Seizoen 2 deel 1

Aflevering: 115 
Uitzenddatum: Onbekend
De vriendschap tussen Nienke en Fabian is er na de kus niet gemakkelijker op geworden. En het wordt nog lastiger als iedereen er alles van wil weten. Victor verhoort Amber en Nienke over de graal. Ondertussen verzint Appie een plan om Victor op het verkeerde been te zetten, maar of Victor daar nog in trapt na alles wat er gebeurd is? Fabian vindt iets geheimzinnigs in de torenkamer, verscholen achter een losgesprongen plank. Maar wat is het?

Aflevering: 116 
Uitzenddatum: Onbekend
Nienke twijfelt of het nu echt ‘aan’ is met Fabian, hij doet zo afstandelijk, en alles is zo ingewikkeld geworden hun kus op het bal. Als Patricia wil gaan slapen ontvangt ze opeens een sms’je van een oude bekende. Wie is toch die geheimzinnige J...? Fabian blijkt een boek te hebben gevonden met informatie over de Graal! Ondertussen krijgt Victor belangrijke informatie te horen van Zeno Terpstra. Heeft de club er wel verstandig aan gedaan om Victor op een ander spoor te brengen?

Aflevering: 117 
Uitzenddatum: Onbekend
Amber weet Victor uit haar kamer te jagen voordat hij wat kan vinden. Maar het is duidelijk dat de Graal niet veilig is voor Victor. De club besluit dat de ‘kostbare schat’ dag en nacht bewaakt zal moeten worden. De club moet 24 uur hun ogen open houden terwijl Fabian de hiërogliefen probeert te ontcijferen die hen verder kan helpen. Terwijl Appie en Amber bezig zijn met het bewaken van de Graal, verschijnt er opeens iets in de spiegel. Spookt het in Het Huis Anubis?

Aflevering: 118 
Uitzenddatum: Onbekend
Patricia en Nienke zijn aan de beurt om de Graal te bewaken. Patricia ziet haar kans om schoon schip te maken. Ondertussen haalt Appie een grap uit met Jeroen, maar deze pakt verkeerd uit, want Jeroen schrikt echt! De volgende dag houdt Victor strenge controles in het huis. Hoe kunnen ze de graal mee smokkelen zonder dat Victor hen ziet? Als Jeroen de school in wil lopen wordt hij tegengehouden, Hij voelt een koude hand in z’n nek die behoort tot een oude bekende.

Aflevering: 119 
Uitzenddatum: Onbekend
Jeroen wordt bedreigd en zit opeens met enorme geld schulden. De spanning tussen Nienke en Fabian blijft voelbaar, beide durven niet uit te spreken wat ze nu echt voor elkaar voelen. Victor en Zeno maken ruzie over de Graal! Moet Victor het genootschap opheffen? Ondertussen wacht er een grote verrassing op de kamer van Mara! Is haar grote liefde dan toch eerder teruggekomen? Die avond, ontcijfert Fabian eindelijk de hiërogliefen. Er blijkt iets verborgen te zitten in de Graal, maar wat?

Aflevering: 120 
Uitzenddatum: Onbekend
Appie heeft een, volgens hem, fantastisch plan bedacht om Fabian te helpen met de liefde. Want als hij het niet doet, dan gebeurt er nooit wat. Dat Amber toevallig ook een actieplan voor Nienke in petto heeft, kan Appie natuurlijk niet weten. Jeroen beweert dat hij ziek is maar als Appie zijn temperatuur op neemt, blijkt hij geen koorts te hebben. Wat verbergt Jeroen voor de andere bewoners? Trudie wordt opgesloten maar er is niemand in de kamer. Ziet ze echt een geest of denkt ze dat maar?

Aflevering: 121 
Uitzenddatum: Onbekend
In plaats van dat er iets romantisch gebeurt tussen Fabian en Nienke, ontstaat er iets vreemds tussen Mick en Amber! Heeft Mick nog steeds gevoelens voor zijn ex of lijkt dat maar zo? Victor krijgt een vreemd telefoontje. Er zal nog een bewoner bij komen wonen in Het Huis Anubis, ondanks dat ze vol zitten. Nienke ontvangt heel slecht nieuws over haar oma en schrikt nog meer als ze hoort wat er gebeurd is. Heeft de vloek hier zijn werking gedaan? Hadden ze de graal wel moeten openen ondanks de waarschuwingen?

Aflevering: 122 
Uitzenddatum: Onbekend
Als Amber hoort van Nienke’s oma, raakt ze totaal in paniek. Ze hebben iets aangeraakt waar ze misschien beter niet aan hadden moeten komen. Is het nu te laat? Moeten ze nu doorgaan of is er nog een weg terug? Mara maakt zich zorgen dat Mick misschien toch weer met Amber verder wil. Maar Amber is veel te druk met andere dingen. Jeroen is doodsbang en wat Appie ook zegt of probeert, het lukt hem niet Jeroen gerust te stellen. Jeroen sluipt stiekem het huis uit maar ver komt hij niet. Wie staat Jeroen al uren op te wachten?

Aflevering: 123 
Uitzenddatum: Onbekend
Jeroen probeert de ontsnappen maar wordt achtervolgd en meegenomen. Had hij dan toch iemand in vertrouwen moeten nemen? Ondertussen is de club bezig met het ontcijferen van de hiërogliefen. Jeroen wordt onder druk gezet en moet iets stelen. Jeroen is doodsbang en stemt toe. Amber zorgt voor nog meer problemen op het liefdesfront. Zowel Nienke als Fabian worden op een verkeerd spoor gebracht. Heeft Amber het mis of weet ze wel zeker hoe het werkt in de liefde?

Aflevering: 124
 
Uitzenddatum: Onbekend
Amber is doodongelukkig nu Nienke boos op haar is. Ze vraagt zich af of er wel iemand van haar kan houden. Trudie ziet een advertentie over een cursus paranormaal begaafdheid, en wat een geluk! Ze kan meteen beginnen. Nienke heeft genoeg van al het getouwtrek en besluit recht op Fabian af te stappen. Wat hebben ze nu eigenlijk? Zijn ze nu wel of niet verliefd? Op school komt een nieuwe leerling de klas binnen. Patricia valt achterover van verbazing. Is dit echt of droomt ze..?

Aflevering: 125 
Uitzenddatum: Onbekend
Patricia is helemaal door het dolle heen met de komst van de nieuwe leerling! Jeroen probeert Appie uit te horen over de Graal maar krijgt een raar verhaal te horen. Mick gaat karten met Amber ondanks de jaloezie die bij Mara de kop op steekt. Ziet Mick het wel of wil hij het niet zien? Victor onthult waar hij de hele tijd mee bezig was: een zolderkamer! De nieuwe leerling die ook in Het Huis Anubis komt slapen, mag met haar koffer naar boven. Maar het verblijf is van korte duur. Heeft Trudie dan toch gelijk gehad?

Aflevering: 126 
Uitzenddatum: Onbekend
De nieuwe bewoonster is doodsbang en wil niet op de zolder slapen. Victor is vastbesloten. Er zal toch echt iemand moeten verhuizen. Zal Patricia zich opofferen of neemt dappere Mara het van haar over. Ondertussen bedenkt Appie een beveiligingsysteem voor de Graal en het medaillon. Jeroen wordt zwaar onder druk gezet en ziet geen ander mogelijkheid zijn beste vriend te bespioneren. Mick wil Mara niet helpen omdat hij het te druk heeft met sporten. Maar of dat de echte reden is?

Aflevering: 127 
Uitzenddatum: Onbekend
Mara voelt zich buitengesloten nu Joyce en Patricia onafscheidelijk zijn. Had ze wel moeten ruilen van kamer? Nienke vindt een grote verrassing in haar kluisje en weet niet wat ze ervan moet denken. Als Fabian het goed wil maken, wordt het haar allemaal even teveel. Appie en Amber zijn bezig met het alarmsysteem aan te leggen. Jeroen is op zijn hoede en bereidt zich voor op de grote diefstal. Zal hij eindelijk de schat in zijn bezit krijgen en zijn inmiddels torenhoge schulden kunnen aflossen?

