmerrie nu werkelijkheid?

Aflevering: 242
Uitzenddatum: 24 september 2008
Nienke vertelt de club over haar droom. Wat hebben ze fout gedaan en waarom is het nu niet afgelopen? Er is een nieuwe geschiedenislerares, maar gelukkig is het een oude bekende. Amber wil niet meer alleen op zolder slapen en wil Appie strikken. Maar die heeft zijn handen vol aan het kistje

Aflevering: 243
Uitzenddatum: 25 september 2008
Patricia denkt de oplossing gevonden te hebben voor de ruzie met Robbie en hoopt dat het weer goed kan komen. Door de kamerwissel kan de club nergens rustig meer vergaderen. Appie's kistje zorgt, vooral bij Amber, voor flink wat beroering. Ze wil nog steeds dat Appie op zolder komt slapen maar gevaar ligt op de loer.

Aflevering: 244
Uitzenddatum: 26 september 2008
Jeroen's terugkeer zorgt voor een grote verrassing. Appie verwart iedereen met zijn grootse verhalen 6n hij wil van het kistje af, maar waar moet hij het kwijt? Patricia weet niet meer wat ze moet en ziet niet dat ze in de gaten wordt gehouden. Zorgt Robbie voor een oplossing? Jeroen en Noa hebben een mooie hereniging. En wat komt er in hemelsnaam uit Appie's kistje?

Aflevering: 245
Uitzenddatum: 29 september 2008
Amber weet van Appie's geheimpje. Maar de een wil er van af en de ander juist niet. Joyce neemt wat afstand van Patricia en vindt een nieuwe vriendin. Trudie denkt dat Victor al de troep in huis veroorzaakt maar is Victor dat wel? Jeroen denkt dat er iets moois bloeit tussen Appie en Amber en ziet dat helemaal niet zitten. Kan hij Appie nog ompraten?

Aflevering: 246
Uitzenddatum: 30 september 2008
Appie en Amber zijn het nog steeds niet eens over het kistje en Amber wil dat hij de club inlicht. Jeroen snapt helemaal niks van Appie en zijn nieuwe vriendin maar Appie is te druk met zijn eigen geheimen. Nienke krijgt nachtelijk bezoek en Victor Senior is iets op het spoor...

Aflevering: 247
Uitzenddatum: 1 oktober 2008
Appie zoekt een nieuwe verstopplaats voor zijn geheime kistje. Amber krijgt het steeds moeilijker met het geheim dat ze voor Nienke heeft. Trudie ziet het allemaal niet meer zitten, maar krijgt een leuke verrassing van Noa. Of nou, ja...leuk? De zoekende Senior heeft zijn sporen achtergelaten en Nienke's dromen worden steeds echter. Een beetje te echt...

Aflevering: 248

Uitzenddatum: 2 oktober 2008
Victor maakt korte metten met Nienke's nachtelijk dwalen en sluit de kelder af. Patricia jaagt onbedoeld iedereen tegen zich in het harnas terwijl dat het laatste is dat ze wil. De nerveuze Appie wordt verrast door Van Swieten en probeert Amber te overtuigen haar mond te houden. Maar kan Amber dat?

Aflevering: 249
Uitzenddatum: 3 oktober 2008
Appie's kistje wordt blootgesteld aan een gekke geleerde en wisselt van eigenaar. Zullen Nienke en Fabian zijn geheim nu te weten komen? Patricia's toekomst wordt voorspeld, maar is dat wel zo leuk om te weten? Nienke krijgt een huiveringwekkend visioen en Appie doet een schokkende mededeling. Was dit zijn laatste uur in de club?

Aflevering: 250
Uitzenddatum: 6 oktober 2008
Jeroen wil antwoorden van de club over Noa en wel meteen maar die laten niets los. De club zit met het kistje in hun maag, wat moeten ze doen? Patricia en Joyce hebben elkaar weer gevonden en slaan een nieuwe weg in met de schoolkrant. Fabian, Appie en Amber gaan door met hun grote geheimen maar worden scherp in de gaten gehouden door Jeroen.

Aflevering: 251
Uitzenddatum: 7 oktober 2008
Nienke's dromen openen gesloten deuren en leiden haar naar gevaarlijke nieuwe wegen, waarvan terugkeer onmogelijk lijkt. Patricia's nachtrust wordt verstoord door Amber die bang wordt als Nienke weg is. Wie heeft haar meegenomen? En hadden ze het kistje niet gewoon moeten houden?

Aflevering: 252
Uitzenddatum: 8 oktober 2008
Jeroen is bezorgd om Noa en wil haar in de gaten houden. Maar Noa wil daar niets van weten. Victor staat op het punt het kistje te ontdekken, maar Appie steekt daar een luidruchtig stokje voor. De club wordt gelukkig weer compleet en Senior wil door de muur, maar dat heeft nare gevolgen...

Aflevering: 253
Uitzenddatum: 9 oktober 2008
Patricia en Joyce vrezen dat de laatste voorspelling ook uit gaat komen en houden hun adem in. De club gaat het kistje open maken. Zullen de geheimen eindelijk onthuld worden? Victor wordt herenigd met zijn vader, maar het weerzien is van korte duur. De club heeft het licht gezien en voelt de aarde beven.

Aflevering: 254
Uitzenddatum: 10 oktober 2008
Mick en Robbie storten zich volledig op hun nieuwe opdracht maar Patricia en Joyce zijn daar allesbehalve blij mee. Trudie ontfermt zich over de blinde victor en vraagt zich af hoe hij het zover heeft laten komen. Fabian onderzoekt het huisje met een zeer verrassend resultaat: een nieuwe aanwijzing of lijkt dit maar zo?

Aflevering: 255
Uitzenddatum: 13 oktober 2008
De tijd dringt voor de club. Kunnen zij op tijd de aanwijzing te pakken krijgen om de traan van isis te vinden? Robbie's voorval met Miss Holland krijgt een heel bedreigend staartje als hij per ongeluk op haar tiara gaat ziten. Patricia is ondertussen radeloos. Victor laat zich leiden door zijn vader met explosieve gevolgen.

Aflevering: 256
Uitzenddatum: 14 oktober 2008
Victor is volledig ingestort na de explosie. Noa vindt Jeroen's idee voor een liefdesbrief aan Trudie absolut geen goed idee. Fabian waagt een bezoekje aan de kelder en wordt betrapt...of niet? Robbie wil Patricia alles uitleggen, maar is bang dat Patricia dan ook gevaar loopt. Fabian vindt een oplossing voor het licht en het resultaat is baanbrekend.

