Seizoen 1 deel 1


Aflevering 1: Het nieuwe meisje

Uitzenddatum: 26 september 2006
Terwijl de bewoners van Het Huis Anubis op school verblijven, krijgt het nieuwe meisje Nienke Martens een rondleiding op het internaat van de nogal vreemde conciërge... Wat Nienke niet weet, is dat zij de plek heeft ingenomen van huisgenootje Joyce. En dat wordt haar door de andere bewoners niet in dank afgenomen...

Aflevering 2: Het konijn

Uitzenddatum: 27 september 2006
Patricia wil weten waar haar beste vriendinnetje Joyce is maar krijgt geen uitleg. Ze wijst Nienke aan als de schuldige van de verdwijning en stookt vervolgens de hele groep tegen haar op. Als Nienke ook nog eens een knuffel van Joyce in haar bezit heeft, is voor Patricia de maat vol. Als iedereen slaapt, is Victor geheimzinnig aan het doen in zijn kantoor. Weet hij soms meer over Joyce...?

Aflevering 3: De oude vrouw
Uitzenddatum: 28 september 2006
Patricia ziet 'help me Joyce' op de spiegel geschreven staan en rent in paniek naar Mara. Maar als ze terugkomt, heeft Nienke nietsvermoedend de tekst weggeveegd. In het bejaardenhuis van haar oma ziet Nienke Het Huis Anubis op een schilderij. Een mysterieuze oude vrouw waarschuwt Nienke voor een zwarte vogel. Is Nienke in gevaar of heeft ze gewoon een nachtmerrie...?

Aflevering 4: Het plan van Patricia
Uitzenddatum: 29 september 2006
Amber is woedend als ze ziet dat Mara haar vriendje Mick helpt met zijn natuurkunde... Als Mick een armbandje aan Amber wil geven, loopt het uit de hand tussen Mara en Amber. Fabian neemt het op voor Nienke als Patricia een gemene grap met haar uithaalt. Maar Patricia geeft niet op en daagt Nienke uit tot een ontgroening. Fabian is het er niet mee eens aangezien hij weet waar Patricia toe in staat is...

Aflevering 5: Het armbandje
Uitzenddatum: 30 september 2006
Amber heeft een armbandje van Mick gekregen en is weer super verliefd. Haar blijdschap slaat om als een blad aan de boom als ze ziet dat Mara een zelfde soort armbandje omheeft. Als Nienke bij haar oma in het bejaardenhuis is, ziet ze de mysterieuze oude vrouw weer. Nienke krijgt een geheim te horen over Het Huis Anubis dat niemand anders weet. Als ze thuiskomt, is het opeens verdacht stil...

Aflevering 6: De ontgroening
Uitzenddatum: 02 oktober 2006
Nienke wordt ontgroend en moet om zichzelf bewijzen naar de verboden zolder. Maar als Nienke de zoldertrap oploopt, valt de deur achter haar in het slot. Gelukkig is Nienke niet alleen op de enge, krakende trap. Amber en Fabian maken zich als enige druk om Nienke en willen er alles aan doen om haar te bevrijden. Ze bedenken een plan, maar of Victor daar intrapt...?

Aflevering 7: De verdwenen sleutels
Uitzenddatum: 03 oktober 2006
De bewoners bewonderen Nienke na haar heldhaftige bevrijding van de zolder. Alleen Patricia is nog steeds bits, omdat ze geen bewijs heeft meegenomen. Nienke ontdekt tot haar grote schrik dat ze haar sleutels op de zolder is vergeten. Als ze in het huis wil blijven wonen, zit er niets anders op dan teruggaan naar de verboden zolder. En daar doet ze een schokkende ontdekking

Aflevering 8: Het 'eerste' raadsel
Uitzenddatum: 04 oktober 2006
Nienke herkent een meisje op het schilderdij op zolder. Achter de foto zit een mysterieus, oud briefje. Als ze het wil bekijken tijdens de les, wordt het afgepakt. Patricia maakt zich zorgen over Joyce nadat ze Van Engelen en Van Swieten over haar beste vriendinnetje heeft horen praten en gaat op onderzoek uit. Amber heeft een wel heel aparte manier om Mick jaloers te maken...

Aflevering 9: De liefdes boodschap
Uitzenddatum: 05 oktober 2006
De poging van Amber om Mick jaloers te maken, loopt uit de hand. Mick is woedend en Appie denkt dat hij de loterij heeft gewonnen... Jeroen heeft een goed idee. Nienke neemt Fabian in vertrouwen en laat hem het raadsel zien. Fabian herkent tekens in de hiërogliefen. Nienke neemt het raadsel mee naar de oude vrouw in het bejaardenhuis, maar dat had ze beter niet kunnen doen...

Aflevering 10: De envelop
Uitzenddatum: 06 oktober 2006
Fabian heeft de oplossing van het raadsel gevonden. Nienke gaat 's nachts op onderzoek uit en vindt een nieuwe aanwijzing. Maar haar zoektocht heeft een vervelende afloop voor alle bewoners. Patricia onderzoekt de verdwenen Joyce op de schoolfoto's. Als ze Van Swieten hiermee confronteert, wordt ze weggestuurd. Patricia bedenkt een nieuw plan en zet Mara in als hulpmiddel. Maar of dat nou zo veilig is...?

Aflevering 11: Het tweede raadsel
Uitzenddatum: 09 oktober 2006
Nienke vindt een nieuw raadsel en een geheimzinnig sleuteltje in de envelop die ze onder de trap heeft gevonden. Appie is verdrietig als hij erachter komt dat zijn liefdesboodschap aan Amber is verwisseld. Gelukkig heeft Jeroen al snel weer een nieuw plan om Amber en Appie te koppelen. Mick krijg slecht nieuws over zijn vriendinnetje. Is Amber te ver gegaan of weet Jeroen hier meer van...?

Aflevering 12: De waarschuwing
Uitzenddatum: 10 oktober 2006
Het plan van Jeroen werkt. Appie krijgt alle aandacht van Amber tot grote woede van Mick. Als Fabian ziet dat Appie geld geeft aan Jeroen, wordt hij achterdochtig. Nienke gaat op zoek naar de oude vrouw in het bejaardentehuis. Als de vrouw het raadsel en het sleuteltje ziet, raakt ze in paniek! Is Nienke in gevaar..?

Aflevering 13: De map van Joyce
Uitzenddatum: 11 oktober 2006
Nienke kan haar geheim van het medaillon niet langer verbergen nu Fabian alles heeft gezien. Patricia wil midden in de nacht Joyce bellen en vraagt Amber of ze haar wil helpen. Als Patricia in het kantoor komt, blijkt de map van Joyce te zijn verdwenen. Heeft Nienke de map gestolen...? Of weet Victor meer van Patricia's plannen?

Aflevering 14: De rookbom
Uitzenddatum: 12 oktober 2006
Amber moet van Patricia de map terugstelen bij Nienke, maar vindt alleen een raadsel. Fabian schrikt als Patricia vraagt wat het raadsel betekent. Heeft Nienke iets verteld? Appie baalt als Mick het weer goedmaakt met Amber. Jeroen heeft weer een perfect plan om Amber en Appie te koppelen. Alleen loopt het deze keer volledig uit de hand.