Aflevering: 128
 
Uitzenddatum: Onbekend
Jeroen sluipt steeds dichter bij de schat. Hebben Appie en Amber het alarm wel goed aangelegd? Als er een oorverdovend lawaai door het huis schalt, ontstaat er een enorme chaos. Is er nog iemand aan het waken bij de graal of krijgt Jeroen vrij spel? En wat doet Victor bij de badkamer? Ondertussen worstelt Nienke nog steeds met haar gevoelens voor Fabian. Ze besluit hem te schrijven en haar gevoelens op een rijtje te zetten. Zal Fabian het begrijpen? Als Jeroen langskomt bij Zeno Terpstra, pakt zijn bezoekje minder goed uit dan hij verwacht had. Doet de vloek nu echt zijn werking?

Aflevering: 129 
Uitzenddatum: Onbekend
Jeroen vlucht weg bij Zeno maar blijft niet ongezien. Wie volgt hem naar Het Huis Anubis? Trudie begint een ritueel om de zolder te reinigen van bovennatuurlijke verschijnselen. De Club gaat ondanks het missen van de graal door met de papyrusrol. Ze moeten letten op de vier elementen en verdelen de taken. Mick weigert weer om Mara te helpen met haar kamer, Jeroen daarentegen kan wel wat afleiding gebruiken. Als Mara die avond op hem wacht vliegt plotseling het raam open. Heeft Trudies ritueel dan niet gewerkt?

Aflevering: 130 
Uitzenddatum: Onbekend
Jeroen helpt Mara met het gezellig maken van de zolderkamer. Ze vinden in ieder geval troost bij elkaar. Mick confronteert Fabian met zijn gevoelens voor Nienke. Hoelang kan hij zichzelf nog voor de gek houden? Victor belt naar Zeno en vertelt hem alles over het medaillon, alleen… praat hij wel met Zeno? Op school hangt een advertentie met daarin een vacature voor een nieuwe docent geschiedenis. Amber schrikt hier enorm van. Gaat Jason haar verlaten?

Aflevering: 131 
Uitzenddatum: Onbekend
Nienke moet direct naar haar Oma. Het gaat niet goed met haar. Gelukkig mag Fabian mee om haar te troosten. Amber krijgt vervelend nieuws te horen. Komt er dan echt een nieuwe geschiedenisdocent? Mick heeft het weer te druk voor Mara, maar ze vindt steun bij Jeroen die al meteen allerlei plannen voor haar kamer heeft. Er ligt zand overal door het huis. Is dat een van de tekens? Als Joyce het woord ‘Sibuna’ gebruikt, is de chaos compleet. Heeft Patricia hun geheim verraden?

Aflevering: 132 
Uitzenddatum: Onbekend
Amber is woedend op Patricia. Hoe heeft ze dit ooit kunnen doen? Maar de club moet door. Is het zand de weg naar de geheime wand? Maar het spoor leidt tot veel dingen, maar de wand blijft onzichtbaar. Hebben ze elementen gemist? En waarom werkt de spreuk niet? Mara en Jeroen hebben veel lol samen. Ze voelen zich erg vertrouwd samen en Mara vertelt over haar verleden. Jeroen voelt zich weer even de oude, totdat hij in bed ligt. Wie komt er onverwacht een bezoekje aan hem brengen?

Aflevering: 133 
Uitzenddatum: Onbekend
Joyce voelt zich rot nu Amber zo boos is op Patricia. Ze probeert Amber op alle mogelijke manieren duidelijk te maken dat ze echt van niks weet. Maar of Amber dat nog wil geloven na alles wat er gebeurd is? Mick en Mara hebben een woordenwisseling over Jeroen. Als Jeroen strafcorvee krijgt van Victor, wordt hij door Mick nog meer een loser bevonden. Maar Mara vindt het zielig en neemt het voor hem op. Is Mick zijn vriendinnetje nu voorgoed kwijt?

Aflevering: 134 
Uitzenddatum: Onbekend
Trudie’s keukenrituelen lopen behoorlijk uit de hand. Is ze nog steeds met geesten uitdrijving bezig? Kan Jeroen haar kalmeren of worden haar waanbeelden met de dag erger? Amber hoort het echte verhaal van Patricia en neemt het voor haar op. Maar dit kan er niet voor zorgen dat Patricia een moeilijke beslissing moet nemen. Stapt Patricia uit de club? Victor krijgt na zijn bezoek aan het kantoor van Zeno een telefoontje van een mysterieuze man. Ondertussen ontdekt de club het grote geheim van de familie Winsbrugge -Hennegouwen

Aflevering: 135 
Uitzenddatum: Onbekend
De club kan het niet geloven als ze oog in oog staan met een zeer oud en Egyptisch geheim. Fabian ontdekt oude hiërogliefen en wil deze zo snel mogelijk ontcijferen. Moeten ze een geheim brouwsel maken? De mysterieuze man maakt zichzelf bekend en wil met Victor afspreken. Victor weet niet wat hij ermee moet. Jeroen en Mara bereiden hun karaoke act voor op de zolderkamer maar Jeroen valt in slaap. Mara laat hem liggen maar dat had ze misschien beter niet kunnen doen...

Aflevering: 136 
Uitzenddatum: Onbekend
Mick en Mara liggen inmiddels mijlenver uit elkaar. Waarom moet Mara zoveel tijd met Jeroen doorbrengen? En waarom kan Mick haar niet af en toe helpen als ze hem nodig heeft? Amber heeft besloten een beroemde zangeres in te huren voor het afscheid van Jason en is daar druk mee. Nienke en Fabian gaan op zoek naar de ingrediënten voor het brouwsel. Moeten ze echt een haar van een wijze man zoeken? Victor gaat naar de afspraak met de mysterieuze man. Zet hij Victor voor het blok?

Aflevering: 137 
Uitzenddatum: Onbekend
Raven heeft een aanbod voor Victor dat hij niet kan weigeren. Hij stemt toe om samen te werken. Amber is ondertussen druk bezig met de voorbereidingen op het afscheid van Jason. Zo druk dat ze helemaal niet meer bezig is met De Club. Fabian kan dit niet waarderen van Amber en valt tegen haar uit. Nienke snapt er niets van. Zit er soms meer achter zijn woede? Kan Fabian zichzelf nog voor de gek houden of hoort Nienke nu echt hoe het zit...

Aflevering: 138 
Uitzenddatum: Onbekend
Het karaoke afscheid van Jason is een groot succes. Jason geniet van alle acts. Vooral van het vreemde lied dat Jeroen ten gehore brengt. Mara zingt een romantisch nummer. Maar zingt ze voor haar vriendje of kijkt ze iemand anders aan in de zaal. In ieder geval weet ze geen raad meer met haar gevoelens waardoor ze een enorme fout maakt. Of is ze stiekem toch wel blij met haar keuze? De suprise act voor Jason loopt anders dan verwacht. Kan de altijd creatieve Amber nog op tijd een oplossing bedenken?

Aflevering: 139 
Uitzenddatum: Onbekend
Amber heeft een wel hele bijzonder oplossing bedacht om Jason alsnog zijn verrassing te bezorgen. Om tijd te rekken moet iedereen alles uit de kast halen. Zelfs Mick moet eraan geloven. Trudie doet een afschuwelijke ontdekking en maakt een sprint naar de school waar op de moment net de verrassingsact optreedt voor Jason. Kan Trudie zichzelf nog beheersen of loopt ook dit feestje weer eens ouderwets uit de hand?

Aflevering: 140 
Uitzenddatum: Onbekend
Jason is ondanks alles blij met zijn feestje en neemt afscheid van zijn favoriete leerlingen. Mick wil met Mara praten maar Mara wil alleen zijn. Voelt ze nog wat voor Mick of weet ze het allemaal niet meer? Appie en Amber moeten als een speer door met het mysterie. Voor het nieuwe ingrediënt moeten ze zich wel in hele rare bochten wringen. Fabian vindt een geheime kaart van het huis. Weet Victor soms iets van de geheime kamer? Appie confronteert Jeroen met een groot geheim. Maar wie luistert er mee?