Aflevering: 257

Uitzenddatum: 15 oktober 2008
Wat ligt er achter de geheime wand en hoe gevaarlijk is het? De club krijgt hulp van een stem uit het verleden die ze verder op het pad naar de traan van Isis wijst maar als Amber ongeduldig wordt, volgt er een onverwachte verrassing. Patricia voelt niet de ogen in haar rug, maar ze zijn er wel als ze midden in de nacht bij Joyce langs gaat! Appie laat zich van zijn goede kant zien door Noa te beschermen maar wordt direct gestraft.

Aflevering: 258
Uitzenddatum: 16 oktober 2008
Jeroen heeft Appie een paar belangrijke vragen te stellen; wat deed hij midden in de nacht bij Noa?! Appie wil vertellen over het visioen maar Nienke vindt dat geen goed idee. Robbie kan eindelijk zijn verhaal kwijt, maar niet aan Patricia. Het kistje wordt door de club verstopt maar ze worden bespied vanuit de spiegel. Senior maakt een pijnlijke vergissing.

Aflevering: 259
Uitzenddatum: 17 oktober 2008
Appie en Jeroen zoeken op het internet naar een date voor Trudie en Noa is verbaasd als ze hoort hoeveel reacties er zijn. Het bestaan van de schoolkrant staat op losse schroeven als Patricia niet meer met Robbie wil werken. Zelfs Joyce kan haar vriendinnetje niet troosten. Het eerste artefact wordt gebruikt nu Fabian het raadsel heeft opgelost. Wat zal er nu gebeuren?

Aflevering: 260

Uitzenddatum: 20 oktober 2008
De club weet waar ze de volgende aanwijzing moet zoeken maar Victor heeft hen door. Heeft Amber de juiste oplossing? Mick en Joyce vinden elkaar wel héél leuk: wordt het dan uiteindeljk toch wat met die twee? Internetdaten voor Trudie blijkt, tot Jeroen zijn verbazing, een gouden greep. Maar als hij de reacties binnen krijgt is Noa wat minder blij.

Aflevering: 261
Uitzenddatum: 21 oktober 2008
Jeroen moet van Noa, Trudie's belachelijke overdreven dateprofiel op internet bijstellen maar hij begrijpt totaal niet waarom. De club begrijpt niets van de volgende aanwijzing maar veel tijd hebben ze niet want Senior vindt zijn toegangskaartje tot de geheime gang. Het kistje moet dringend verstopt worden voor Victor, maar waar?

Aflevering: 262

Uitzenddatum: 22 oktober 2008
Patricia wil met Robbie praten, maar hij niet met haar en dat terwijl Mick en Joyce alleen maar bij elkaar willen zijn. Ze achtervolgt Robbie en vindt Jack. Of vindt Jack haar? Amber raakt in paniek als ze merkt dat ze haar Oog van Horus kwijt is en wil onmiddelijk gaan zoeken. Senior wordt Junior, maar lukt het hem ook de ging in te komen?

Aflevering: 263
Uitzenddatum: 23 oktober 2008
Appie en Jeroen vermaken zich prima op internet, maar of dat Trudie aan een date zal helpen? Patricia begrijpt nu eindelijk waarom Robbie zo afstandelijk doet, maar dat betekent niet dat alles opgelost is. De vastzittende Senior hoort een stem uit het verleden en verliest zijn OOg van Horus. De club gaat de geheime gang in maar als ze weg willen, kan Amber niet mee.

Aflevering: 264
Uitzenddatum: 24 oktober 2008
De twee Victor's worden tijdelijk uitgeschakeld, waardoor de club uit de geheime gang kan ontsnappen. Patricia wil Robbie helpen met zijn probleem met Jack, maar weet niet waar ze moet beginnen. Gaat ze tot het uiterste om Robbie te helpen? Jeroen gaat geschikte kandidaten voor de date met Trudie uitnodigen. Nou ja... geschikt.

Aflevering: 265
Uitzenddatum: 27 oktober 2008
Patricia wil zelfs stelen om Robbie te redden, maar Robbie wil niets van haar hulp weten. De blinde Victor zit opgescheept met Trudie en laat dat nu net het laatste zijn waar hij op zit te wachten. Met Mick en Joyce lijk het allemaal in orde, maar als Joyce een wereldrecordhouder ontmoet, wordt hij jaloers en neemt hij een wel heel domme beslissing.

Aflevering: 266
Uitzenddatum: 28 oktober 2008
Mick heeft de wereldrecordhouder uitgedaagd en dat begint serieuze vormen aan te nemen. De kandidaten voor Trudie zijn niet echt geschikt en Noa en Jeroen vragen zich af of Trudie ooit nog haar ware zal ontmoeten. Nienke laat de club hun nieuwe openlucht 'sportschool' zien maar niet iedereen is enthousiast. Patricia en Robbie doen er alles aan om aan geld te komen voor Jack maar Patricia weet niet dat er iemand is die het speciaal op haar gemunt heeft.

Aflevering: 267
Uitzenddatum: 29 oktober 2008
Mick heeft het heel moeilijk met zijn training voor de wedstrijd maar doet er alles aan dit te verbergen. Victor probeert net als de club in een goede conditie te komen, maar dat gaat niet gemakkelijk. Patricia voelt zich steeds schuldiger over haar diefstal maar het is te laat om er onderuit te komen. Fabian en Nienke gaan de donkere kelder in en vinden de volgende proef, een zeer angstaanjagende proef...

Aflevering: 268
Uitzenddatum: 30 oktober 2008
De club denkt dat de slapende Victor niks merkt, maar weten niet dat Senior stieken meekijkt. Mick voelt de druk om een wereldrecord neer te zetten en begint sterk te twijfelen. Had hij hier ooit aan moeten beginnen? De club begint met een zware training om ooit aan moeten beginnen? De club begint met een zware training om in vorm te komen voor de volgende proef en patricia's geldproblemen lijken opgelost. Of beginnen ze nu pas?

Aflevering: 269
Uitzenddatum: 31 oktober 2008
Patricia verkoopt de stenen van Amneris maar wordt doodsban als ze de koper ziet. Is Robbie dan nu eindelijk gered uit de klauwen van Jack? Mick treurt om zijn verlies, maar wordt heel onverwacht getroost. Amber raakt maar niet in conditie en Fabian probeert de proef nog één keer uit te leggen. Zal de club op tijd klaar zijn om de proef te doen

Aflevering: 270
Uitzenddatum: 3 november 2008
Mick blijkt een uitstekende verliezer, laat zijn vrouwelijke kant zien en zorgt voor een dolle avond. Victor denkt alles onder controle te hebben, maar brandt zijn vingers. Appie heeft een heel goed plan voor de proef, maar het lijkt wel of hij er niet helemaal bij is. Jeroen gaat tekeer tegen Appie en Appie gaat... slapen.