Aflevering 15: Het kistje
Uitzenddatum: 13 oktober 2006
Amber baalt dat ze geen feestje voor Mick kan organiseren. Gelukkig wil Mara haar helpen zodat de verrassing toch nog door kan gaan. Als Amber even op het feestje komt kijken, krijgt ze de schrik van haar leven. Nienke gaat naar de zolder en vindt achter de verborgen wand een geheimzinnig kistje. Zou dit haar verder brengen naar de schat...?

Aflevering 16: Het dagboek
Uitzenddatum: 16 oktober 2006
Appie heeft een goed idee om het feestje van Mick wat gezelliger te maken. De feestgangers kunnen er echter niet om lachen... En Appie zelf ook niet meer als hij betrapt wordt door Victor. Patricia leest stiekem het dagboek van Nienke. Maar als ze het eerste hoofdstuk leest, trekt ze zich verdrietig terug op haar kamer. Staat er iets in over Joyce?

Aflevering 17: De luistertoets
Uitzenddatum: 17 oktober 2006
Amber is weer helemaal in de wolken met Mick tot groot verdriet van Mara... Als Mick er niet uitkomt met zijn luistertoets, neemt Mara een gevaarlijke beslissing. Patricia vraagt in het gemeentehuis gegevens op van Joyce. Als Patricia in de wachtkamer zit, doet de ambtenaar een geheimzinnig telefoontje. Weet de man soms meer over de verdwijning van Joyce...?

Aflevering 18: Oom Pierre
Uitzenddatum: 18 oktober 2006
Jeroen chanteert Mara nu hij weet dat ze Mick heeft geholpen met zijn luistertoets. Hij vertelt Appie dat Mara vrijwillig zijn corvee wil overnemen, maar Mara weet wel beter... Fabian en Nienke gaan naar een antiquair om meer te weten te komen over de inhoud van het kistje. De man herkent ouderwetse wasrollen die een speler kunnen afluisteren. Moeten Nienke en Fabian weer de zolder op?

Aflevering 19: De grammofoon
Uitzenddatum: 19 oktober 2006
Fabian wordt betrapt door Victor waardoor Nienke alleen de zolder op moet... Achter de verborgen wand vindt ze een geheimzinnige speler. Mara heeft de corvee van Appie overgenomen, maar Trudie vertrouwt het zaakje niet. Appie krijgt nog meer straf van Victor als hij betrapt wordt tijdens een spelletje. Lukt het Jeroen nog een keer om Mara voor zijn karretje te spannen?

Aflevering 20: De stem van Joyce

Uitzenddatum: 20 oktober 2006
Patricia nodigt Appie en Jeroen uit voor een geheimzinnige sessie. De twee heren vinden het heel grappig, maar als ze in hun kamer komen, is de lol er snel af. Fabian en Nienke sluipen naar de zolder om de speler uit te proberen. Maar als ze de wasrol wilen beluisteren, worden ze opgeschrikt door een vreselijk geluid. Kwam er iets uit de speler of was het de stem van Joyce?

Aflevering 21: De 'echte' luistertoets

Uitzenddatum: 23 oktober 2006
Fabian ziet dat Jeroen de onschuldige Mara probeert te chanteren en probeert haar te helpen. Victor wil weten hoe Patricia aan het bord is gekomen waarmee ze geesten heeft opgeroepen en ondervraagt haar in zijn kantoor. Als Nienke van de zolder komt en iets onder haar bed verstopt, wordt ze betrapt door Amber. Gelooft Amber haar smoesjes of moet ze de waarheid vertellen?

Aflevering 22: Het meisje op de wasrol
Uitzenddatum: 24 oktober 2006
Mevrouw van Engelen wil weten wie de luistertoets van Mick heeft gemaakt, maar Mick heeft moeite om eerlijk te zijn. Nienke en Fabian luisteren samen naar de wasrollen, maar als ze een angstig meisje horen, worden ze bang. Jason confronteert Patricia met het bordspel, maar krijgt een heel ander verhaal te horen... Weet hij misschien meer over Joyce?

Aflevering 23: Een geest?

Uitzenddatum: 25 oktober 2006
Patricia kan niet slapen. Ze ziet schimmen en heeft nachtmerries. Staat er echt een schim voor de ramen? Gelukkig is Trudie er met goed advies. Jason confronteert Van Engelen met een foto van Joyce, maar krijgt geen antwoord. Weet zij soms meer van de verdwijning of lijkt dat maar zo? Als Jason even later op de gang loopt, doet hij een gruwelijke ontdekking.

Aflevering 24: Kusje Esther
Uitzenddatum: 26 oktober 2006
Jeroen fantaseert over Esther. Mick hoort hem en verzint samen met Mara het ultieme wraakplan. Patricia ziet een schim op school en begint steeds banger te worden. Als ze door Victor naar haar kamer wordt gestuurd, doet ze er alles aan om niet te gaan. Amber en Nienke moeten zonder Fabian naar de zolder. Als ze de wasrol afluisteren, worden ze opgeschrikt door voetstappen. Zijn ze gevolgd?

Aflevering 25: De gil
Uitzenddatum: 27 oktober 2006
Als Victor op de zolder zoekend rondloopt, zijn Nienke en Amber doodsbang. Gelukkig wordt Victor afgeleid door een harde gil. Amber is bang dat ze betrapt zijn en roept de hulp in van Fabian. Jason laat Van Engelen de klassenfoto zien. Mevrouw van Engelen schrikt hiervan, maar wil niets laten merken. Als Jason weg is, haast ze zich naar Van Swieten. Weet Jason teveel?

Aflevering 26: De Sjamaan
Uitzenddatum: 30 oktober 2006
Patricia wordt aangesproken door een vreemde man die haar een kaartje geeft, maar als ze deze aan Mara wil laten zien,kan ze het nergens vinden. De Sjamaan begint aan zijn sessie met Patricia. Maar als Jeroen en Appie horen wat Patricia aan het doen is, besluiten ze een grap uit te halen. Amber en Nienke begraven de wasrollen onder de oude wilg. Worden ze begluurd door iemand?

Aflevering 27: Rufus Malpied
Uitzenddatum: 31 oktober 2006
Appie wordt ontmaskerd door de Sjamaan en krijgt een passende straf. Nienke vertelt Fabian dat ze de wasrollen begraven heeft, maar Fabian is daar niet blij mee. Nu kunnen ze niet verder aangezien het laatste stukje van de wasrol gewist is. Patricia vindt een kaartje langs de weg en is dolblij. Maar als ze wegfietst, staat er een geheimzinnig busje in de berm. Wie volgt Patricia?

Aflevering 28: Een geheime club

Uitzenddatum: 01 november 2006
Jason confronteert Van Swieten met de verdwijning van Joyce. Als Jason dreigt met de politie, laat Van Swieten hem geheime informatie lezen. Patricia draait door als ze het medaillon bij Nienke ziet en zoekt meteen contact met Rufus. Jeroen heeft een spannende date met Esther, maar dit loopt iets anders dan verwacht. Loopt Jeroen een blauwtje?