Aflevering: 141 
Uitzenddatum: Onbekend
Mick is woedend over het geheim van Jeroen maar voordat hij hem kan aanvallen, komt Trudie tussen beide. Als hij Mara wil confronteren, komt ze tot een verdrietig besluit. Kan Mick alles nog terugdraaien? Patricia voelt zich schuldig omdat ze zo weinig tijd voor Mara heeft gehad. Samen met Joyce bedenken ze iets om Mara op te vrolijken. Victor gaat op zoek naar de geheime kamer die door Fabian op een heel andere plek is getekend. Een geheimzinnig persoon komt aan in het Huis Anubis, maar wie is het?

Aflevering: 142 
Uitzenddatum: Onbekend
Als Mara haar kamerdeur opent, staat er een enorme verrassing voor haar deur! Na alle moeilijke weken, kan ze eindelijk weer eens lachen. Nienke maakt zich zorgen over de opdrachten. Ze hebben nog bijna niks voor het brouwsel. Ligt de oplossing niet veel dichterbij dan ze denken? Fabian kan nergens meer naartoe met zijn gevoel voor Nienke en besluit een moeilijke brief te schrijven. Is dit dan echt de enige oplossing?

Aflevering: 143
 
Uitzenddatum: Onbekend
Mara en Yasmine praten over alle liefdesproblemen en Yasmine weet als geen ander hoe ze haar moet helpen. Op school verschijnt een nieuwe leraar in de geschiedenisles. Het is geen Jason maar ondanks dat, vindt Amber hem leuk. Jeroen valt echter in slaap en moet in zijn eerste les al nablijven. Nienke leest de brief van Fabian en is geschokt! Wolf geeft Jeroen een hulpmiddel om hem beter te laten slapen. Maar nog diezelfde avond wordt het Huis Anubis door iemand in de gaten gehouden…

Aflevering: 144
Uitzenddatum: Onbekend
Yasmine doet Mara een aantrekkelijk aanbod maar echt makkelijk is dit niet voor Mara. Fabian en Mick hebben besloten samen een uitstap te maken. Maar de Club komt erachter dat volle maan een dag eerder is dan ze hadden berekend, waardoor ze Fabian nodig hebben! Victor kan de geheimzinnige kamer nergens vinden en zoekt door het hele huis. De Club is net op tijd met de laatste ingrediënten. Fabian is alleen nergens te bekennen. Zijn ze te laat met het brouwsel? Is alles nu voor niets geweest?

Aflevering: 145 
Uitzenddatum: Onbekend
De club mist nog een laatste ingrediënt waar alleen Fabian hen bij kan helpen. Maar hij laat niets van zich horen. Is hij dan echt voorgoed uit de Club? Yasmine wil alles met Mick uitpraten nog voordat Mara een beslissing neemt. Of is het toch Mara die zijn kamer binnenstapt? Patricia en Joyce willen een Halloween feestje voor Mara organiseren. De horror pakken kunnen ze in ieder geval makkelijk regelen. Maar wat doet Graaf Dracula opeens in het Huis Anubis?

Aflevering: 146 
Uitzenddatum: Onbekend
Victor gaat helemaal op in het Halloween thema. Zelfs zijn kantoor heeft hij erop afgestemd. Appie heeft een spannende quiz georganiseerd maar de doe opdrachten zijn niet voor iedereen even leuk om te doen. Zelfs voor hem niet! Amber is amper bezig met het feestje en kan aan niks anders denken dan de geheime kamer. Als niemand oplet, grijpt ze haar kans om de volgende opdracht te bekijken maar misschien was het toch niet zo slim om alleen te gaan. Mara en Yasmine moeten nu toch echt hun vliegtuig halen. Zal Mara dan echt Het Huis Anubis verlaten?

Aflevering: 147 
Uitzenddatum: Onbekend
Een onbekend meisje verschijnt aan het huis. Als ze iedereen voorbij ziet lopen in Halloween kostuum, kan ze zich nog niet voorstellen dat dit haar nieuwe onderkomen wordt. Als Jeroen het mooie meisje ziet, is hij meteen onder de indruk. Is hij Mara alweer vergeten? Patricia daagt de nieuwe meteen uit voor een spannende truth or dare opdracht. Tot haar verbazing is het nieuwe meisje niet snel van haar stuk gebracht. Joyce wil zich niet laten kennen en neemt ook een opdracht aan. Tot grote schok van Nienke...

Aflevering: 148 
Uitzenddatum: Onbekend
Nienke kan haar ogen niet geloven als ze Joyce en Fabian samen ziet en is compleet van haar stuk gebracht. Als afleiding verdwijnt ze naar de kelder om foto’s te maken van de mysterieuze wand. Maar deze is sinds kort beveiligd met een alarmsysteem door Victor zodat hij de Club beter in de gaten kan houden. Ondertussen halen Appie en Jeroen een grap uit met Victor door in zijn kantoor te rommelen. Als het kelder alarm afgaat, wil Victor de dader op heterdaad betrappen. Maar dat zal helaas niet lukken...

Aflevering: 149 
Uitzenddatum: Onbekend
Nienke raakt in paniek door het alarm en probeert uit alle macht nog foto’s te maken van de wand. Als de brandweer ter plekke op de herrie afkomt, maakt Victor een rare indruk in zijn Dracula kostuum. Appie komt erachter dat ze Egyptische domino stenen nodig hebben voor het volgende raadsel. Waar halen ze nu unieke, oud Egyptische dominostenen vandaan? Nienke en Fabian moeten voor biologie een kip gaan verzorgen maar echt soepel gaat dat niet. Wordt de kip het kind van de rekening?

Aflevering: 150 
Uitzenddatum: Onbekend
Victor leest in Nienke haar dagboek vertrouwelijke informatie over een uitverkorene. Wat zou Nienke daar mee bedoelen? Nienke en Fabian spreken een omgangsregeling voor Ingrid de kip af maar beide staan er niet om te springen. Joyce en Patricia zien een aankondiging voor een schoolkrant en zijn meteen enthousiast. Appie en Amber hebben stress want Fabian is uit de club en de dominostenen liggen bij zijn oom. Ze besluiten om ze te stelen en ze daarna weet netjes terug te leggen. Het plan wordt alleen iets anders als Amber roet in het eten gooit. En dat zonder dat ze het door heeft...

Aflevering: 151 
Uitzenddatum: Onbekend
Pierre Marant is verbaasd over de uitzonderlijke diefstal uit zijn antiquair. Amber komt erachter dat ze iets verloren is en raakt in paniek. Als ze het is verloren in de antiquair, zal het slecht met haar aflopen. De kip blijkt geen gewone kip te zijn. Als hij het hele huis wakker maakt, is Victor woedend. Hij sluit de verantwoordelijke ouders van Ingrid op in de badkamer samen met hun oppasbaby. Als Nienke schrikt van een schim in de spiegel, valt ze Fabian in de armen. Zullen Fabian en Nienke het dan eindelijk het weer goed maken?

Aflevering: 152 
Uitzenddatum: Onbekend
Appie heeft de hiërogliefen ontcijferd! Ondertussen verbrandt Jeroen zijn hand aan het medaillon. Zou de vloek zijn werking doen? Als hij een dreigbrief vindt in zijn kluisje, wordt hij angstig. Wie houdt hem toch in de gaten? Pierre betrekt Van Swieten bij de roof in zijn antiquair. Hij heeft aanwijzingen dat een aantal leerlingen betrokken zouden zijn. Robbie heeft een nieuwe roddel voor de schoolkrant ‘Leerling betrokken bij roof’. Amber slaat op de vlucht. Komt alles nu uit?

Aflevering: 153 
Uitzenddatum: Onbekend
Appie is bezig met het verzamelen van de ingrediënten, en gebruikt Trudie om alles bij elkaar te krijgen. Jeroen krijgt belangrijk nieuws over zijn vader. Zal hij het goede nieuws met Noa delen of spelen ze allebei nog verstoppertje? Van Swieten is op zoek naar Amber i.v.m. de roof in de antiquair, maar kan haar nergens vinden. Zal hij de politie inlichten?! Fabian hoort over de roof en schrikt. Zal hij de Clubleden in bescherming nemen ondanks hun leugens of neemt hij een ander besluit?