Aflevering: 271
Uitzenddatum: 4 november 2008
Victor doet een wisseltruck met Appie's Oog van Horus, maar Appie slaapt rustig door. Mick kan het niet laten en sluit nog een weddenschap met Joyce. Patricia krijgt anonieme post en dat vind Nienke een beetje vreemd. De date voor Trudie is nog steeds niet geregeld en Jeroen vindt dat vooral Appie's schuld. Victor denkt de proef wel in z'n eentje te doen maar dat komt hem duur te staan.

Aflevering: 272
Uitzenddatum: 5 november 2008
Victor en proeven doen? Geen succesformule! Patricia is nog lang niet van haar problemen af en en zoekt in de kelder naar de ontbrekende dominostenen. Jeroen denkt eindelijk een goed plan voor Trudie's liefdesleven te hebben. Door Sarah's waarschuwing moet de club Noa nog beter beschermen en Appie neemt dat heel serieus!

Aflevering: 273
Uitzenddatum: 6 november 2008
Appie neemt 'Noa beschermen' een beetje te letterlijk. Patricia is in Fabian's kamer op zoek naar de ontbrekende dominostenen. Het oefenen van de proef lukt maar steeds niet. Fabian snapt dit niet, maar waarom kijkt Amber zo schuldig? Mick en Joyce maken ruzie en ze zijn nog niet eens begonnen met de weddenschap. Victor grijpt zijn kans en steelt iets heel belangrijks van de club.

Aflevering: 274
Uitzenddatum: 7 november 2008
De club moet het doen zonder het, door Victor, gestolen oefenkleed maar er is geen tijd te verliezen: de proef moet doorgaan! Noa en Jeroen leggen de laatste hand aan de voorbereiding voor de Trudie dateselectie, maar de opkomst is ronduit angstaanjagend. Patricia vindt een geheimzinnige boodscahp en komt erachter wie de man met het masker eigenlijk is.

Aflevering: 275
Uitzenddatum: 10 november 2008
Patricia maakt opnieuw kennis met een oude vijand uit het verleden. Mick en Joyce maken iedereen gillend gek met hun 'wie het langst wakker blijft'-weddenschap. Appie denkt een oplossing te hebben voor het behalen van de proef, maar het wordt Amber allemaal veel te zwaar. Een slapende Victor vormt geen bedreiging, maar heeft uiteindelijk toch een nare verrassing voor de groep.

Aflevering: 276
Uitzenddatum: 11 november 2008
De club begint aan de proef en alsof dat nog niet spannend genoeg is, zorgt Appie ervoor dat het nog net even moeilijker wordt. De 'wie het langst wakker blijft'-weddenschap van Mick en Joyce wordt nu vooral voor de anderen heel vermoeiend. Trudie heeft een geheime aanbidder. Natuurlijk het werk van Jeroen en Noa, of toch niet?

Aflevering: 277
Uitzenddatum: 12 november 2008
Fabian's oom informeert naar de dominostenen en dat zorgt voor veel onrust bij Patricia. Victor wordt steeds zieker, maar weigert rust te nemen. De club besluit op school de volgende aanwijzing te zoeken, maar wordt betrapt en patricia stelt de club een hele belangrijke en moeilijke vraag.

Aflevering: 278
 
Uitzenddatum: 13 november 2008
Victor krijgt een nieuwe ziekenbroeder; Meneer Van Swieten, die daarmee ook de plannen van de club in het honderd gooit. Trudie's geheime aanbidder stuurt haar dure en ingewikkelde cadeautjes. Noa en Jeroen weten niet wie het is, maar vrezen het ergste. Patricia heeft veel moeite de groep ervan te overtuigen dat ze echt terug wilt komen bij de club en zorgt voor verdeeldheid in de groep.

Aflevering: 279

Uitzenddatum: 14 november 2008
Jeroen en Noa komen achter het adres van Trudie's geheime aanbidder en gaan op onderzoek uit. Mick en Joyce vinden in Meneer Van Swieten de ideale scheidsrechter voor hun weddenschap. Fabian staat op het punt zijn oom verschrikkelijk teleur te moeten stellen, maar hij wordt gered door Patricia. Hierdoor wint Patricia het vertrouwen van de club, behalve die van Amber...

Aflevering: 280
Uitzenddatum: 17 november 2008
Noa en Jeroen worden door Trudie's geheime aanbidder aangezien voor inbrekers. Jeroen heeft een plannetje om te ontsnappen, maar komt alleen maar meer in de problemen. De club wordt betrapt bij het zoeken naar de volgende aanwijzing en alles lijkt verloren. Of toch niet? Mick en Joyce hebben het heel, heel zwaar met hun weddenschap. Hoe lang houden zij dit nog vol?

Aflevering: 281
Uitzenddatum: 18 november 2008
Jeroen heeft zichzelf een tatoeage aangepraat. Kan hij er op tijd nog onderuit komen? De vermoeiende weddenschap van Mick en Joyce komt tot een einde. Wie van de twee gaat er winnen? De zieke victor hoort en ziet van alles, maar wat is er echt en wat niet? De club neemt een groot risico en vraagt Patricia te helpen bij de voorbereiding op de volgende proef.

Aflevering: 282
Uitzenddatum: 19 november 2008
Amber vertrouwt Patricia nog steeds niet helemaal. Fabian en Appie hebben alles voor de komende proef voorbereid, mar er ontbreekt nog één ding en dat is het Oog om Victor's nek. Mick maakt het Joyce heel duidelijk wie de winnaar van hun weddenschap is. Jeroen en Noa zitten gevangen bij de tatoeëerder en zijn hond en zien geen enkele uitweg meer, totdat een onweersbui uitkomst biedt.

Aflevering: 283
Uitzenddatum: 20 november 2008
Jeroen en Noa zijn eindelijk ontsnapt, maar bij thuiskomst begint de ellende van Noa pas. Patricia's romantische afspraak met Robbie loopt in het honderd door Van Swieten's sportieve bui. Victor installeert, onder toezicht van Senior, een belachelijk alarm op de kelderdeur. De club sluipt naar de kelder, maar dan klinkt er een schreeuw...