Aflevering 29: De brief
Uitzenddatum: 02 november 2006
Patricia heeft een afspraakje met Rufus en vertelt hem over Nienke en haar medaillon. Denkt Patricia nog steeds dat Nienke iets met de verdwijning van Joyce te maken heeft? Mick heeft een afspraakje met zijn vriendinnetje Amber, maar als ze voor de zoveelste keer niet komt opdagen, is hij boos en verdrietig. Geeft hij Amber nog een kans of is de liefde tussen hen voorgoed voorbij?

Aflevering 30: De club van de oude wilg
Uitzenddatum: 03 november 2006
Appie is blij als hij hoort dat Amber en Mick uit elkaar zijn. Samen met Jeroen verzint hij een meesterlijk plan om Amber te veroveren. Nienke, Amber en Fabian richten in het geheim de club van de oude wilg op. Fabian luistert naar de enge stem op de DAT recorder en komt erachter van wie het is. Fabian en Nienke besluiten tijdens de wandeling het kistje op te graven met de wasrollen. Heeft Victor iets gehoord?

Aflevering 31: De sterrenheuvel
Uitzenddatum: 06 november 2006
Jeroen en Appie zijn ondertussen volop bezig met hun meesterlijke plan om Amber voor eeuwig aan Appie te binden. Maar zoals wel vaker bij Jeroen en Appie, loopt het net iets anders dan verwacht. Terwijl de groep met Van Swieten en Victor op weg zijn naar de Sterrenheuvel, zoeken Nienke en Fabian naar het begraven kistje. Maar wie volgt ze?

Aflevering 32: De zere enkel
Uitzenddatum: 07 november 2006
Van Swieten is woedend als hij erachter komt dat Jeroen en Appie hem in de val hebben laten lopen. Als Trudie beweert dat hij ook nog eens naar het ziekenhuis moet, is voor hem de maat vol. Als Fabian en Nienke niet op tijd terug zijn, moet Amber een list bedenken om Victor te misleiden. Maar Patricia heeft haar door en zet haar voor het blok. Moet Amber nu alles opbiechten?

Aflevering 33: De DAT recorder
Uitzenddatum: 08 november 2006
Patricia krijgt geen enkele steun meer na haar ruzie met Amber. Zelfs Mara wil niet meer met haar omgaan. Zal Patricia nu eindelijk eens inzien dat ze fout zit? De DAT recorder wordt afgepakt van Fabian in de les van Jason. Amber en Nienke raken compleet in paniek. Komt nu iedereen het geheim te weten?

Aflevering 34: Hello Mister Winker
Uitzenddatum: 09 november 2006
Patricia is er heilig van overtuigd dat Amber, Nienke en Fabian iets met de verdwijning van Joyce te maken hebben. Als niemand haar wil helpen, belt ze Rufus Malpied. Nienke, Amber en Fabian luisteren naar Sarah maar horen een bekende stem op de DAT recorder. Is dit wie ze denken dat het is?

Aflevering 35: Een zondagse wandeling
Uitzenddatum: 10 november 2006
Jeroen en Appie gaan wandelen met Van Swieten maar hadden misschien beter thuis kunnen blijven. Fabian hoort een nieuw raadsel op de opgenomen wasrol en gaat op onderzoek in de kelder. Amber en Nienke moeten de zolder op maar als ze de trap op lopen, worden ze gevolgd. Weet één van de bewoners soms meer van het geheim?

Aflevering 36: De zwarte kat
Uitzenddatum: 13 november 2006
Fabian, Nienke en Amber gaan naar het bejaardenhuis en zien een vreemde man bij de verwarde vrouw zitten. Praten ze over ‘het geheim’ of lijkt het maar zo? Amber vindt een zwarte kat in het huis en verstopt het beestje bij Nienke. Maar als ze van Van Swieten hoort dat er dieren nodig zijn om een levenselixer te maken, schrikt ze zich rot. Is Amber nog op tijd?

Aflevering 37: Alarmfase Rufus
Uitzenddatum: 14 november 2006
Patricia hoort Amber met Fabian smoezen en trekt meteen haar conclusies. Ze belt Rufus maar als ze zijn naam uitspreekt, staat Van Swieten opeens achter haar. Amber en Fabian krijgen een briefje en moeten naar de oude wilg komen. Maar als ze daar wachten samen met Nienke, komt er een oude bekende tevoorschijn. Is het drietal erin geluisd?

Aflevering 38: Een nieuw lid
Uitzenddatum: 15 november 2006
Mara wil Mick helpen met zijn sportbeurs maar Mick ziet dat niet zitten. Hij gelooft niet dat Mara zoveel van sport weet. Gelukkig heeft Jeroen een goed idee om Mara te helpen en Mick te overtuigen. Patricia is woedend op Nienke, Amber en Fabian en denkt dat zij weten waar Joyce is. Kunnen ze het geheim nu nog langer verbergen of moeten ze Patricia de waarheid vertellen?

Aflevering 39: Allemaal prutsers
Uitzenddatum: 16 november 2006
Patricia en Nienke gaan de kelder in, maar Jeroen vertrouwd het niet en ondervraagt Amber. Mara is verdrietig na de mislukte sportquiz. Appie komt met bewijzen om Mick te overtuigen dat Mara wel degelijk iets van sport weet. Heeft Mara vals gespeeld of weet ze inderdaad alles over sport?

Aflevering 40: Met hulp van Trudie
Uitzenddatum: 17 november 2006
Patricia, Amber, Nienke en Fabian besluiten de hulp in te roepen van Trudie. Ze moet onmiddellijk naar de kelder om achter de waarheid te komen. Jeroen vertrouwt niemand meer en wil dat Mick zijn maatje Fabian uithoort. Mick gaat akkoord, maar zet hij daarmee zijn vriendschap op het spel?

Aflevering 41: Arme Trudie
Uitzenddatum: 20 november 2006
Victor wil dat Trudie onmiddellijk vertrekt maar iedereen protesteert. Nienke en Patricia proberen de kattenvrouw aan de lijn te krijgen maar bestaat die wel? Als Victor de huishoudelijke taken van Trudie op zich neemt, gaat er een hoop mis in het huis tot grote irritatie van de bewoners. Trudie moet terugkomen maar is Victor nog over te halen?

Aflevering 42: Mara pikt het niet
Uitzenddatum: 21 november 2006
Als Jason vertelt over bekende archeologen in Egypte, komt opeens het echtpaar Winsbrugge - Hennegouwen ter sprake. Zouden dat echt de oude bewoners van Het Huis Anubis zijn? Mick vraagt Mara mee naar een diner met zijn vader. Maar als zijn vader opeens onaardig doet tegen zijn zoon, grijpt de altijd zo stille Mara verrassend in.

Aflevering 43: Een gevangenisbewaakster
Uitzenddatum: 22 november 2006
Als Mick door zijn vader naar huis wordt gebracht, probeert Amber, buiten het zicht van Victor, zijn aandacht te trekken. Ze wil er alles aan doen om Trudie terug te krijgen. Als ze hoort dat Victor een nieuwe kandidaat voor het werk van Trudie zoekt, verzint ze een plan. Ze heeft echter een probleempje. Appie is de enige die haar nu kan helpen.