Aflevering: 154 
Uitzenddatum: Onbekend
Van Swieten is geschokt over de bekentenis van Fabian. Pierre Marant geeft aan even alleen met z’n neef te willen praten maar of hij Fabian zal begrijpen is nog maar de vraag. Amber is nog steeds doodsbang en zit verstopt op de wc en vreest voor een leven in de gevangenis. De sensatie zoekende kleine Robbie maakt het er niet beter op. Pierre krijgt bezoek van een vreemdeling in zijn antiquair. Weet hij van de roof? Appie is bezig met het brouwen van de experimenten. Fabian komt erachter dat de ingrediënten toch niet helemaal kloppen! Is het kwaad al geschied?

Aflevering: 155 
Uitzenddatum: Onbekend
Van Swieten is woedend als hij de ravage in zijn lokaal ziet. Appie, Amber, Nienke en Patricia moeten allemaal nablijven om de rotzooi op te ruimen. Pierre en Raven drinken een glaasje wijn op hun samenwerking, maar Raven heeft hele andere bedoelingen dan een gezellig onderonsje. Heeft Pierre dan werkelijk niets door? Mick is jaloers op Jeroen omdat Noa zo naar hem toe trekt. Noa vraagt of Jeroen haar wil helpen met de zolderkamer in te richten. Jeroen is blij maar zijn goede humeur is snel verdwenen als hij een bedreigend mailtje krijgt....

Aflevering: 156 
Uitzenddatum: Onbekend
Noa vindt allemaal bloemen op haar bed, ze is ontroerd en denkt dat ze van Jeroen zijn. Ondertussen is De Club bezig met het nieuwe brouwsel. Zouden de ingrediënten deze keer wel kloppen? Noa bedankt Jeroen voor de bloemen maar snapt niks van zijn reactie. Trudie is woedend omdat haar tuin is verpest en gooit, tot grote paniek van Fabian, de pan van het brouwsel in de gootsteen. Is de opdracht nu voor de tweede keer mislukt?

Aflevering: 157 
Uitzenddatum: Onbekend
Noa is kwaad op Jeroen nu hij niet eerlijk is over de bloemen. Jeroen ontkent dat hij er iets van weet maar wie kan het anders gedaan hebben? Fabian wil De Club het slechte nieuws brengen over het brouwsel maar Nienke, Amber en Appie zijn met hele andere dingen bezig! Jeroen wordt weer bedreigd, dit keer moet hij de papyrusrol vinden en afgeven. Fabian schrijft in code achterop de foto’s dat hij van Nienke houdt. Hij laat de foto’s in haar kamer achter maar het is niet Nienke die de belangrijke foto’s terug vindt. Maar wie dan wel?

Aflevering: 158 
Uitzenddatum: Onbekend
Victor probeert met alle macht de geheime kamer te vinden en denkt nu heel dichtbij te zijn. Fabian en Nienke komen erachter dat de foto’s weg zijn en raken in paniek! Als Appie en Amber eindelijk de piramide klaar hebben, wordt Amber afgeleidt door een knappe tuinman. Of droomt ze dat maar? Jeroen en Noa gaan picknicken in de binnentuin maar als het licht uitvalt, vlucht Jeroen het huis in. Noa blijft alleen achter. Of is er nog iemand in haar buurt?

Aflevering: 159 
Uitzenddatum: Onbekend
Als Victor onderzoek doet naar de uitgevallen elektriciteit, krijgt hij onverwacht bezoek. Is Victor nu te ver gegaan? Noa snapt niets van Jeroen en probeert hem te spreken. Maar Jeroen is niet van plan om zichzelf te laten zien. Joyce maakt kennis met een nieuwe jongen in het huis. Is het echt een klusjesman of blijkt hij bij iemand uit het huis te horen? Mick is in ieder geval niet blij met zijn bezoek! De piramide is eindelijk klaar maar als ze de dominostenen erop zetten, komt Appie met een onverwachte verrassing.

Aflevering: 160 
Uitzenddatum: Onbekend
Iedereen is verbaasd over de uitkomst van het raadsel. Het enige minpunt is dat ze weer naar de geheime kamer moeten. Het nieuwe raadsel blijkt alleen niet zo makkelijk als gedacht. Victor regelt een wel heel aparte slaapplaats voor Jimmy. Als de Clubleden door de hal sluipen, worden ze opgeschrikt door iets groots dat de weg versperd. De meisjes zijn meteen afgeleidt tot grote irritatie van de jongens.

Aflevering: 161 
Uitzenddatum: Onbekend
Jimmy maakt grote indruk op de meisjes. Patricia en Joyce staan veel te lang in de badkamer en zelfs Nienke gedraagt zich anders dan normaal. Als hij een super de luxe ontbijt klaarmaakt, zijn ook de jongens om. Hoewel Mick toch meer weet van Jimmy dan hij durft toe te geven. Mick waarschuwt Fabian voor Jimmy maar Fabian vindt dat hij zich aanstelt. Wat voor geheim houdt hij verborgen? Victor speurt op de kamer van Amber en Nienke en ziet iets verdachts onder het bed liggen.

Aflevering: 162 
Uitzenddatum: Onbekend
Victor is blij met zijn geheimzinnige vondst onder Nienke haar bed. Maar als hij hoort dat Trudie met zijn verjaardag bezig is, slaat zijn humeur direct om. Joyce en Patricia bekijken de foto’s van Van Swieten en Van Engelen. Hebben ze dan echt een geheime relatie? Noa maakt zich zorgen over Jeroen en praat met Wolf die aanbiedt om te helpen. Mick biecht zijn frustratie op over Jimmy aan Fabian. Totdat er op de deur geklopt wordt. Krijgen Fabian en Mick een nieuwe kamergenoot?

Aflevering: 163 
Uitzenddatum: Onbekend
Mick protesteert hevig bij hun nieuwe kamergenoot maar Fabian vindt het prima. Hij zou eens moeten weten dat Jimmy hevig flirt met zijn vriendinnetje Nienke. Maar hij heeft geen idee. De clubleden zijn geschokt als blijkt dat het perkament weg is. Ze moeten die nacht onmiddellijk terug naar de kelder! Jeroen weigert weer te praten met Noa en zij vindt het laf van hem. Victor hoort stemmen in de kelder, en verzint een plan. Als De Club druk bezig is met het ontcijferen van de geheime muur, worden ze plotseling verrast. Heeft Victor dan eindelijk de kamer gevonden?

Aflevering: 164 
Uitzenddatum: Onbekend
De Club is in paniek, overal is rook. Ze moeten eruit en snel! Victor is woedend op Jimmy als hij ziet dat zijn persoonlijke spullen verbrand worden. Jeroen ontvangt een dreigbrief, als hij doet wat gezegd wordt zal Noa iets gebeuren. Ondertussen fleurt Trudie het kantoor van Victor helemaal op voor zijn verjaardag. Maar dat had ze beter niet kunnen doen. Nienke droomt over zoenen maar het is niet met Fabian…

Aflevering: 165 
Uitzenddatum: Onbekend
Nienke praat met Fabian over Jimmy. Ze probeert subtiel aan te geven dat ze Jimmy niet echt mag maar Fabian begrijpt er niets van. Victor regelt ook nog eens een baantje voor Jimmy op school als hulpconciërge. Wolf vraagt Jeroen over zijn problemen die voorzichtig polst wat hij wel en niet kan zeggen. Van Swieten vertelt dat de Rectrix langs komt voor haar halfjaarlijkse bezoek, de school moet opgeknapt worden en dat kan Jimmy mooi doen! Nienke schrikt er zo van als ze Jimmy ook op school ziet dat alles zwart voor haar ogen wordt…

Aflevering: 166 
Uitzenddatum: Onbekend
Jimmy buigt zich volledig over Nienke tot grote verbazing van Fabian die nietsvermoedend toekijkt. Nienke is onder de indruk van Jimmy en wil hem bedanken voor zijn hulp met een bioscoop kaartje ondanks de stille hints van Fabian. Jeroen neemt Wolf in vertrouwen en vertelt hem meer dan hij ooit aan iemand verteld heeft. Als Patricia en Joyce weer aan het spioneren zijn worden ze betrapt! Van Swieten is woedend en wil harde maatregelen nemen. Lopen de meisjes nu echt gevaar?