Aflevering: 284

Uitzenddatum: 21 november 2008
Victor's dierengeluiden alarm zorgt voor veel chaos en drijft hem bijna tot waanzin. Mick's idee om Joyce voor gek te laten lopen als tegenprestatie voor de verloren weddenschap werkt niet helemaal volgens plan. Noa's hoge koorts maakt de anderen zeer ongerust. Van Swieten heeft een leuke suggestie om Victor tot rust te laten komen; een vakantie!

Aflevering: 285
Uitzenddatum: 24 november 2008
Mick en Joyce zijn hardleers en beginnen weer een nieuwe weddenschap. Victor vertrekt op vakantie met Van Swieten dus de club kan naar de kelder. Maar hoe omzeilen ze het alarm? Trudie waakt voor de kelderdeur, maar haar zenuwen worden flink op de proef gesteld. De club begint aan de gevaarlijke proef, maar hebben ze wel goed genoeg geoefend?

Aflevering: 286
Uitzenddatum: 25 november 2008
De club krijgt een bericht van een onbekende, waar ze allemaal heel bang van worden, vooral Appie. De weddenschap is: 'Wie kan het langst zonder eten', maar zowel Mick als Joyce speelt nu al vals. Zonder Victor in huis, kan Trudie het huishouden niet meer aan maar gelukkig komt er hulp. Appie heeft de oplossing voor het dreigende gevaar maar draait hij niet een beetje door?

Aflevering: 287
Uitzenddatum: 26 november 2008
Trudie krijgt huishoudelijke hulp uit onverwachte hoek en is dolblij. De club is onvoorzichtig met het artefact. Lukt het hen nu nog wel de volgende aanwijzing te vinden? Jeroen vermoedt dat de club meer weet over Noa's ziekte. Bange Appie laat Amber alleen naar de volgende aanwijzing zoeken en dat heeft hele nare gevolgen.

Aflevering: 288
Uitzenddatum: 27 november 2008
Amber haar handen en buik zien er raar uit door de aanwijzing en ze probeert dit uit alle macht te verhelpen. Trudie wacht een 'leuke' verrassing, haar geheime aanbidder komt langs. Robbie begint zich vreselijk te ergeren aan Patricia's afwezige gedrag en tussen Appie en Amber ontstaat steeds meer ruzie. Patricia gaat alleen de geheime gang in, maar krijgt de schrik van haar leven.

Aflevering: 289

Uitzenddatum: 28 november 2008
Jeroen en Noa vertrouwen Trudie's geheime aanbidder niet. Noa besluit zijn spullen te doorzoeken en doet een vreselijke ontdekking. Amber's vergiftiging lijkt te zijn opgelost, maar haar ruzie met Appie is erger dan ooit. Appie laat zich van zijn dapperste kant zien, maar het resultaat lijkt wel zwarte magie. Heeft de vloek van Nepthys haar werk gedaan?

Aflevering: 290
Uitzenddatum: 1 december 2008
Appie is zichzelf niet, hij lijkt zelfs iemand anders, maar niemand lijkt zich er echt druk over te maken. Noa vertelt Trudie het slechte nieuws over haar aanbidder en zijn kinderen, maar Trudie wil keiharde bewijzen. Mick geniet van zijn weddenschap winst en laat zich in de watten leggen door Joyce, dit tot grote onvrede van Amber. Jeroen schrikt als hij Appie eens goed in de ogen kijkt.

Aflevering: 291
Uitzenddatum: 2 december 2008
Waar is Appie? Victor vindt zijn Oog van Horus terug en kan de geheime gang weer in. Amber maakt zich zorgen en denkt dat Appie nog in de geheime gang is. Patricia wil zich verzoenen met Robbie maar Rufus gooit weer roet in het eten. Fabian vindt Appie's gsm, maar wordt in de gaten gehouden door Senior. Zal Amber haar Appie ooit nog terug zien?

Aflevering: 292
Uitzenddatum: Woendag 3 december 2008
Amber voelt zich enorm schuldig over Appie's verdwijning. Victor gaat op zoektocht in de geheime gang, vindt het artefact maar moet hij het pakken of heeft Winsbrugge - Hennegouwen het anders bedoeld? Jeroen denkt dat de club iets te maken heeft met Appie's verdwijning. Amber betrapt een jongen die beweert Appie te zijn en begint te twijfelen.

Aflevering: 293
Uitzenddatum: 4 december 2008
Mick en Joyce leren het nooit en starten weer een nieuwe weddenschap en Patricia en Van Engelen verzinnen een plan om Robbie terug te winnen. Amber wil Appie geloven, maar heeft het er moeilijk mee. Appie ontmoet Trudie opnieuw en bluft zich een ongeluk. Jeroen krijgt een email van Appie, of toch niet?

Aflevering: 294
Uitzenddatum: 5 december 2008
Jeroen is blij met Appie's bericht, maar Noa zorgt voor nieuwe twijfel bij Jeroen. Trudie weet Victor te overtuigen de nieuwe Appie te laten blijven, maar dan moet Appie iets voor haar doen; geesten verdrijven. De club moet handafdrukken van Noa zien te krijgen, maar hoe krijgen ze dat voor elkaar? Jeroen vindt Appie's gsm en schrikt. Waar is zijn beste vriend?

Aflevering: 295
Uitzenddatum: 8 december 2008
Patricia is nog lang niet van Rufus af en wordt bijna betrapt. Maar Nienke begint, na een droom, te twijfelen aan haar goede bedoelingen. Jeroen vindt Appie's gsm en wil antwoorden van de club maar krijgt die niet. Amber is nog steeds niet overtuigd en onderwerpt Appie aan uitvoerige tests: is hij wel de echte Appie?

Aflevering: 296
Uitzenddatum: 9 december 2008
Nienke krijgt een telefoontje dat voor Patricia bestemd was en maakt zich zorgen om de club. Ondanks alle tests is Amber nog steeds niet helemaal zeker van haar zaak. Gelukkig mag Appie wel op zolder slapen; Victor verdenkt zijn vader ervan achter Noa's ziekte te zitten, maar is dat wel zo? Voor Jeroen is de maat vol, de club gaat hem nu vertellen wat er aan de hand is!

Aflevering: 297
Uitzenddatum: 10 december 2008
Jeroen gaat heel ver om antwoorden te krijgen, maar gelukkig wordt hij betrapt. Victor zorgt ervoor dat Noa helemaal alleen thuis is... Wat is hij van plan? Nienke spreekt haar twijfels over Patricia uit, maar Fabian denkt er anders over. Appie verdwijnt en verschijnt weer en tijdens de pitch voor de kerstmusical lijkt het erop dat het een heel bijzondere kerst gaat worden.