Aflevering 44: De nieuwe regels
Uitzenddatum: 23 november 2006
De bewoners worden midden in de nacht opgeschrikt door een hard geluid. Als ze gaan kijken wat er aan de hand is, schrikken ze zich rot. Gaat Victor nu niet veel te ver? Als Van Swieten met de vader van Mick bij de dramales komt kijken, wacht hem een onaangename verrassing. Is Amber er echt zo slecht aan toe of is dit weer een poging om de aandacht te trekken?

Aflevering 45: Voor Sarah van pappa
Uitzenddatum: 24 november 2006
De vader van Mick komt een kijkje nemen in het huis en ziet inderdaad dat de bewoners gelijk hebben. Hij wil onmiddellijk dat alles weer terug wordt gebracht naar de oude situatie. En tot grote woede van Victor komt er ook nog een oude bekende terug het huis in. Fabian vindt een fotoalbum in het bejaardenhuis. Als hij deze aan de andere leden van de club laat zien, doen zij een schokkende ontdekking.

Aflevering 46: De gestolen raaf
Uitzenddatum: 27 november 2006
Victor meldt Van Swieten dat zijn raaf Corvuz is gestolen en rust niet totdat de dader is opgepakt. Van Swieten werpt zich meteen op als rechercheur en ondervraagt de bewoners. Maar een aantal vertrouwen het zaakje voor geen meter. Is Victor echt zijn dierbare vogel kwijt of is dit niet meer dan een valse truc om de macht weer naar zich toe te trekken?

Aflevering 47: De horrorexpert
Uitzenddatum: 28 november 2006
De vier van de club besluiten om naar de kelder te gaan. Ze moeten een flesje levenselixer in hun bezit hebben. Jeroen vangt het woord "kelder" op en bedenkt een plan samen met Appie het viertal de stuipen op het lijf te jagen. Als ze spullen gaan inkopen in een feestwinkel, doen ze een wel heel bizarre ontdekking.

Aflevering 48: De inwijding
Uitzenddatum: 29 november 2006
Appie en Jeroen volgen Van Swieten en zien hem een mysterieus kapelletje ingaan. Zien ze Victor erbij staan of lijkt dat maar zo? Het viertal moet naar de kelder maar niemand durft erheen. Nienke, als hoofd van de club, neemt uiteindelijk de beslissing. Maar als ze in de kelder ronddwalen, krijgen ze de schrik van hun leven.

Aflevering 49: Het zombiemasker
Uitzenddatum: 30 november 2006
Patricia wil het flesje levenselixer verstoppen maar weet niet waar. Gelukkig heeft Amber de ideale plek gevonden. Appie komt erachter dat zijn masker nog in de kelder ligt en besluit deze te halen. Maar op het moment dat hij naar beneden gaat, komt Victor thuis. Appie ziet iets wat hij beter niet had kunnen zien. Zal hij het aan de anderen vertellen?

Aflevering 50: Het hoestdrankflesje
Uitzenddatum: 01 december 2006
Als Appie niet terugkomt uit de kelder, vraagt Jeroen om hulp aan een medebewoner. Jeroen schrikt als hij Appie ziet en herkent hem niet meer terug. Wat is er gebeurt in de kelder waardoor Appie zo in shock is? Als iedereen beneden aan het ontbijt zit, neemt iemand een slok van een mysterieus flesje uit de badkamer. Maar is dat niet het flesje van Patricia?

Aflevering 51: Sibuna?
Uitzenddatum: 04 december 2006
Victor is woedend op de bewoners en wil weten van wie het flesje is waar Appie uit heeft gedronken. Nienke voelt zich schuldig en wil liever stoppen met de club maar de anderen proberen het uit haar hoofd te praten. Niemand kan de bewoners iets zeggen over de toestand van Appie. Weten de leraren soms meer of komt Appie voorlopig echt niet meer thuis?

Aflevering 52: De bruine ogen
Uitzenddatum: 05 december 2006
Niemand van de bewoners krijgt te horen wat er precies met Appie is gebeurd. Zelfs Jeroen lukt het niet om met Appie te praten. Victor onderzoekt nog steeds het hoestdrank flesje en de club wacht met spanning op de uitslag. Amber heeft een wel heel bijzondere manier om Appie uit te horen. Maar als hij begint te praten, doen ze een schokkende ontdekking.

Aflevering 53: Het idee voor de musical
Uitzenddatum: 06 december 2006
Als Mick een sportmassage krijgt van Esther, wordt Mara groen van jaloezie. In een boze bui, besluit ze wraak te nemen. Alleen de grote gevolgen, ziet ze dan nog niet. Tijdens de jaarlijkse pitch voor de musical besluit Amber opeens om mee te doen. Maar als ze begint met praten, krijgt Nienke de schok van haar leven. Heeft dit iets met Sarah te maken?

Aflevering 54: Meneer Pijnvoet
Uitzenddatum: 07 december 2006
Patricia probeert wanhopig nog een keer om Rufus aan de lijn te krijgen. Maar als de telefoon wordt opgenomen, krijgt ze iemand anders aan de lijn. Als Van Swieten van plan is om Esther van school te sturen, probeert Jason er alles aan te doen om dit tegen te houden. Met hulp van Mara komt hij al een heel eind maar of dit genoeg is?

Aflevering 55: Micks sportbeurs
Uitzenddatum: 08 december 2006
Patricia ziet Rufus en probeert met hem te praten. Maar als ze in zijn buurt komt, gebeurt er iets vreemds. Fabian onderzoekt het voorval en trekt een bizarre conclusie. Mara probeert het goed te maken met Mick maar dit lijkt moeilijker dan gedacht. Als ze hem opzoekt bij zijn sportbeurs, doet ze een schokkende ontdekking.

Aflevering 56: De klok tikt door
Uitzenddatum: 11 december 2006
Als de officials van de sportbeurs willen vertrekken, raakt Mara in paniek. Samen met de andere bewoners probeert ze er alles aan te doen de heren op andere gedachten te brengen. Appie en Jeroen verdienen goed geld aan de geheime audities, maar echt aardig zijn ze niet voor de scholieren die langskomen. Als ze de volgende auditant naar binnen roepen, wacht hen een onverwachte verrassing.

Aflevering 57: De vloek van de farao
Uitzenddatum: 12 december 2006
Terwijl de club op zoek gaat naar Dr. Zeno Terpstra in het Zinnick - Bergman museum, krijgt Victor een mysterieus pakketje thuis. De bewoners zullen vanaf nu niets meer ongezien kunnen doen. Dr. Zeno wordt spontaan hebberig als hij het medaillon bij Nienke om haar nek ziet hangen. Weet hij soms meer over deze bijzondere hanger?