Aflevering: 167 
Uitzenddatum: Onbekend
Patricia en Joyce proberen Van Swieten om te praten zodat ze gewoon door kunnen gaan met de schoolkrant. Appie en Amber kunnen niet het kerkhof op komen zonder weg gestuurd te worden door de grafdelver. Hoe vinden ze ooit de aarde voor hun opdracht? Victor liegt tegen Raven dat hij ziek is en daarom nog niet met resultaten is gekomen. Raven betrapt Victor terwijl deze in de tuin staat te werken en wil hem onmiddellijk spreken...

Aflevering: 168 
Uitzenddatum: Onbekend
Fabian zoekt informatie over de lotusbloem en komt tot de ontdekking dat deze niet gemakkelijk te verkrijgen is. Victor vertelt Raven alles wat hij te weten is gekomen behalve de foto’s die hij als troef achter de hand houdt. Jeroen en Noa maken het goed en besluiten samen een filmpje op zolder te gaan kijken. Fabian moet aanzien hoe Jimmy zichzelf klaar maakt voor zijn date met Nienke. Als Nienke en Jimmy terug komen van hun date kijken ze elkaar even doordringend aan. Is er meer aan de hand?

Aflevering: 169 
Uitzenddatum: Onbekend
Jimmy en Nienke staan op het punt om te zoenen maar wie kijkt er mee… Victor is jarig en krijgt tot grote ergernis van Trudie een grote verjaardagtaart. Patricia heeft het idee om een groot verjaardagsfeest te geven! Jimmy flirt zowel met Nienke als met Amber. Hij nodigt ze beide uit om na school naar hem toe te komen als hij aan het werk is op de meisjes wc. Amber gaat op de uitnodiging in maar is niet de enige...

Aflevering: 170 
Uitzenddatum: Onbekend
Jimmy blijkt ook geflirt te hebben met Patricia en Joyce. Ze zijn woedend, wat een rot streek! Fabian beschuldigt Nienke ervan dat ze heeft gezoend met Jimmy. Die avond is het feest van Victor en er verschijnen een aantal bekende gasten. Het lotuszaad wat Fabian eerder die dag kocht blijkt geen lotuszaad te zijn! Maar wat dan wel? De meiden nemen wraak op Jimmy, alleen Nienke weet niet waarom en komt voor Jimmy op. Als ze later alleen zijn wordt de sfeer wel heel erg romantisch...

Aflevering: 171 
Uitzenddatum: Onbekend
Nienke vindt het allemaal te verwarrend met haar en Jimmy en Fabian. Hoe heeft ze het ooit zover kunnen laten komen? Van Swieten en Van Engelen komen er eindelijk voor uit. Maar hoe zit het dan met hun relatie? Raven krijgt de foto’s van de muur onder z’n ogen en is enthousiast, de code achterop moet een datum zijn! Joyce en Patricia willen de schoolkrant stoppen voor deze uitkomt, maar zijn ze nog op tijd of is het kwaad al geschied?

Aflevering: 172 
Uitzenddatum: Onbekend
De rectrix vindt de schoolkrant anders dan verwacht! Zijn Patricia en Joyce nog te redden? Jeroen vindt weer een dreigbrief in zijn kluisje. Hoe kan hij iets doen, nu de klas op kampeertrip gaat? Nienke probeert Jimmy te ontwijken. Ze hoort dat het ook weer slechter gaat met haar oma. Raven is dolblij met de kampeertrip, het ligt precies in de buurt van de plek waar ze het ritueel moeten uitvoeren! Neemt hij Victor mee in zijn plannen?

Aflevering: 173 
Uitzenddatum: Onbekend
Fabian troost Nienke maar houdt wel afstand na alles wat er gebeurd is. Nienke probeert het goed te maken met een brief. Als iedereen wacht op Trudie en Jimmy, komt er een oude bekende de bus in stappen. Is dit plan allemaal bedacht en opgezet om de Club dwars te liggen of zien ze spoken. Als ze door de bossen wandelen, glijdt Nienke opeens naar beneden. Fabian en Amber zijn in paniek maar eenmaal beneden, is er geen spoor van Nienke te bekennen. Zijn ze haar nu echt kwijt?

Aflevering: 174 
Uitzenddatum: Onbekend
Raven komt erachter dat hij nog iets mist voor zijn offer en bedreigt Jeroen, hij moet onmiddellijk naar het kasteel komen. Ondertussen is iedereen op zoek naar Nienke, is ze echt naar beneden gevallen of is er meer aan de hand? Fabian krijgt argwaan als hij sleepsporen ontdekt. Jeroen doet een enorme ontdekking over Raven en vlucht de toren in. Appie en Amber gaan op zoek naar Nienke die in de val zit. Wat wil Raven met Nienke? En waarom is het bijna tijd? Is de ontknoping naderbij?

Seizoen 2 deel 2

Aflevering: 175  
Uitzenddatum: 10 maart 2008
Nienke staat op het altaar terwijl Fabian, Amber en Appie met alle macht proberen hun vriendin te redden. Horen ze haar echt gillen of lijkt dat maar zo? En wat doet Wolf opeens achter hun in de hal? Weet hij er soms meer van? Jeroen probeert te ontsnappen uit het kasteel maar Raven zit hem op de hielen. Zal hij de groep nog kunnen vinden of moet hij helemaal alleen achterblijven?

Aflevering: 176
Uitzenddatum: 11 maart 2008
Raven is woedend als blijkt dat de graal verdwenen is en zet Victor onder druk deze te zoeken. De groep kan niets anders doen dan naar huis vertrekken ook al weet niemand hoe het met Nienke is. Fabian is verdrietig en vindt de verhalen van zowel Victor als Wolf onbetrouwbaar. Maar wat kan hij doen in zijn eentje? En waar is Jeroen? Is het briefje dat Noa van hem gekregen heeft wel echt door hem geschreven.

Aflevering: 177 
Uitzenddatum: 12 maart 2008
Amber en Fabian vluchten ondanks het verbod stiekem het huis uit om bij Nienke langs te gaan. Ondertussen bekent Jimmy dat hij nog steeds een oogje op Nienke heeft maar Mick wil er niets van weten. Appie vraagt zich af waar Jeroen is gebleven en gaat bij Noa langs. Fabian en Amber verzinnen een plannetje om bij Nienke binnen te sluipen maar zodra ze binnenstappen, blijken ze niet de enige te zijn.

Aflevering: 178
Uitzenddatum: 13 maart 2008
Als Nienke ontwaakt, blijkt ze zich weinig meer te herinneren. En wat doet Wolf in haar kamer? Is hij echt zo bezorgd of heeft hij andere plannen? Noa heeft een vreemde droom en als ze wakker wordt doet ze een nog vreemdere ontdekking. Fabian en Amber worden betrapt door Victor en moeten midden in de nacht graven in de tuin. Als ze na uren hard werken nog steeds niks gevonden hebben. doemt er een schim op...

Aflevering: 179
Uitzenddatum: 14 maart 2008
Jimmy is dolblij als hij hoort over Nienke's geheugenverlies, nu heeft hij weer een kans. Trudie is woest op Victor door de ravage in de tuin. Waar is hij toch naar op zoek? Patricia ontvangt als ‘lieve Suus’ voor de schoolkrant een liefdesbrief van een stille aanbidder. Gaat de brief over haar of lijkt dat maar zo? Als Fabian bij Nienke langs wil gaan blijkt iemand anders hem al voor te zijn. Is het voor Fabian te laat?

Aflevering: 180
Uitzenddatum: 17 maart 2008
Trudie is helemaal overstuur na het verhaal van Noa over de woestijnroos, het spookt nog steeds in het huis Anubis. Noa is dolblij als Jeroen weer op school komt maar waarom doet hij zo geheimzinnig over zijn verdwijning? Is hun vriendschap nu voorbij? Jimmy krijgt een zakje met sieraden van de zuster mee. Maar hij weet niet dat hier het medaillon in zit waar Victor ook naar op zoek is. Is Jimmy zijn eigen plan aan het trekken?