Aflevering: 298
Uitzenddatum: 11 december 2008
Amber weet eindelijk hoe het zit met Appie en verbaast iedereen met haar prachtige kerstverhaal. Victor's smerige plannetje heeft zijn sporen nagelaten en dat zorgt voor bezorgdheid bij Noa. Rufus komt steeds dichterbij en zet Patricia nog meer onder druk. Het lukt Senior nog een keer om Victor te misleiden.

Aflevering: 299
Uitzenddatum: 12 december 2008
Senior is niets goed van plan met Noa, maar hij moet niet denken dat hij zomaar door het huis kan sluipen en overal kan spioneren. Jeroen vindt sporen en dat maakt hem waakzamer dan ooit, maar Senior is net wat slimmer. Patricia is een redder in nood, zonder dat ze het zelf weet. Ze komt er eindelijk achter wie haar zo achterna zit. Is het een oude bekende?

Aflevering: 300
Uitzenddatum: 15 december 2008
Het huisje is van eigenaar veranderd en dit heeft zeer grote gevolgen voor Senior en voor Corvuz. Appie zorgt voor redding in de nacht op zijn eigen vreemde manier en bewijst dat hij de enige echte Super Appie is. Fabian komt erachter dat zijn rugtas gestolen is en komt tot een vervelende conclusie; dat kan alleen iemand van de club gedaan hebben.

Aflevering: 301
Uitzenddatum: 16 december 2008
Wie is de dief? Fabian denkt 'jan de Wit', Nienke denkt Patricia... Senior mag dan wel zwakker zijn, hij is er niet minder gemeen op geworden. Mick en Joyce houden de dropveter eetwedstrijd en de verliezer baalt als een stekker. Victor wil het huisje hebben en zal het koste wat kost te pakken krijgen.

Aflevering: 302
Uitzenddatum: 17 december 2008
Appie redt de club uit handen van Victor met een slim plan. De voorbereidingen voor de musical zijn in volle gang maar er moet nog heel veel gebeuren en Van Swieten kondigt een belangrijke toeschouwer aan. Mick is het helemaal niet eens met zijn kostuum voor de voorstelling, maar weddenschap is weddenschap.

Aflevering: 303
Uitzenddatum: 18 december 2008
Zeno en Rufus weten wie de uitverkorene is en dat brengt Noa in nog meer gevaar. Van Swieten ontvangt het hoofd van het schoolbestuur, maar het wordt niet gezellig. Noa's doktersbezoek is positief, maar net wanneer ze denkt dat alles goed komt, eindigt de dag toch in een nachtmerrie. Nienke confronteert Patricia: is zij de verrader? Rufus sluit Patricia op en steelt iets heel belangrijk van haar.

Aflevering: 304
Uitzenddatum: 19 december 2008
Fabian achtervolgt Rufus en Noa maar dat heeft vreselijke gevolgen. De kerstmusical wordt een fiasco, behalve voor Mick en Joyce... Rufus en Zeno zijn klaar om de proef te doen en dit zal voor twee bewoners van het huis heel slecht aflopen.

Seizoen 3 deel 2

Aflevering: 305
Uitzenddatum: 2 maart 2009
Nienke, Amber en Patricia zijn totaal in paniek als ze Fabian en Noa zien liggen. Niemand weet wat er gebeurd is en de rode handen van Noa doen het ergste vermoeden. En wat betekent dat gouden cobrateken naast Fabian? De musical is op een ramp uitgelopen en Van Swieten is woedend. Jeroen vindt hernieuwde vriendschap met Appie maar krijgt ook verschrikkelijk nieuws.

Aflevering: 306

Uitzenddatum: 3 maart 2009
Mick en Joyce zitten in hun schuilplaats gevangen voor de nacht, maar of dat nou zo vervelend is? Zowel Senior als Victor begrijpt niet wat er nou gebeurd is, maar Senior weet een ding: het huisje moet terug! Het gaat niet goed met Fabian en daar voelt Patricia zich schuldig over. Zal ze nu eindelijk alles opbiechten?

Aflevering: 307
Uitzenddatum: 4 maart 2009
Nienke 'praat' met Fabian en belooft hem door te gaan met de club. Zeno en Rufus zien geen andere oplossing en moeten Patricia te pakken krijgen. Zelfs in het veilige ziekenhuis wordt Noa nog steeds door iemand in de gaten gehouden. Waakzame Jeroen kan niet vierentwintig uur per dag wakker zijn, maar als hij in slaap valt gebeuren er vreemde dingen.

Aflevering: 308
Uitzenddatum: 5 maart 2009
Wie is toch die arts die in het donker om het bed van Noa sluipt? Mick en Joyce zijn heel enthousiast over hun nachtje doorgebracht in 'gevangenschap', misschien een beetje te enthousiast. Van Engelen is minder blij en op oorlogspad als ze de twee tortelduifjes ziet. Patricia ontmoet, net als Noa, Rufus en zijn bestelbus en Van Swieten heeft zeer slecht nieuws.

Aflevering: 309
Uitzenddatum: 6 maart 2009
Patricia wordt geconfronteerd met Rufus en Zeno die niks weten over Fabian. Spelen ze een geheim spel of hebben ze er echt niets mee te maken? Joyce hakt een moeilijke en emotionele knoop door. Mick lucht zijn hart bij Fabian maar er luistert iemand mee. Trudie wordt in de gaten gehouden door vreemde, ongenode gasten.

Aflevering: 310
Uitzenddatum: 9 maart 2009
De geheimzinnige arts houdt nu ook Fabian in de gaten. Dankzij Fabian hebben Mick en Joyce elkaar nu eindelijk gevonden. Er is familiebezoek voor Appie, tot groot ongenoegen van Trudie. Appie’s oom wordt geïntroduceerd aan ‘Jan de Wit’, maar ziet gelukkig Appie. Nienke en Patricia krijgen in het ziekenhuis de schrik van hun leven.

Aflevering: 311
Uitzenddatum: 10 maart 2009
Trudie vindt de echte Appie terug na een uitleg van Oom Ibrahim. Trudie is dol op hem maar van Victor mag hij alleen in de tuin slapen dus dat doet hij dan ook. Fabian krijgt een kamergenoot maar merkt daar weinig van en Patricia krijgt bezoek van de vijand. Zowel Jeroen als Victor zijn aan het spioneren, alleen kan Victor nog wel wat lesjes gebruiken.