Aflevering 58: De vele ogen van Victor
Uitzenddatum: 13 december 2006
Fabian heeft de oplossing van het raadsel gevonden, maar krijgt de kans niet om te zoeken nu het huis ook ogen heeft. Als hij in het kantoor van Victor moet wachten, doet hij een schokkende ontdekking. Als Victor erachter komt dat er een oude wasrolspeler op zolder staat, gaat hij op onderzoek uit. Kunnen Patricia, Nienke en Amber hem nog weerhouden?

Aflevering 59: Sarah en het geheim van de tombe
Uitzenddatum: 14 december 2006
Iedereen is nerveus voor de musical. Vooral Nienke die een geheim plan gaat uitvoeren om de wasrol terug te stelen. Als de bewoners achter klaarstaan, stroomt de zaal vol met vrienden en bekenden. Maar waar is Victor? Terwijl Fabian een gevaarlijke Victor naspeelt, probeert Nienke de kluis te openen. Maar is ze wel alleen?

Aflevering 60: De mysterieuze gast
Uitzenddatum: 15 december 2006
Nienke hoort iets onheilspellends op de wasrol. Fabian en Amber maken zich vreselijk zorgen om Nienke die nog steeds niet terug is. Als de tijd voorbij is, moet Amber een noodplan bedenken om Nienke te reddenin de musical. Patricia komt erachter wat het briefje betekent en krijgt de schok van haar leven. Kan ze de levensbedreigende situatie nog redden vanaf het podium of is alles voor niets geweest?

Aflevering 61: De redding van Amber
Uitzenddatum: 16 december 2006
Patricia doet er alles aan om haar vriendin te helpen. Zelfs als ze daarvoor de tekst spontaan moet veranderen. Patricia is opgelucht als ze ziet dat de plek in de theaterzaal leeg is en kan weer rustig doorspelen. Tenminste, zo denkt ze. Fabian houdt het niet meer als hij ziet dat Nienke nog steeds niet terug is. Moet hij haar redden of kan Amber hem nog overhalen bij de musical te blijven?

Seizoen 1 deel 2

Aflevering 62: De mysterieuze man 
Uitzenddatum: Onbekend
Na de musical is Nienke ongerust: heeft Victor met zijn camera's opgenomen dat ze de kluis heeft gekraakt? Mara loopt op wolken na de zoen van Mick en heeft geen aandacht voor Patricia die wanhopig op zoek is naar Joyce. Ziet Patricia spoken of zat Joyce echt in de zaal? En wie is die mysterieuze man die Patricia steeds in de gaten houdt?

Aflevering 63: Patricia verdwijnt 
Uitzenddatum: Onbekend
Nienke ontmoet het nichtje van Van Swieten dat haar heel bekend voor komt. Mick krijgt een geweldige aanbieding waar Mara niet blij mee is en ook Jeroen heeft een humeur. 's Avonds maakt de club zich ongerust over Patricia. Ze is ziek naar huis gegaan, maar is nergens meer te vinden. Als Amber haar belt wordt het contact opeens verbroken...

Aflevering 64: De film 
Uitzenddatum: Onbekend
Amber probeert Patricia te bellen, maar de lijn is dood. Als Victor vertelt dat Patricia naar haar familie in Spanje is, gelooft Amber hem niet. Terwijl Mara een heel andere kant van Jeroen ziet, maakt Victor een bioscoop in de huiskamer om 'een speciale film' te vertonen. Nienke houdt haar hart vast: wat gaat Victor met haar doen als hij erachter komt dat zij de kluis heeft gekraakt?

Aflevering 65: Een nieuw raadsel 
Uitzenddatum: Onbekend
Victor is woedend als hij merkt dat er niks op de band staat. Wanneer Appie zich afvraagt hoe dat kan, blijkt Fabian er meer van te weten. Mara baalt als Mick afscheid neemt om naar zijn trainingskamp in Engeland te gaan. Als Nienke, Fabian en Amber op school naar de opname van de laatste wasrol luisteren, horen ze een nieuw raadsel. Maar wat heeft Van Swieten ervan gehoord? En is de fax van Patricia die Mevrouw van Engelen voorleest wel echt?

Aflevering 66: Het briefje 
Uitzenddatum: Onbekend
Fabian lost een gedeelte van het raadsel op. Mara wil zich verkiesbaar stellen voor het schoolvertegenwoordigersschap en Jeroen biedt aan haar te helpen. Als het anubisgenootschap een brief met een nare inhoud ontvangt, wordt Van Engelen overstuur en loopt huilend weg. Amber vindt in het kostuum een briefje dat ondertekend is met 'J'. Dan komt Jason binnen. Is het briefje van hem?

Aflevering 67: Betrapt 
Uitzenddatum: Onbekend
Nienke, Fabian en Amber concluderen dat het briefje van Joyce is en dat de verdwijning van Patricia er iets mee te maken heeft. Hun vermoeden wordt bevestigd als Van Engelen plotseling wordt vervangen. Appie is gecharmeerd van de lieve Mara, tot groot ongenoegen van Jeroen. De club wil 's avonds het huis uitsluipen om naar de Oude Wilg te gaan, maar dan klinkt er een ijselijke gil door het huis...

Aflevering 68: Huisarrest 
Uitzenddatum: Onbekend
Appie, Nienke en Amber krijgen vierentwintig uur huisarrest van Victor. Op school ontfutselt Fabian intussen heel slinks het telefoonnummer van Van Engelen. Als Appie tijdens het schoonmaken vertelt dat hij Mara leuk vindt, sporen Nienke en Amber hem aan om te gaan bodybuilden. Amber geeft toe dat ze nog steeds gevoelens heeft voor Mick en Nienke vindt iets verschrikkelijks in de prullenmand.

Aflevering 69: Rufus is terug 
Uitzenddatum: Onbekend
Mara verklaart Appie de liefde...of is er iets op zijn hoofd gevallen? Fabian belt Van Engelen, maar die wil niets van hem weten. Nienke laat Amber de foto van Patricia zien, die ze in de prullenmand heeft gevonden. Is Patricia ontvoerd? Ze vertrekken naar de Oude Wilg en krijgen de schrik van hun leven: Rufus loopt om de boom heen! Terwijl Appie wel heel vreemd bezoek krijgt, proberen Amber en Nienke de zwarte bus van Rufus te volgen. Weet hij meer van Patricia?

Aflevering 70: De loods 
Uitzenddatum: Onbekend
Appie's neef Mo denkt dat Appie een vriendin heeft en maakt een dansje met Trudie. Fabian krijgt tijdens de zweverige les van juffrouw Knaap een inval over het raadsel en gaat op onderzoek uit, maar als hij Nienke en Amber nergens kan vinden wordt hij ongerust. Nienke en Amber volgen het oliespoor van de bus van Rufus en komen uit bij een loods, maar als ze naar binnen gaan wordt de deur op slot gedraaid...

Aflevering 71: Opgesloten 
Uitzenddatum: Onbekend
Jeroen wil dat Appie een stinkbom voor hem maakt, maar Appie is veel te druk met eten achter over te drukken voor Mo die stiekem onder zijn bed bivakkeert. Nienke en Amber zitten opgesloten in de loods en proberen tevergeefs te ontsnappen. Als Fabian hoort dat Victor een telefoontje van Rufus krijgt, glipt hij het huis uit om Nienke en Amber te zoeken. Maar waar moet hij beginnen?