Aflevering: 181
Uitzenddatum: 18 maart 2008
Jeroen is verdrietig om Noa maar kan geen kant op. Hij zal haar de waarheid moeten vertellen maar of dat zo slim is? Patricia weet waar de brief is maar moet zich in onmogelijke bochten wringen dit terug te krijgen. Zou Jimmy in haar plannetje trappen of blijkt hij slimmer dan ze dachten? Jeroen krijgt een flinke strafcorvee van Victor maar als hij die avond wil slapen, krijgt Appie de schrik van zijn leven…

Aflevering: 182
Uitzenddatum: 19 maart 2008
Jeroen is verdrietig, het gaat momenteel wel heel erg slecht met hem. Zal het nu eindelijk weer goed komen met hem en Noa? Fabian doet in het ziekenhuis een schokkende ontdekking, Nienke is niet het enige slachtoffer van het geheimzinnige gif uit Egypte. Weten de artsen soms meer? Nienke krijgt eindelijk de brief te lezen die ze voor Fabian had geschreven. Zal haar geheugen dan eindelijk terugkomen?

Aflevering: 183 
Uitzenddatum: 20 maart 2008
Trudie krijgt een schokkend telefoontje en draait volledig door. Noa probeert haar te kalmeren terwijl de anderen wanhopig op zoek gaan naar de vermiste Nienke. Appie en Amber denken de perfecte vermomming te hebben gevonden om Nienke te vinden, maar ze komen alleen maar meer in de problemen. Ondertussen is Nienke heel ergens anders, en haalt ze iets terug wat ze kwijt was…

Aflevering: 184 
Uitzenddatum: 21 maart 2008
Inhoud: Onbekend

Aflevering: 185
Uitzenddatum: 24 maart 2008
Amber en Appie zijn dolblij als ze Nienke zien. Maar de pret is van korte duur want Amber wordt met zachte dwang uit haar kamer gehaald. Ze mag er zelfs niet meer slapen. Ook Fabian baalt omdat hij niet naar Nienke toe mag. Appie en Fabian gaan verder met het mysterie op de geheime wand, maar dan klinkt er opeens een dreigende stem. Wat is Victor met Nienke van plan?

Aflevering: 186 
Uitzenddatum: 25 maart 2008
Appie en Fabian schrikken als ze Victor over Nienke horen. Wat kunnen ze doen om hem tegen te houden? Raven zet Victor onder druk, ze moeten de Graal en het medaillon terug hebben! Trudie wordt helemaal hysterisch als ze weer een geest denkt te zien. Ze neemt heftige maatregelen. Als Fabian later langs het kantoor van Victor wil sluipen, zit hij letterlijk vast. Wat heeft Trudie uitgespookt?

Aflevering: 187
Uitzenddatum: 26 maart 2008
Trudie is volledig doorgedraaid en heeft het hele huis onder gesmeerd met superlijm. In plaats van geesten te vangen, vangt ze niemand minder dan haar eigen bewoners. En of die daar nou zo blij mee zijn? Patricia zit onder de lijm en probeert haar haren te wassen. Maar dat had ze beter niet kunnen doen. Victor probeert informatie van Nienke te krijgen, maar Fabian geeft hem geen kans. Raven wil Victor onder vier ogen spreken. Wordt hij gevolgd?

Aflevering: 188
Uitzenddatum: 27 maart 2008
Patricia ontvangt weer een brief van de stille aanbidder, hij heeft het over een meisje met vreemd gekleurd haar. Zal hij haar bedoelen? Fabian schrikt als hij hoort over de onbekende man met het ravenmasker. Ze moeten verder met het raadsel! Noa wil opheldering van Jeroen maar krijgt dit niet. Als Jeroen zich probeert te verstoppen voor Wolf, staat hij plotseling oog in oog met een oude bekende...

Aflevering: 189 
Uitzenddatum: 28 maart 2008
Trudie gebruikt in plaats van wasmiddel, kruiden om de kleren geest-vrij te maken maar of dit nu zo’n goed idee is? Victor is helemaal woedend als Trudie ook nog het eten verpest. Fabian gaat bij zijn oom langs om informatie te krijgen, maar Pierre Marant is er heel slecht aan toe. Wolf heeft informatie over Jeroen’s vader, hij wil hem helpen, maar dan moet Jeroen ook iets voor hem doen, maar wat?

Aflevering: 190 
Uitzenddatum: 31 maart 2008
Oom Pierre geeft Fabian een sleutel en maar zegt hem op te passen. Er dreigt groot gevaar. Victor belt met Raven en vertelt hem dat hij van plan is om een waarheidserum te gebruiken tegen de bewoners. De enige manier om de graal en het medaillon te vinden. Als Fabian, Appie en Amber in de ochtend naar de winkel van Pierre Marant gaan worden ze gevolgd. Zijn ze nog op tijd?

Aflevering: 191

Uitzenddatum: 01 april 2008
Fabian, Appie en Amber zijn in de antiekzaak op zoek naar een ebbenhouten doosje om verder te gaan met de raadsels. Maar waar moeten ze zoeken? Patricia twijfelt sterk over de brief aan de stille aanbidder en wil hem toch niet meer plaatsen, maar Joyce heeft andere plannen. De club kan niks vinden in de antiekzaak en Amber is bang als ze voetstappen hoort. Zijn er indringers in de winkel van Pierre Marant of ziet Amber spoken?

Aflevering: 192
Uitzenddatum: 02 april 2008
Patricia is dolblij nu blijkt dat de stille aanbidder het inderdaad op haar gemunt heeft. Zal ze nu eindelijk haar grote liefde ontmoeten? Fabian en Amber balen enorm als ze alles kwijt zijn. Waar is Appie? En waarom heeft hij hun in de steek gelaten? Jeroen moet van Wolf op zoek gaan naar de verborgen kamer. Pas dan zal hij in contact kunnen komen met zijn vader. Trudie slaat met de dag meer door en ziet nog steeds schimmen. Wat doet de hygiëne inspectie opeens aan de deur? Heeft iemand soms geklikt?

Aflevering: 193
Uitzenddatum: 03 april 2008
Raven vertrouwt Victor niet meer en neemt andere maatregelen om de graal in zijn bezit te krijgen. Joyce besluit om een zoenwedstrijd te houden om daaruit de echte aanbidder van Patricia te ontdekken. Moet Patricia nu allemaal vreemde jongens zoenen? Er staat een onbekende vrouw voor de deur die zich aandient als werkster. Victor wil er niets van weten maar is plotseling blij verrast als hij haar vreemde huisdier ziet.

Aflevering: 194
Uitzenddatum: 04 april 2008
Victor is toch gecharmeerd van de werkster en nodigt haar uit om binnen te komen. Appie en Amber proberen het plantje dat uit de zaden is gekomen naar hun kamer te smokkelen maar Victor heeft argwaan. Tot hun grote verbazing worden ze geholpen door de nieuwe werkster die meteen heel aardig is. Patricia is gespannen voor de zoenwedstrijd. Maar wat blijkt, niet alle zoenen zijn netjes opgeschreven. Probeert de stille aanbidder zich nog steeds stil te houden?

Aflevering: 195
Uitzenddatum: 07 april 2008
Wolf kan iets doen voor Jeroen zijn vader, maar wil daar veel voor terug. Moet Jeroen dit wel doen of is het de enige mogelijkheid? Patricia is in shock door de uitkomst van de zoenwedstrijd. Is ze dan al die tijd blind geweest? Vera maakt een goede indruk bij iedereen door heerlijk te koken. De bewoners vinden haar heel lief. Alleen Amber heeft, tot verbazing van Nienke, zo haar twijfels. Als Amber ’s nachts haar slaapkamer binnenkomt, struikelt ze over iets enorms. Wat ligt er in haar kamer.?

Aflevering: 196
Uitzenddatum: 08 april 2008
Amber is doodsbang en kruipt snel bij Nienke in bed. Hun kamer lijkt wel een oerwoud geworden! Patricia is nog steeds bezig met haar stille aanbidder. Er klopt iets niet na de zoenwedstrijd maar ze weet niet wat. Nienke gaat weer voor het eerst naar school en krijgt een paniekaanval wanneer ze Wolf ziet. Herinnert ze zich opeens meer van haar ontvoering? Jeroen gaat op onderzoek uit in de kamer van Amber en Nienke maar wordt meteen gestraft. Kan Vera hem helpen?