Aflevering: 312
Uitzenddatum: 11 maart 2009
Geiten eten bijna alles en dat wordt voor Victor en Amber pijnlijk duidelijk. Trudie zoekt steun bij Oom Ibrahim en voelt zich meteen op haar gemak. Met die pijn aan zijn oren zal Victor voorlopig niemand meer afluisteren tot groot ongenoegen van Senior. Patricia schrikt als Nienke haar oog van Horus vraagt en gaat in haar eentje in de kelder op onderzoek uit.

Aflevering: 313
Uitzenddatum: 12 maart 2009
Patricia vindt in de kelder de volgende aanwijzing, maar ze wordt in de gaten gehouden. Als ze het oog heeft gaan Nienke en Appie de kelder in tot grote frustratie van Amber die alleen in de tuin moet blijven. Maar met Patricia op de uitkijk kan er niets meer misgaan denken ze. Of trekt ze ondertussen haar eigen plannen?

Aflevering: 314
Uitzenddatum: 13 maart 2009
Nienke en Appie worden bijna betrapt door Victor als ze de geheime gang uitkomen. Patricia heeft contact met Rufus maar wordt bekeken door een medebewoner. Komt haar dubbelspel nu uit? In de kamer van Fabian gebeuren geheimzinnige dingen. Nienke gaat samen met de anderen op bezoek bij Fabian maar in het ziekenhuis heeft de dokter zeer slecht nieuws.

Aflevering: 315
Uitzenddatum: 16 maart 2009
De club is in shock als ze het vreselijke nieuws over Fabian horen en niemand kan het echt bevatten. Trudie roept Oom Ibrahim’s hulp in om iedereen te steunen bij thuiskomst. Ook op school vertelt Meneer Van Swieten het slechte nieuws. Patricia is zo boos dat ze Rufus wel wat aan kan doen. Maar daar is het nu helaas te laat voor.

Aflevering: 316
Uitzenddatum: 17 maart 2009
Jeroen wil nu eindelijk de waarheid wel eens weten maar iedereen is te overstuur na het nieuws over Fabian. Nienke belt Fabian, maar krijgt geen gehoor. En waar is Fabian naartoe gebracht? Robbie zoekt toenadering maar Patricia’s hoofd loopt over van al haar problemen. De club gaat in het ziekenhuis op zoek naar meer informatie maar niemand wil hen helpen.

Aflevering: 317
Uitzenddatum: 18 maart 2009
Het telefoontje tussen Patricia en Rufus wordt afgeluisterd door Victor. Volgens Nienke is er één iemand die de antwoorden heeft over Fabian: Matthijs! Maar waar is hij? Trudie zoekt troost bij Oom Ibrahim maar krijgt een pan soep?! De hele groep rouwt samen en de soep van Ibrahim blijkt veel meer los te maken dan gedacht.

Aflevering: 318

Uitzenddatum: 19 maart 2009
De club vindt de volgende aanwijzing en Nienke neemt een besluit dat grote gevolgen gaat hebben voor de club. Senior en Junior komen steeds meer tegenover elkaar te staan na wat er met Fabian gebeurd is. Rufus komt nu zelfs tot in het huis, maar is niet langer Patricia’s enige probleem, er is ook nog Jeroen…

Aflevering: 319
Uitzenddatum: 20 maart 2009
Patricia is ten einde raad maar gelukkig kan Oom Ibrahim haar helpen. Iedereen verwerkt het verlies op zijn eigen manier. De bewoners van het huis maken zich klaar voor het afscheid nemen van Fabian die nietsvermoedend in een onbekende villa in een vreemd bed ligt. Patricia kan geen kant meer op en moet de club alles vertellen.

Aflevering: 320
Uitzenddatum: 23 maart 2009
Victor zet een wilde achtervolging in en ontdekt de verblijfplaats van Rufus terwijl de rest van de Anubis bewoners afscheid neemt van Fabian. Iedereen heeft het zwaar als Mick een toespraak geeft. Patricia's bekentenis over haar verraad zorgt voor een grote schok bij de club. Amber dwingt haar om alles op te biechten. Voor Patricia is er geen weg meer terug.

Aflevering: 321

Uitzenddatum: 24 maart 2009
Victor wordt net niet door Rufus betrapt. Patricia's plotselinge vertrek geeft Jeroen weer een reden om de groep om antwoorden te vragen. Maar hij krijgt niet waar hij op gehoopt had. Trudie is vreselijk boos op Victor en wil helemaal niks meer tegen hem zeggen. Voor Nienke is het genoeg geweest. Wil ze stoppen?

Aflevering: 322
Uitzenddatum: 25 maart 2009
Appie en Amber snappen helemaal niets van Nienke's besluit en proberen haar om te praten. Victor doet er alles aan om het weer goed te maken, maar Trudie geeft geen krimp. De bewoners worden geplaagd door nachtmerries in het huis. De club krijgt bezoek van een oude bekende.

Aflevering: 323
Uitzenddatum: 26 maart 2009
Van Swieten is bezorgd over zijn toekomst als schoolhoofd nu Calvijn hem op de hielen zit. Patricia vindt in Oom Ibrahim een luisterend oor maar moet nu toch echt weer op haar eigen benen staan. Matthijs heeft een verrassing voor Nienke dien og helemaal geen zin heeft om naar school te gaan. Nienke vindt het lastig maar is uiteindelijk toch blij dat ze mee is gegaan.

Aflevering: 324
Uitzenddatum: 27 maart 2009
Meneer Van Swieten's carrière als schoolhoofd lijkt voorbij als Calvijn hem hoort praten met Nienke. Maar de leerlingen zijn het daar niet mee eens. Het lukt Trudie niet om nog langer boos te blijven op Victor en voor het eerst praat ze weer met hem. Jeroen vindt tot zijn eigen verbazing de plattegrond op zolder. Als hij twijfelt, krijgt hij hulp uit onverwachte hoek.

Aflevering: 325
Uitzenddatum: 30 maart 2009
Jeroen heeft een zeer levendige droom waarin veel geheimen onthuld worden, maar is het wel een droom? Nienke houdt voet bij stuk; voor haar bestaat de club van de oude wilg niet meer en er is niemand die haar nog kan ompraten. Is de club dan voorgeod verloren? Maarten Calvijn wil Meneer Van Swieten ontslaan, maar Mick en Robbie proberen hem tegen te houden. Maar of dat zal lukken?