Aflevering 72: Patricia in gevaar 
Uitzenddatum: Onbekend
Nadat Nienke en Amber uit de loods zijn bevrijd, komt het tot een confrontatie tussen Nienke en Victor, maar de conciërge doet net of zijn neus bloedt. Mara kan niet rustig douchen, want Appie staat ineens in de badkamer, of was het iemand anders? De Club is wanhopig en zet Van Engelen onder druk om Patricia te helpen, maar of dat werkt?

Aflevering 73: Het dossier van Joyce 
Uitzenddatum: Onbekend
Als Fabian het dossier van Joyce steelt, wordt hij bijna betrapt door Van Swieten. Gelukkig redt Amber de situatie. Appie neemt afscheid van Mo, maar of hij ook weggaat? Jason heeft een vreemde verrassing voor de club en Fabian chanteert Van Engelen. Kan zij op tijd een afspraak maken met Rufus of zijn ze te laat om Patricia te redden?

Aflevering 74: De ontsnapping 
Uitzenddatum: Onbekend
Rufus weigert Patricia vrij te laten en vertrekt met de gegevens van Joyce. Gelukkig houdt Fabian zijn hoofd koel... Van Engelen blijkt de reddende engel en de Club hoort eindelijk meer over Joyce. Mo neemt wraak op Jeroen. Als Patricia denkt dat Joyce haar belt, krijgt ze heel iemand anders aan de lijn...

Aflevering 75: Het schilderij 
Uitzenddatum: Onbekend
Patricia vertrouwt Van Engelen niet en eist contact met Joyce. De vriendschap van Jeroen en Appie hangt aan een zijden draadje en Mo komt uit zijn schuilplaats om Appie's eer te verdedigen. Jeroen is jaloers als Mara een feestje organiseert voor haar Mick. Fabian denkt het raadsel te hebben opgelost en neemt een kijkje achter een schilderij...

Aflevering 76: De metaaldetector
 
Uitzenddatum: Onbekend
Fabian wordt bijna betrapt door Victor en kan de envelop achter het schilderij niet meenemen. Appie wil het goedmaken met Jeroen, maar maakt hem onbedoeld alleen maar bozer. Amber zit met haar hoofd in haar klerenkast in plaats van bij het raadsel en Victor is nog steeds naarstig op zoek naar het hendeltje van het afspeelapparaat. Nienke denkt dat ze het goed verstopt heeft, maar Victor heeft een vervelende verrassing voor hen in petto...

Aflevering 77: Het cadeautje 
Uitzenddatum: Onbekend
Appie komt erachter dat Mo is gevlucht voor een gearrangeerd huwelijk. Jeroen wil Mara een cadeautje geven, maar dat gaat helemaal mis als Mick haar hetzelfde geeft en Jeroen is weer stikjaloers. Nienke probeert haar pop met de afspeelhendel erin terug te pikken die Victor met behulp van de metaaldetector van haar heeft afgepakt, maar hij houdt alles veel te goed in de gaten. Ze moeten hem afleiden, maar hoe?

Aflevering 78: De strijd begint 
Uitzenddatum: Onbekend
Trudie kan net voorkomen dat Victor Mo ontdekt en geeft hem een betere schuilplaats. Amber verrast iedereen door zich net als Mara verkiesbaar te stellen voor schoolvertegenwoordiger. Wil ze het echt, of wil ze gewoon Mick terugwinnen? Jeroen weigert Mara te helpen met haar campagne en Amber weigert mee te werken aan het plan van De Club om de afspeelhendel terug te krijgen en de laatste wasrol af te luisteren. Dan arriveert er een pakket...

Aflevering 79: De laatste wasrol 
Uitzenddatum: Onbekend
Terwijl Victor op het bestelde orgeltje speelt, luisteren Fabian, Nienke en Patricia de laatste wasrol af waar een raadselachtige boodschap op staat. Mara is onzeker en wil zich terugtrekken uit de verkiezing en Trudie wordt hopeloos van Mo. Als Fabian de laatste rol heeft vernietigd, waant de club zich veilig, maar waarom doorzoekt Victor dan plotseling hun spullen?

Aflevering 80: De lege brief 
Uitzenddatum: Onbekend
Fabian haalt de brief achter het schilderij vandaan en komt tot een teleurstellende conclusie, terwijl Patricia zich verschrikkelijk irriteert aan Ambers desintresse in de Club. Appie heeft Fabian gezien en vertelt dit aan Jeroen, die er meteen een slaatje uit probeert te slaan. Intussen zit Mo nog steeds in de voorraadkast. Zal het mooie meisje dat Appie op school aanspreekt een oplossing geven?

Aflevering 81: Het huwelijksaanzoek 
Uitzenddatum: Onbekend
Mo's verloofde Nabila doet Appie een huwelijksaanzoek om de familie-eer te redden, maar Appie heeft een beter plan. Tijdens haar speech probeert Amber intelligent over te komen met een geleende bril, maar of dat helpt? In de badkamer laat ze zich van haar onsportiefste kant zien als Mara haar succes wenst, waardoor Patricia nog bozer wordt op Amber. En spookt het in het washok?

Aflevering 82: De klok 
Uitzenddatum: Onbekend
Mo maakt kennis met Nabila, maar durft niet te zeggen wie hij is. Als ze in het washok zitten, worden ze opgeschrikt door een schrapend geluid. Fabian schrikt nog meer: hij heeft het gedicht opgelost en weet waar hij de schijf moet zoeken, maar wie sleutelt er op dat zelfde moment aan de klok?

Aflevering 83: Gelijkspel 
Uitzenddatum: Onbekend
Victor betrapt Mo en Nabila in het washok. Gelukkig redt Appie de situatie en heeft een bijzonder nieuwtje. Als Amber en Mara gelijk eindigen, dwingt Amber de anderen een kant te kiezen. Terwijl het genootschap over het lot van Van Engelen beslist, eten de bewoners Tajine met Mo en onderzoeken Nienke en Fabian stiekem de klok, maar of dat zo verstandig is?

Aflevering 84: CSI 
Uitzenddatum: Onbekend
Victor komt thuis en ziet dat de wijzer van zijn geliefde klok afgebroken is. Intussen hebben Amber en Patricia ruzie. Ze schreeuwen zo hard dat ze bijna het geheim verraden. De volgende morgen laat Jeroen zich van zijn naarste kant zien als hij Fabian beschuldigt en Appie voor het blok zet. Zal Appie de anderen verraden en zijn CSI kit gebruiken?

Aflevering 85: De doodskist van Dracula 
Uitzenddatum: Onbekend
Als Victor akkoord gaat met Appie's bizarre beloning, moet Appie de klok onderzoeken. Jeroen probeert hem uit te horen en houdt intussen Fabian angstvallig in de gaten. Dankzij Amber komen de leden van de club erachter dat de brief helemaal niet zo leeg is, maar waar is de code? Dan komt Appie op een onbewaakt moment binnen...