Aflevering: 197
Uitzenddatum: 09 april 2008
Patricia heeft een date met Mick maar dit pakt helemaal niet uit zoals verwacht. Joyce en Robbie hebben zichtbaar meer plezier. Is Patricia jaloers? De club schrikt zich rot als ze de plant zien in hun kamer. Is alles nu voor niets geweest of was dit precies de bedoeling? Jeroen doet een nieuwe poging om in de kamer van Amber en Nienke te komen maar deze keer houdt een andere verschijning hem tegen...

Aflevering: 198
Uitzenddatum: 10 april 2008
De club ontdekt allemaal nieuwe opdrachten op de muur in de geheime kamer. Amber maakt foto’s met haar mobieltje. Jeroen is doodsbang nadat hij de schim gezien heeft en gelooft nu ook dat Trudie gelijk had. Het spookt in het huis Anubis! Patricia droomt ondertussen weer over de bekende van school. Ze zal toch niet verliefd zijn? Als Vera in de auto naar huis stapt, zit er een vreemde man naast haar. Of is het een oude bekende?

Aflevering: 199
Uitzenddatum: 11 april 2008
Victor is helemaal verliefd en probeert een prachtig muziekstuk te componeren voor Vera. Jeroen is ervan overtuigd dat Appie hem gisterenavond voor de gek heeft gehouden en is boos op zijn beste vriend. Appie en Amber zijn op zoek naar een muzikale tweeling en komen op het idee om in het leerlingenbestand te zoeken. Maar dit hadden ze beter niet kunnen doen. Van Swieten heeft groot nieuws. Twee leerlingen mogen meedoen aan de belangrijke schoolquiz. Wie heeft hij in gedachten?

Aflevering: 200
Uitzenddatum: 14 april 2008
Jeroen is nog steeds woedend op de zogenaamde grap van Appie. Maar Appie weet echt van niets. Jeroen vertelt Wolf dan toch maar over de geest die hij gezien heeft. Wolf vindt het buitengewoon interessant en wil hier meer van weten. Patricia wordt via een nieuwe liefdesbrief uitgenodigd voor een romantische picknick in het park. Patricia wacht vol spanning als opeens haar prins op het witte paard verschijnt. Of toch niet?

Aflevering: 201
Uitzenddatum: 15 april 2008
Patricia is woedend als ze haar droomprins ziet. Is dit soms een grap? Raven en Fabian komen tegelijkertijd tot dezelfde conclusie, ze moeten naar de antiekzaak. Appie en Amber willen de muzikale tweeling overhalen om voor hen op te treden, maar dat gaat niet zo gemakkelijk. Fabian en Nienke vinden het boek dat ze moeten hebben, maar de bladzijdes die ze nodig hebben ontbreken. Is iemand hen voor geweest?

Aflevering: 202
Uitzenddatum: 16 april 2008
Appie en Amber doen er alles aan de vader van de muzikale tweeling te overtuigen om zijn dochters te laten spelen. Een leugentje om best wil kan toch wel? Victor ontvangt een belangrijk pakket waar hij al erg lang op wacht. Gaat zijn waarheidsserum dan toch door? Jeroen plaats een microfoontje in de dure sjaal van Amber. Maar als hij de sjaal dan terugbrengt naar Amber, ziet Noa iets waar ze absoluut niet blij mee is...

Aflevering: 203
Uitzenddatum: 17 april 2008
Fabian is druk bezig met studeren voor de natuurkunde quiz maar wordt gestoord door Mick die maar door blijft praten over Patricia. Mick vraagt Patricia mee uit maar ze is niet erg enthousiast. Heeft hij iets verkeerds gedaan? Vera vertelt Raven over de luiten waar de club naar op zoek is. Als Victor iets zegt over Raven, valt plotseling het licht uit. Spookt het dan echt in het Huis Anubis?

Aflevering: 204
Uitzenddatum: 18 april 2008
Amneris verschijnt terwijl Nienke slaapt en probeert Nienke iets duidelijk te maken. Zal Nienke de droom kunnen onthouden als ze wakker wordt? Amber en Appie gaan op zoek bij een man die Egyptische luiten in zijn bezit heeft. Maar de man is behoorlijk oud. Appie wil het liefst meteen weg maar Amber heeft een oplossing. De sfeer tussen Kleine Robbie en Patricia is enorm gespannen. Is Patricia wel helemaal eerlijk over haar gevoel?

Aflevering: 205
Uitzenddatum: 21 april 2008
Inhoud: Onbekend

Aflevering: 206
Uitzenddatum: 22 april 2008
Inhoud: Onbekend

Aflevering: 207
Uitzenddatum: 23 april 2008
Inhoud: Onbekend

Aflevering: 208
Uitzenddatum: 24 april 2008
Inhoud: Onbekend

Aflevering: 209
Uitzenddatum: 25 april 2008
Inhoud: Onbekend

Aflevering: 210
Uitzenddatum: 28 april 2008
De club snapt niks van de nieuwe opdracht, ze moeten het iemand vragen, maar wie? Nienke krijgt heel slecht nieuws over haar oma, ze is helemaal overstuur en probeert Fabian te bellen. Maar waarom neemt hij toch zijn telefoon niet op? Amber legt Noa uit hoe het met Jeroen zit maar echt tactisch doet ze dat niet. Noa achtervolgt Jeroen en ziet hem op de meisjesgang sluipen. Is het dan toch waar van hem en Amber?

Aflevering: 211
Uitzenddatum: 29 april 2008
Victor krijgt nog een laatste kans van Raven. Zou hij uit z’n problemen kunnen komen of raakt hij alles kwijt? Amber gaat op weg naar de geheime kamer. Maar wie luistert mee? Heeft ze wel goed achterom gekeken? Kleine Robbie en Patrica zijn samen uit en Robbie heeft een leuke verrassing voor zijn grote liefde. Worden ze in de gaten gehouden?

Aflevering: 212
Uitzenddatum: 30 april 2008
Amber wordt betrapt als ze uit de kelder komt. Ze probeert eronderuit te komen maar of ze ermee wegkomt? Fabian en Joyce zijn druk met de natuurkunde quiz. Van Swieten slaat door en geeft hen wel heel vreemde adviezen. Als ze samen alles doornemen, hoort Nienke vreemde geluiden. Hebben Joyce en Fabian gewoon plezier of is er meer aan de hand?

Aflevering: 213
Uitzenddatum: 01 mei 2008
Jeroen moet in de kelder blijven en Victor probeert hem uit te horen. Zal hij nu eindelijk zijn kostbare informatie krijgen? Noa ziet spoken en heeft het idee dat ze gek wordt. Nienke probeert niet jaloers te zijn op Joyce en Fabian maar het kost haar vreselijk veel moeite. Waarom is ze toch ook zo snel onzeker over haar vriendje. Amber stelt haar gerust en heeft meteen een plan. Maar of dat nu wel zo’n goed idee is?

Aflevering: 214
Uitzenddatum: 02 mei 2008
Nienke en Amber zetten hun plan door en het lijkt goed te gaan. Maar Nienke is ieder moment bang dat ze betrapt wordt. Fabian en Joyce zijn nerveus voor hun Pugna Fysica maar alles lijkt goed te gaan. Redden ze de finale? Appie is druk bezig met de nieuwe opdracht maar slaat door als Amber weg is. Van Swieten onderbreekt de quiz om iets uit zijn kantoor te halen. Als hij daar binnenkomt, doet hij een wel heel aparte ontdekking...

Aflevering: 215
Uitzenddatum: 05 mei 2008
Appie wil Noa laten schrikken maar dat grapje pakt heel anders uit dan verwacht. Is Appie dit keer te ver gegaan? Nienke haar plan loopt toch niet zo goed af en de hele natuurkunde quiz staat op losse schroeven. Kan Amber haar nog troosten? En mag Fabian nog wel mee doen met de quiz of heeft Nienke haar plan echt alles om zeep geholpen. Zal Fabian haar ooit nog begrijpen?