Aflevering: 326
Uitzenddatum: 31 maart 2009
Jeroen wil samen met de club de Traan van Isis vinden, maar Nienke is vastbesloten. Voor haar is er geen club meer. Er moet een plan verzonnen worden door Mick en Robbie om Meneer Van Swieten te redden, maar waar moeten ze beginnen? Jeroen wil Noa beschermen, maar of liegen tegen haar nu de beste manier is?

Aflevering: 327
Uitzenddatum: 1 april 2009
De club moet verder om Noa te redden maar moet het dan zonder Nienke? Mick, Joyce en Robbie zitten met hun handen in het haar. Hoe gaan ze Van Swieten redden? Oom Ibrahim gaat terug naar Marokko en Patricia wil mee. Fabian probeert contact te zoeken met de buitenwereld maar kan zich nauwelijks bewegen. Amber krijgt een heel vreemd telefoontje.

Aflevering: 328
Uitzenddatum: 2 april 2009
Amber's telefoongesprek maakt veel los maar Nienke denkt dat Amber spoken ziet. Victor gaat een poging wagen om in te breken in Zeno's kasteel maar erg slim doet hij dat niet. Trudie heeft het zwaar met het aanstormende vertrek van Oom Ibrahim en Patricia nog meer. Jeroen heeft een plannetje om Rufus te misleiden maar daar heeft hij iemand voor nodig.

Aflevering: 329
Uitzenddatum: 3 april 2009
Trudie heeft last van een gebroken hart en is ontroostbaar. Joyce heeft een idee om Van Swieten te helpen. De ideeënbus! Noa vertrouwt de verhalen van Jeroen niet meer na al zijn leugens en is het zat. De club is in shock als ze een oude bekende ziet.

Aflevering: 330
Uitzenddatum: 6 april 2009
Noa wil bi jde club, maar Jeroen denkt daar anders over. Oom Ibrahim praat met Nienke en met Patricia en zet ze allebei aan het denken. Zal Nienke ooit nog bij de club terugkomen? Amber begint steeds meer te twijfelen of Fabian wel echt overleden is. Ze gaat op onderzoek uit in het ziekenhuis. Oom Ibrahim wil vertrekken maar hij kan nog niet weg.

Aflevering: 331
Uitzenddatum: 7 april 2009
Amber vraagt een vriendelijke arts naar Fabian, maar spreekt hij wel de waarheid? Had Amber wel alleen moeten gaan naar het ziekenhuis? Mick, Joyce en Robbie vertellen Oom Ibrahim over hun reddingsplan voor Van Swieten. Jeroen, Ap en Amber zien de volgende proef in de geheime gang maar zijn iets te snel. Arme Amber...

Aflevering: 332
Uitzenddatum: 8 april 2009
Amber heeft zelf geen klachten na de schok in de gang. Maar de clubleden maken zich ernstig zorgen als Amber zich heel anders gedraagt. Zal het snel weer overgaan? Noa en Jeroen hebben nog steeds ruzie en dit terwijl Noa in groot gevaar is. Sarah laat voor Nienke een sleutel naar het mysterie achter. Zal ze nu eindelijk doorgaan met de club?

Aflevering: 333
Uitzenddatum: 9 april 2009
Oom Ibrahim gaat op de foto voor de reddingsactie maar voelt zich niet echt op zijn gemak. Noa ontsnapt maar de schrik zit er goed in. Ze moeten haar nog beter beschermen vanaf nu. Patricia overwint haar angsten en maakt een afspraak met Rufus. Maar Zeno en Rufus zijn voor de verandering zelf in groot gevaar. Wat betekent de gouden cobra?

Aflevering: 334
Uitzenddatum: 10 april 2009
Nienke raakt overstuur als ze hoort dat de club achter Rufus aangaat om het huisje terug te krijgen. Wie zegt dat dit niet veel te gevaarlijk is? Ook krijgt ze een cadeau van Oom Ibrahim maar wat is het en wat moet ze ermee doen? Appie heeft apparatuur om Rufus te volgen geregeld maar of het allemaal werkt? Victor probeert met grof geschut het kasteel binnen te komen en Nienke komt eindelijk in actie.

Aflevering: 335
Uitzenddatum: 13 april 2009
Amber en Appie hebben contact met Jeroen en Patricia maar de achtervolging van Rufus gaat bijna mis, als Appie zijn apparaat ermee ophoudt. Kan Nienke de club nog helpen de plek van het artefact te vinden of zijn ze te laat? Victor kan eindelijk het kasteel binnenkomen maar waar zijn Zeno en Rufus. En waar is het huisje?

Aflevering: 336
Uitzenddatum: 14 april 2009
Oom Ibrahim's afscheid valt Trudie erg zwaar. Gelukkig krijgt ze van hem een gouden aandenken. De club vindt de plek van het artefact maar daar is dan ook alles mee gezegd. En dat terwijl Victor blijer lijkt dan ooit. Jeroen en Nienke doen onderzoek in het kasteel en vinden een map met foto's. Is dat Noa? En waar is Patricia gebleven?

Aflevering: 337
Uitzenddatum: 15 april 2009
Het cadeau van Oom Ibrahim komt goed van pas voor de volgende proef en de clubleden lijken weer even hoopvol. Jeroen en Nienke gaan de volgende proef verkennen, maar ze worden in de gaten gehouden. Noa is geschokt over de vondst in Zeno's kasteel en Victor denkt dat hij er al is maar dat is niet helemaal het geval. Appie begint de nieuwe Amber wel heel leuk te vinden. Is hij echt verliefd?

Aflevering: 338
Uitzenddatum: 16 april 2009
Jeroen en Nienke doen de proef, maar er is een kaper op de kust. Is het Victor of iemand anders? En lukt het ze om op tijd het artefact te bemachtigen? Joyce ontdekt wie er achter het plan voor de reddingsactie zit. En het huis begint langzaam maar zeker in de ban van de veiling te komen.

Aflevering: 339
Uitzenddatum: 17 april 2009
De nieuwe Amber draagt ook haar steentje bij aan de veiling. Nou steentje... zeg maar steen! De zoektocht van Joyce naar Patricia gaat nog steeds door, maar leidt nog steeds tot niets. Senior krijgt bijna de volgende aanwijzing te pakken, maar iemand is hem voor. Jeroen wordt officieel clublid maar wie is die mysterieuze bezoeker?