Aflevering 86: 1922 
Uitzenddatum: Onbekend
Onder druk vertelt Nienke Appie over de schat in het huis. Ze houden hun hart vast: vertelt Appie alles door aan Jeroen? Mick en Mara redden Trudie van haar afvalapparaat, maar Amber is niet onder de indruk. Terwijl zij pakjes uitdeelt onder de leerlingen, buigt de rest van de Club zich over de code. Ze komen er niet uit, tot Appie Fabian op een idee brengt. Zouden ze de schijf eindelijk vinden?

Aflevering 87: De schijf 
Uitzenddatum: Onbekend
Fabian probeert de schijf uit de klok te halen. Patricia wordt ingelicht over Appie en Fabian stelt voor hem lid te maken van de club, maar daar wil Patricia niks van weten. De rectrix geeft Mara en Amber een nieuwe opdracht. Als Appie Victor vertelt dat het onderzoek is mislukt, neemt Fabian een besluit. Maar is Appie wel te vertrouwen? Want waar is de brief die Nienke zo goed had verstopt?

Aflevering 88: Koningsgraven 
Uitzenddatum: Onbekend
Als Amber ineens met hetzelfde themamiddag-land als Mara op de proppen komt, twijfelt Patricia weer aan Ambers oprechtheid. Met Appies hulp krijgt Fabian de schijf en een nieuw raadsel in handen. Appie schiet in de stress als Fabian erachter komt dat ze weer terug naar de kelder moeten. Victor pleegt een geheimzinnig telefoontje. Wat weet hij van het geheim?

Aflevering 89: Appies slapeloosheid 
Uitzenddatum: Onbekend
Appie wordt steeds zenuwachtiger als hij hoort dat Victor misschien 130 is. Als hij niet kan slapen, helpt Jeroen hem een handje. De Club wacht 's ochtends tevergeefs op Appie om hem in te wijden. Patricia en Trudie helpen Mara met haar Oriëntaalse thema en Victor krijgt een oude bekende op de thee, maar of die nou zo blij is om hem te zien?

Aflevering 90: Meneer Ro-Den-Maar 
Uitzenddatum: Onbekend
Terwijl Victor Sarah probeert uit te horen over de schat, komt Appie de trap afrennen. Hij heeft zich verslapen en is te laat voor zijn inwijding. Amber begint vol zelfvertrouwen aan haar oefenspeech, maar Jason is niet tevreden. Tot grote ergernis van Amber vlamt Mara wel en Mick is al overtuigd van haar overwinning. 's Nachts zit er plotseling iemand op de rand van Nienkes bed.

Aflevering 91: De boodschap van Sarah
Uitzenddatum: Onbekend
Nienke is erg onder de indruk van haar droom over Sarah. Als Victor Trudie naar aquajoggen brengt, daalt Appie met tegenzin af naar de kelder. Nienke valt uit tegen Amber die overstuur naar de badkamer holt. Jeroen ruikt zijn kans en probeert haar uit te horen. Dan krijgt Nienke een vervelend telefoontje. Terwijl Appie angstig door de kelder loopt, begint het orgel te spelen. Is Victor terug?

Aflevering 92: Het cadeau van Sarah 
Uitzenddatum: Onbekend
Appie heeft in de kelder het lege document gevonden, maar Patricia vertrouwt hem niet. Iedereen schrikt vreselijk als Nienke vertelt dat Sarah die nacht is overleden. Mara probeert hoogte te krijgen van Jeroen en vraagt hem te helpen met haar flyer. Terwijl de woedende Victor een extra slot op de kelderdeur zet, komt Nienkes oma langs met een heel speciaal cadeau.

Aflevering 93: De buikdanseres 
Uitzenddatum: Onbekend
De club komt meer te weten over Sarah en haar connectie met Egyptoloog Zeno Terpstra. Trudie heeft een ritmische verrassing voor Mara die goed heel uitpakt en Amber jaloers maakt. Terwijl Jeroen meer info probeert te ontfrutselen bij Appie, belt Nienke stiekem naar het bejaardentehuis, maar dat had ze beter niet kunnen doen.

Aflevering 94: Sarah's begrafenis 
Uitzenddatum: Onbekend
Nienke weet onder de alziende ogen van Victor uit te komen en gaat naar Sarah's begrafenis, waar ze de schrik van haar leven krijgt. Want wie komt er ineens opdagen? Fabian maakt zich zorgen over Nienke terwijl de rectrix een praatje houdt op school en Mara Jeroen weer ongewild teleur stelt. In zijn woede bedenkt Jeroen een vreselijk plan...

Aflevering 95: Zeno Terpstra
Uitzenddatum: Onbekend
Nienke wordt door Zeno bedreigd en krijgt hulp uit een onverwachte hoek. De themamiddag komt dichterbij en Amber heeft nog niks gedaan. De moed zakt haar in de schoenen. Gaat ze het wel halen? Trudie heeft een waarzegger voor Mara's middag geregeld. Maar kan hij wel echt de toekomst voorspellen, of wordt hier een spelletje gespeeld?

Aflevering 96: De themamiddag 
Uitzenddatum: Onbekend
Nienke en Fabian helpen Amber en haar themamiddag wordt toch een succes. Ook Mara staat haar mannetje en het gaat erom spannen. Maar waarom doet Mick zo raar? Fabian krijgt verwarrend nieuws van de waarzegger en laat iets los over het geheim. Als de rectrix op uitnodiging van Mara ook gaat, heeft dat grote gevolgen...

Aflevering 97: Amber op één 
Uitzenddatum: Onbekend
Door haar overwinning wordt Amber onuitstaanbaar en flirt openlijk met Mick. Maar heeft Amber wel terecht gewonnen, of is het doorgestoken kaart? En hoe komt het dat Jeroen ineens een DVD speler kan kopen? Fabian vindt een nieuwe aanwijzing in het raadsel, terwijl er een pakketje wordt afgeleverd voor Victor, waar een vreemd geluid uitkomt.

Aflevering 98: Meer kapers op de kust
Uitzenddatum: Onbekend
Mara komt erachter dat de waarzegger Mick heeft opgestookt. Dan herinnert Appie zich ineens dat hij Jeroen de waarzegger geld heeft zien geven. Fabian schrikt: wat heeft hij hem verteld? En waarom heeft Jeroen ineens zoveel geld? Heeft hij echt op de beurs gespeculeerd of is er een mysterieuze geldschieter die iets uit het huis wil?

Aflevering 99: Terug naar de kelder
 
Uitzenddatum: Onbekend
Jeroen wordt afgeperst door de waarzegger, maar bedenkt een oplossing. Amber zet zichzelf voor schut als ze met Mick flirt, maar hij overduidelijk voor Mara kiest. Als Victor de hele nacht de deur uitgaat om 'te waken bij een stervende tante', grijpt de Club haar kans en gaat Appie weer terug de kelder in. Maar is die nacht wel zo veilig als iedereen denkt?