Aflevering: 216
Uitzenddatum: 06 mei 2008
Amber is boos op Appie als zij hoort wat hij in haar kamer heeft aangericht. Maar Appie beweert dat er ook nog iets aan het licht is gekomen. Krijgt hij nog wel de kans om dit te vertellen? Patricia deelt haar grote geheim met Amber maar Amber is te druk met haar eigen zaakjes. Noa houdt het niet meer en volgt Jeroen stiekem naar het park. Maar wie zit er achter Noa om haar in de gaten te houden?

Aflevering: 217
Uitzenddatum: 07 mei 2008
Vera en Wolf speculeren over de geheime kamer. Heeft Jeroen, Wolf al meer vertelt en weten ze nu echt de locatie? Victor heeft een geheimzinnig kistje met allerlei romantische attributen. Is hij soms verliefd? Patricia daagt Robbie uit tot een schaakduel. Als ze wint, mag ze zijn ouders ontmoeten. Maar als ze de weddenschap voortzet, krijgt ze de schrik van haar leven? Is dit het grote geheim van Robbie?

Aflevering: 218
Uitzenddatum: 08 mei 2008
De club heeft Jeroen erin geluisd nu ze achter zijn spionage zijn gekomen. Jeroen heeft spijt maar of hij daarmee wegkomt? Patricia weet niet waar ze het zoeken moet als ze achter het geheim van Robbie komt. Zal ze hem nog wel willen als vriendje? Tot overmaat van ramp komt ze ook nog eens te laat thuis. Zal Victor haar betrappen? Vera en Wolf willen overgaan tot actie. Het plan met Victor heeft lang genoeg geduurd. Als iedereen slaapt, besluipt een geheimzinnig persoon Het Huis Anubis...

Aflevering: 219
Uitzenddatum: 09 mei 2008
Vera heeft van Wolf iets gevaarlijks gekregen maar het kost haar veel moeite haar plan uit te voeren. Heeft iemand haar gezien? Appie wil alle foto’s van de auracamera ontwikkelen maar Amber verpest per ongeluk bijna de opdracht. Als de club de foto’s bekijkt, schrikken ze zich kapot. Heeft Trudie al die tijd dan toch gelijk gehad?

Aflevering: 220
Uitzenddatum: 12 mei 2008
Victor heeft eindelijk genoeg moed bij elkaar geraapt en vraagt Vera mee uit naar een opera voorstelling. Jeroen smokkelt ondertussen zeer belangrijke spullen zijn kamer in. Heeft hij nu alles wat hij nodig heeft om zijn vader te ontmoeten? Victor krijgt bezoek van iemand die hij absoluut niet wil zien. Wolf ziet belangrijke informatie in de leerlingendossiers en trommelt Vera op om Noa te volgen. Bij wie stapt Noa in de auto?

Aflevering: 221
Uitzenddatum: 13 mei 2008 Vera ziet iets vreemds en maakt er meteen foto's van die ze direct doorstuurt aan Wolf. Houdt Noa er een dubbelleven op na of lijkt dat maar zo? Als Nienke op bezoek gaat bij haar oma, gebeurt er iets heel verrassend! Is oma wakker of denkt Nienke dat maar? Jeroen ziet iets vreemds op de laptop van Wolf, en raakt hierdoor in twijfel. Heeft Wolf het wel echt goed met hem voor of wordt hij in de maling genomen.

Aflevering: 222
Uitzenddatum: 14 mei 2008
Kleine Robbie en Patricia hebben het idee om Joyce aan iemand te koppelen, maar aan wie? Raven biedt Victor nog een laatste uitweg, als hij er op ingaat, zullen al z'n problemen verdwijnen. Nienke is helemaal overstuur door het slechte nieuws in het ziekenhuis. Hebben ze nog wel genoeg tijd om de vloek op te heffen? Als Noa iets zoekt in Jeroen zijn kamer, wordt ze betrapt. Is het vertrouwen nu echt weg tussen Noa en Jeroen?

Aflevering: 223
Uitzenddatum: 15 mei 2008
Noa biedt Jeroen hulp aan maar Jeroen weet niet meer wie hij kan vertrouwen. Amber waarschuwt Nienke over Vera maar Nienke weet het even niet meer. Vera is nu net heel lief voor Nienke. De club is druk bezig met het ontcijferen van het raadsel en komt tot een belangrijke ontdekking! Appie besluit om Noa 's nachts te beschermen tegen de onbekende geest. Maar of Appie daar nu geschikt voor is?

Aflevering: 224
Uitzenddatum: 16 mei 2008
Patricia en Joyce praten uitvoerig over jongens. Is Joyce nu verliefd op iemand of wil ze gewoon liever alleen zijn. Jeroen voelt zich slecht en weet niet meer wie hij moet vertrouwen. Zal hij zijn vader ooit nog terugzien? Nienke, Amber en Fabian dromen alle drie van de onbekende geest. Hebben ze dezelfde droom of lijkt dit maar zo? Appie schrikt van een schim in de spiegel. Wil de geest hem iets vertellen?

Aflevering: 225
Uitzenddatum: 19 mei 2008
Victor raakt steeds meer in de zevende hemel van Vera. Maar hij kan zijn hoofd er beter bij houden nu alles in het huis verkeerd loopt. Jeroen begrijpt niks meer van Noa en kan niets anders dan boos op haar worden. Kan Noa hem nog helpen? Joyce krijgt, voor de schoolkrant, de opdracht om een blind meisje te interviewen. Maar als ze haar ontmoet, doet ze een wel heel vreemde ontdekking...

Aflevering: 226
Uitzenddatum: 20 mei 2008
Wolf vertelt Vera over de graal en waarom hij er alles aan doet om deze in zijn bezit te krijgen. Als Vera dit hoort, wil ze er alles aan doen om hem te helpen. Joyce interviewt het blinde meisje maar wordt geconfronteerd met een bekende van haar en raakt compleet in de war. Waarom hield hij dit toch geheim voor iedereen. En waarom heeft Robbie zijn mond voorbij gepraat?

Aflevering: 227
Uitzenddatum: 21 mei 2008
Jeroen bluft tegen Wolf en eist een telefonisch gesprek met z’n vader. Noa heeft weer een mysterieuze ontmoeting en biedt Jeroen de hulp aan die hij nodig heeft. Maar of Jeroen hiermee akkoord gaat? Joyce kiest partij voor Mick en is ook boos op Robbie en Patricia. Waarom heeft Patricia nooit iets tegen haar gezegd? Victor gaat naar het concert en wacht op Vera, maar deze heeft hele andere plannen. Is Victor nu zijn grote liefde kwijt?

Aflevering: 228
Uitzenddatum: 22 mei 2008
Vera en Wolf zijn in het Anubis huis en voeren hun plan uit. Jeroen is van plan iets terug te stelen van Victor, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Joyce heeft Sanne beloofd naar haar pianoconcert te gaan, maar ze twijfelt. Wat als ze Mick tegenkomt? Appie en Amber vinden een lege kamer van Noa en schrikken zich rot. Waar is Noa? En waarom zijn al haar spullen omver gegooid?

Aflevering: 229
Uitzenddatum: 23 mei 2008
De club is in paniek als ze Noa niet kunnen vinden. Is Noa nu echt de uitverkorene of wijzen de foto’s iets anders uit? En wat is dat mysterieuze flesje in Noa haar kamer. Vera voelt zich schuldig tegenover Victor maar ze kan daar niks meer aan doen. Het is te laat! Noa voelt zich alleen. Ze heeft een bijzondere droom maar wat betekent het?

Aflevering: 230

Uitzenddatum: 26 mei 2008
Inhoud: Onbekend

Aflevering: 231
Uitzenddatum: 27 mei 2008
Inhoud: Onbekend

Aflevering: 232
Uitzenddatum: 28 mei 2008
Inhoud: Onbekend

Aflevering: 233
Uitzenddatum: 29 mei 2008
Inhoud: Onbekend

Aflevering: 234
Uitzenddatum: 30 mei 2008
Inhoud: Onbekend