Aflevering: 340
Uitzenddatum: 20 april 2009
Er is een nieuwe bewoner maar niet iedereen is daar even blij mee. Behalve Trudie dan, die in de sympatieke nieuwe bewoner een luisterend oor vindt. De spullen voor de veiling blijven maar binnenstromen, maar Joyce heeft meer interesse om Patricia te gaan zoeken. De plattegrond wordt gestolen, maar door wie?

Aflevering: 341
Uitzenddatum: 21 april 2009
Iedereen is enthousiast over Matthijs zijn kookkunsten, behalve Joyce die schokkend nieuws ontvangt van Patricia. Noa probeert het mysterie van haar ouders op te lossen en Jeroen wordt officieel ingewijd bij de Club van de Oude Wilg. Wie is toch die mysterieuze helper.En wat is er met de plattegrond gebeurd?

Aflevering: 342
Uitzenddatum: 22 april 2009
Senior heeft er een gevaarlijke tegenstander bij en de kids vragen zich af waarom Victor zo anders doet. En waarom haalt hij alle spiegels weg? Amber verhuist terug naar Nienke's kamer en is blij om weer bij haar vriendinnetje te zijn. Appie gaat Amber eindelijk de grote vraag stellen, maar dan doet Amber een schokkende ontdekking.

Aflevering: 343
Uitzenddatum: 23 april 2009
Is Amber nu alles vergeten of maakt Appie nog steeds een kans. Amber ontdekt wat ze de veiling geschonken heeft en schrikt zich rot. Kan ze het nog ongedaan maken? De voorbereidingen voor de veiling lijken goed te gaan maar Mick heeft slecht nieuws en Mevrouw van Engelen heeft nog meer lelijke spulletjes. Noa doet een angstaanjagende ontdekking over haar verleden.

Aflevering: 344
Uitzenddatum: 24 april 2009
Jeroen heeft geluk en wordt geholpen. Maar wie is die geheimzinnige gulle gever? Werd de veiling al moeilijk haalbaar, nu wordt het bijna onmogelijk. Meneer Van Swieten laat een stukje muziek horen maar dat had hij beter niet kunnen doen. Amber vindt een nieuw 'project' en Senior wordt steeds agressiever.

Aflevering: 345
Uitzenddatum: 27 april 2009
Ambers nieuwe aanwinst zorgt voor heel veel verdriet in huis. Kan ze dit nog goedmaken of lijkt nu alles verloren? Jeroen en Appie worden betrapt in e kelder door een supersterke Senior. Mick en Joyce weten van ellende niet meer waar ze alle veilingspullen moeten laten als Senior in woede uitbarst. Hij wil die troep niet in zijn huis. Iedereen probeert een opolossing te zoeken maar wat gebeurt er ondertussen met het eten van Noa?

Aflevering: 346
Uitzenddatum: 28 april 2009
Senior probeert op een andere manier de geheime gang in te komen. Noa krijgt angstaanjagende visioenen na het eten van de soep. De club probeert de hiërogliefen te ontcijferen, maar komen maar niet verder, totdat er een foto onder de deur wordt geschoven. Is het de geheimzinnige helper of dit keer iemand anders? Noa leest over een geheim genootschap maar dan doet de soep zijn werk.

Aflevering: 347
Uitzenddatum: 29 april 2009
Jeroen schrikt zich rot als hij Noa ziet en helpt haar samen met Appie. Noa probeert de club te vertellen over het genootschap. Senior doet alles om in de gang te komen en bereidt zich voor om de boel op te blazen. Oom Pierre moet uitkomst bieden bij de oplossing van de volgende proef maar Jeroen maakt zich steeds meer zorgen om Noa.

Aflevering: 348
Uitzenddatum: 30 april 2009
Noa is er eindelijk achter wat er echt met haar ouders is gebeurd en weet nu ook dat ze achterna gezeten wordt. Kunnen ze dit genootschap nog stoppen? Jeroen wordt gek van het wachten en gaat zelf op onderzoek uit. Nienke vindt eindelijk de oplossing voor de proef maar dan klinkt er een explosie uit de tuin.

Aflevering: 349
Uitzenddatum: 1 mei 2009
De explosie pakt anders uit dan verwacht tot grote woede van Senior. De veiling lijkt gedoemd om te mislukken maar misschien heft Meneer Van Swieten nog wel een idee? Jeroen slaat door en gaat zelf naar de geheime gang om de traan te halen voor Noa. Maar dit had hij beter niet kunnen doen.

Aflevering: 350
Uitzenddatum: 4 mei 2009
Jeroen denkt dat hij beet heeft maar weet niet dat Senior dreigend dichterbij komt. De club zit in grote problemen en lijkt weer terug bij af te zijn. Hadden ze Jeroen wel lid moeten maken? Senior lacht om zijn overwinning en zoekt de laatste aanwijzing voor de traan van Isis. Maar dan begint de kelder plotseling te schudden. Komt de vloek nu tot leven?

Aflevering: 351
Uitzenddatum: 5 mei 2009
Senior draait door als hij in de kelder probeert te komen. Waar is de kelder gebleven? Fabian probeert langzaam overeind te komen maar de arts houdt hem in de gaten. Het gaat steeds slechter met Noa en er loert gevaar om elke hoek. Nienke heeft gelukkig nog één laatste troef: de sleutel van Sarah.

Aflevering: 352
Uitzenddatum: 5 mei 2009
Trudie krijgt weer een lichtpuntje in haar leven en lacht voor het eerst sinds tijden. De veiling gaat eindelijk beginnen, maar waar is iedereen? Noa kan haar benen niet meer bewegen en Amber raakt in paniek. Ze moeten nu de traan vinden. De club kan niet langer wachten en breekt de kelderdeur open, maar waar is de kelder? De dokter komt noor Noa maar wie is die man toch ook alweer?

Aflevering: 353
Uitzenddatum: 6 mei 2009
De veiling wordt bezocht door Maarten Calvijn en hij denkt al gewonnen te hebben als hij ziet dat er geen pers is. De dokter onderzoekt Noa maar Amber vertrouwt het niet en gaat achter hem aan. Jeroen belooft Noa de traan van Isis te vinden maar als ze bij de laatste proef komen, worden ze geconfronteerd met hun grootste angst.

Aflevering: 354
Uitzenddatum: 7 mei 2009
Amber is de arts gevolgd maar doet een schokkende ontdekking. Wie is die bekende die bij de arts binnenkomt? Appie, Jeroen en Nienke proberen de laatste proef door te komen maar zowel Ninke als Jeroen krijgen het zwaar te verduren. Is de club sterk genoeg om de traan van Isis te pakken? Kunnen ze Noa op tijd redden?