Aflevering 100: De walkie-talkie 
Uitzenddatum: Onbekend
Terwijl Appie in de kelder doodsbang op zoek is naar een aanwijzing, blijkt dat Jeroen met een zaklamp door het huis loopt. Wat weet hij? Fabian waarschuwt Appie met zijn walkie-talkie, maar is het wel Appie die antwoord geeft? Patricia heeft weer twijfels over Appie, die in de kelder een gruwelijke ontdekking doet. Dan komt Victor ineens thuis.

Aflevering 101: Het zuiveringsritueel
Uitzenddatum: Onbekend
Appie kan zich nog net verstoppen in de kelder en is getuige van een bizar ritueel. De andere doen een nare ontdekking en zien geen kans om Appie te bevrijden. De volgende dag gaan ze doodmoe naar school terwijl Appie nog in de kelder opgesloten zit. Appie krijgt hulp uit een onverwachte hoek. Maar welke prijs moet hij betalen voor zijn vrijheid?

Aflevering 102: Appie de held
Uitzenddatum: Onbekend
Als de rectrix aankondigt dat de kandidaten een kiosk moeten inrichten, schrikt Amber zich rot, omdat ze het vergeten was. Gaat Mara nu winnen, of vindt Amber toch een oplossing? Appie heeft Jeroen met een smoesje om de tuin weten te leiden en komt als een echte held op school. De Club is dolblij met het nieuwe raadsel dat hij heeft ontdekt. Of is het gewoon een van zijn flauwe grapjes?

Aflevering 103: Het nieuwe lid 
Uitzenddatum: Onbekend
Appie wordt officieel ingewijd in De Club. Mara baalt als een stekker omdat Amber haar dankzij papa's creditcard weer heeft afgetroefd en wil zich terugtrekken uit de verkiezingsstrijd. Terwijl Amber in haar slaap met Jason zoent, komt Sarah weer bij Nienke met een waarschuwing. Appie ligt intussen lekker te slapen, maar is hij wel veilig in zijn eigen bed?

Aflevering 104: Mara's makeover
Uitzenddatum: Onbekend
Nienke is erg onder de indruk van Sarah's waarschuwing. Als Appie vreemd begint te doen, twijfelt ze aan zijn betrouwbaarheid. Heeft Nienke gelijk of ziet ze spoken? Mara baalt van zichzelf en creëert met behulp van Patricia een nieuw imago. Maar zal dat haar wel helpen in de strijd?

Aflevering 105: Appie's tweestrijd 
Uitzenddatum: Onbekend Nadat Mara door iedereen is uitgelachen, sluit ze zich op in haar kamer. Zal Mick het nog goed kunnen maken met haar? Jeroen wordt bedreigd door Zeno en zet op zijn beurt weer Appie onder druk. Die wordt verscheurd tussen loyaliteit aan zijn vriend en de Club. Welke kant kiest hij? En wat staat er in de brief die Victor naar Het Genootschap moet brengen?

Aflevering 106: Victors geheim 
Uitzenddatum: Onbekend
Fabian probeert het nieuwe raadsel op te lossen, maar begrijpt de schijf niet. Als Nienke wil stemmen over Appie, verliest ze de steun van De Club. Maar is dat wel terecht? Is Appie oprecht geïnteresseerd in het raadsel, of zit er meer achter? Victor heeft schokkend nieuws voor Van Swieten en arriveert 's nachts met een vreemde doos. Dan klinkt er 's ochtends een ijselijke gil door het huis.

Aflevering 107: De witte muizenplaag 
Uitzenddatum: Onbekend
Het hele huis is overspoeld met muizen. Fabian vertrouwt het niet, maar Victor luistert niet naar zijn argumenten en evacueert de bewoners naar school. Daar vertelt Van Swieten dat ze moeten blijven tot de muizenepidemie is bezworen. Nienke probeert te ontsnappen om de schijf uit de handen van Victor te houden, maar Van Swieten wil haar niet laten gaan. Is de schijf verloren?

Aflevering 108: Opgesloten op school 
Uitzenddatum: Onbekend
Fabian heeft het raadsel gedeeltelijk opgelost en zet Appie op een dwaalspoor. Terwijl Mara bij Mick in het dramalokaal in zijn slaapzak probeert te kruipen, zetten Nienke, Fabian en Patricia alles op alles om Van Swieten om de tuin te leiden. Terwijl hij opgesloten zit, kunnen Nienke en Fabian de school uitkomen. Maar hoe krijgen ze Victor uit huis?

Aflevering 109: De sterrenkijker 
Uitzenddatum: Onbekend
Fabian en Nienke worden net niet door Victor gesnapt. Nienke gaat op zoek naar de schijf in het overhoop gehaalde huis. Fabian onderzoekt de sterrenkijker, maar ontdekt niets. Gelukkig brengt Nienke Fabian op een briljant idee. Maar is daar wel tijd voor? Als de voordeur dichtslaat, schrikken ze zich dood. Is Victor weer terug?

Aflevering 110: En de winnaar is... 
Uitzenddatum: Onbekend
Nienke en Fabian zijn net op tijd terug op school, maar waar is Appie? Zeno dreigt Jeroen te mummificeren als hij niet snel met informatie komt, maar gelukkig voor Jeroen heeft Appie iets ontdekt op de zolder. Mara en Amber houden hun eindspeech en onder het strenge oog van de rectrix brengen de scholieren hun stem uit. Wie zal er winnen?

Aflevering 111: De dubbelspion 
Uitzenddatum: Onbekend
Winnaar Mara heeft een leuke verrassing voor de teleurgestelde Amber, maar wie heeft er nu eigenlijk echt gewonnen? Jeroen heeft nachtmerries over Zeno. Nienke wil Fabian vragen voor het schoolbal, maar ze wordt gestoord door Appie die verontrustend nieuw heeft. Hebben de kapers op de kust de schat in handen of weet de Club op tijd een oplossing te vinden?

Aflevering 112: De leeftijd van Victor 
Uitzenddatum: Onbekend
Mara confronteert Patricia met de stembiljetten in de prullenmand. Heeft ze gefraudeerd? Terwijl Mara naar school gaat, bekijkt Fabian de biljetten goed en ziet iets vreemds. Victor en Van Swieten drinken een heel naar drankje, terwijl Appie een gesprek tussen Zeno en Jeroen afluistert en bizar nieuws over Victor hoort.

Aflevering 113: De schat ontrafeld 
Uitzenddatum: Onbekend
De leden van de Club hebben nog maar een paar uur om het raadsel op te lossen en ze zetten alles op alles om de schat te vinden. Maar Victor, Van Swieten, Zeno en Jeroen zitten hen op de hielen. Gaan ze het halen, of zal de schat nooit ontraafeld worden?

Aflevering 114: Het schoolbal 
Uitzenddatum: Onbekend
Nu Corvuz dood is, is Victor door het dolle heen. Kan de Club ontsnappen aan hem en de doorgedraaide Van Swieten? In de complete chaos verdwijnt de Graal. En waar is Nienke? Heeft Zeno haar te pakken? De anderen ontsnappen uit het huis en vluchten naar het schoolbal. De doodongeruste Fabian wil weer terug naar huis om Nienke te zoeken, maar precies op het moment dat hij terug naar Anubis wil gaan, houdt iemand hem tegen...